Çok seviyorum ama ne yapıcam bilmiyorum?

Geçmişte kötü ilişkiler kurmuş. Bana sevgisinden gram şüphem yok benleyken çeyiz dizmeye bile başladı şu an çok düzgün bir insan benim gözümde ailesi de çok düzgün ama geçmişte bir şeyler kullanıp ilişki yaşamış tek gecelik 1 sefer oldu dedi ama inanmıyorum uzun süreli biriyle fb gibi takılmış. Ben bunları öğrendikce aşamaz duruma geldim sürekli mutsuzum. Yaşadığımız bir sürü güzel gün var bana sürekli beni sevdiğini söylüyor geleceğimiz için çabalıyor ama ben intihar etme noktasına geldim bu psikolojiden. İlk başta yatak hayatımız da çok iyidi sonradan beni rededer oldu sürekli sarılıp uyuyalım istiyor. İşten bulduğu her fırsatta benim yanımda anam beni nasıl seviyorsa öyle seviyor. Ben de onu çok seviyorum ama geçmişini aşamıyorum. Geçmişini bilmesem ömrümü adayacağım tek kadın bu derim canımı veririm o kadar iletişimimiz her şeyimiz iyi ama ben aşamıyorum ne yapıcam bilmiyorum. Biri bir şey anlatıyor o geliyor aklıma kim bilir neler yaşadı şimdi benle hiç bir şey yaşamadan sadece yatıp uyumak istiyor diyorum. Sırf bu psikolojiden perfonmansımda çöktü 2. yi görmez oldum. Eskiden günde 5-6 yapıyorduk şimdi ayda 5dk yaparsak iyidir. hiç umrunda değil onun için yapmasak da olur. Geçmişini bilmesem benim için de yapmaska olur ama başkalarına başka türlü bana başka türlü olunca kafayı yiyorum. Ben de bir şeyler yaşadım ama benimkiler bu şekilde değildi.

Çok seviyorum ama ne yapıcam bilmiyorum?