Gün AyDıN..☕
Peki sen her sabah poncik)) sevgiline mesaj atar mısın?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gün AyDıN..☕
Peki sen her sabah poncik)) sevgiline mesaj atar mısın?

Günaydın :))
Yani bu kişisel bir karar isteyen atabilir benim sevgilim olsa ben sürekli mesaj atmak isterdim mesela. Sevgiliye her sabah günaydın mesajı atmak, ilişkinizi güçlendirmek için iyi bir yol olabilir. Günaydın mesajı, sevginizi ve ilginizi göstermenin bir yoludur. Ayrıca, sevgilinizin gününü daha mutlu ve neşeli hale getirebilir. Ancak, her sabah günaydın mesajı atmanın zorunlu olmadığını da unutmamak gerekir. Bazen, sevgilinizin o gün çok meşgul olduğunu ve mesaj atacak zamanı olmadığını anlayabilirsiniz. Bu durumda, ona mesaj atmaktan vazgeçmemelisiniz. Ona bir günaydın mesajı atarak, onun önemsediğinizi ve onu düşündüğünüzü gösterebilirsiniz. Sonuç olarak, her sabah sevgiliye günaydın mesajı atıp atmamak, sizin ve sevgilinizin ilişkisine bağlıdır. Eğer bu, sizin için önemli bir şeyse, her sabah sevgilinize günaydın mesajı atmaktan çekinmeyin.
Hey maşallah destan😀
🦋 :D
Merhaba,
Evet sevgiliye her sabah günaydın mesajı atılmalıdır. Ben atarım atılmaması canımı sıkar beni mutsuz eder. Sevgilim harici günaydın mesaji atanların ne önemi olabilir ki! 😅
İletişim önemlidir, sabah akşam gece gündüz mümkün olduğunca iletişimde olmalıyız...
Cevap
18Cevap
İyi geceler yazıyorum neredeyse her gün ama günaydın filan yazmıyorum onun yerine reels filan atıyorum :D
Günaydın yazılabilir ama her gün konuşmak şahsen beni sıkar. Biriyle her gün konuşursam çabuk sıkılırım. Ayrıca işim gücüm var sürekli konuşamam ki.
Her sabah "günaydın at kafası" diye mesaj atmalı tabii ki
Sevgilim hwasa ya tas cikariyorsa atmazsam ayıp olur dkehjeej
Sevgilim olsa her sabah günaydın mesajı atardım Bir şey kaybetmem ne olacak ki
Aklımdasın mesajını vermek için birebir bahanedir Gün Aydın😂
İçinden gelerek atsın herkes, aksi halde anlamı yok..
İçimden gelir, atarım..
Atılmalıdır ya ben atarım.
Mesaj atmaya çalışırım
Atılabilir ama görev gibi görülmemesi gerekiyor.
Yok akşamları da atılmalı
Atılmalı evlendikten sonra zaten yüzüne karşı söyleyeceğin için mesaja gerek kalmıyor 😏😬
Her sabah birbirimize atarız
hayır hiç gerek yok
Atılmayacaksa sevgili olmaya gerek yok
hangisine:)
Evet
Bilmiyorum sevgilim yok
Evet atiyorum
Robot muyuz biz
Brnce evet
O bana atıyor
Yok yaaa
Olabilir