Çok seviyorum, ne yapacağımı bilmiyorum?

Flörtüm vardı. Flörte göre uzun bir birlikteliğimiz vardı. 5 ay kadar. Bunun 3 ayı gayet güzeldi sonrasında benim arkadaşlarımdan dolayı aramız açıldı, bana güveni sıfırdı ve konuşmayı bitirdik. Sonrasında tekrardan birleştik, bana tekrar güvenmek istediğini söyledi. Yeniden başladık kaldığımız yerden. Her şey harika gidiyordu. Birbirimize daha da yakınlaşmıştık. Ama bir gün yine benim bir açığımı yakaladı. Haklıydı. Ve yine güveni yerle bir oldu. Bundan sonra benimle görüşmek istemediğini söyledi. Böylelikle tamamen bitirmiş olduk. Sonrasında çok çabaladım, ona kendimi açıklamaya çalıştım, istemedi. Hala çabalıyorum, hala bana güvenmediğini, bundan sonra da güvenmeyeceğini, hayatında beni istemediğini söylüyor. Ama gerçekten ben onu çok seviyorum. Her seferinde yanlış anlamaları sonucu onu kaybettim, ama yemin ederim çok seviyorum. Canım çok yanıyor. Onu düşünmeden bir saniyem bile geçmiyor. Nefesim daralıyor, benim yüzümden bittiği için kendimle barışamıyorum, ben onu çok seviyorum. Hiç mi şansım yok gerçekten? Sizce ne yapmalıyım? Söylemediğim cümle kalmadı. Gitme diye yalvardım. Ona deli gibi aşık olduğumu da söyledim. Gerçekten yapacak her şeyi yaptım.
Çok seviyorum, ne yapacağımı bilmiyorum?