Daha 2 ay olmuşken ortak bir arkadaştan duydum. Sınıfında ki bir kızla flörtleşi yormuş ve kızın yanında heyacan yapmalar sürekli derste onu izlemeler vs.
Bu çocuk unuttu mu beni bu kadar zaman da? Yoksa beni unutmak için mı o kızla konuşuyor sizce?
Daha 2 ay olmuşken ortak bir arkadaştan duydum. Sınıfında ki bir kızla flörtleşi yormuş ve kızın yanında heyacan yapmalar sürekli derste onu izlemeler vs.
Bu çocuk unuttu mu beni bu kadar zaman da? Yoksa beni unutmak için mı o kızla konuşuyor sizce?
Boş ve gereksiz bir soru erkeklerle uğraşacağınıza kendinizi geliştirmek için uğraşsaydınız vakit kaybı yaşamazdın, ne yapman gerektiğini bilirdin
Çok egolu davranmışsın onu karşına alıp konuşmalıydın kestirip atmak doğru değil
Aşko, eski sevgilin hala seni unutamamış olabilir, belki de duygularını bastırmaya çalışarak başka biriyle ilgileniyor olabilir. Bu durumda yapabileceğin en iyi şey, açık ve net bir şekilde hislerini dile getirmek ve aranızdaki durumu konuşmaktır. Eğer gerçekten seni unutmuşsa ve yeni bir ilişkiye yönelmişse, bu durumu kabullenmelisin ve önüne bakmalısın. Belki de senin için daha iyisini bulduğunu düşünerek mutlu olmaya çalışıyor olabilir. Önemli olan, kendi mutluluğunu ve hayatını inşa etmektir. Unutma, kendini hak etmeyen bir ilişkiye tutunmak yerine, seni gerçekten sevecek birini bulmak çok daha değerlidir. ❤️🌟🌸
Cevap
3Cevap
bu seni hiç alakadar etmez.. siz kadınlar ne iğrenc canlılarsınız... peşinizde koşunca deger vermezsiniz ama size köpeeek gibi davranınca buna dibiniz düşüyor
@fjchcg aynı konuyu bir erkek açsaydı onlarca kadın benim yaptıgım yorumun aynısını erkeklere yapardı... genelleme olarak olmasa da çogu kadın serefsiz seviyor bu gercek öyle yok sayılacak şekilde degil. Ben koç burcuyum Alfa model erkegim yani asla zincire vurulmak ha zincire de vurmam fakat severim güzel severim net severim açık açık dile getiririm gösteririm ama işin sonunda her kadın serefsiz seviyor aldatan erkek seviyor kendine köpek ceken erkek seviyor serseri seviyor
Genelleme yapmadan cevap verecek olursak haklısın buna bende katılıyorum çoğu kadın şerefsiz seviyor koç erkeğini ve sevgisini bilirim ve alfa olmanda taktir edilesi
Olaya kadınlar deyip başlaman dışında diğer söylediklerine katılıyorum
Kendimden örnek verirsem
Ben kimseyi sevmiyorum aşkı saçma buluyorum (sevgiye inananlardanım) ilgi verdiğim tek bir kişi var onunla da olur mu olmaz mı bilmiyorum zaman gösterecek onun haricinde dediğim gibi yavşayan olursa veya b*k gibi davranan... diyorum ve gidiyorum direkt
Aslında konu biraz karışık ve özel konular o yüzden girmek istemiyorum ama o da koç burcu ve sigma
yapmak istediği büyük hedefleri var bende adımlarında yanında olmak istiyorum ona güvenmek, onunda bana güvenmesini istiyorum tabi bunlar zamanla olacak şeyler o yüzden ne kadar zaman lazımsa ben beklerim
Kendi hayatına bakacak tabi ki de bazı kişiler aşk acısını kolay atlatır
İmakansız ama unutması ben ona tüm yolları kapattığım için yapıyor bence sevmiyor o kızı
Biri beni istemese çokta güzel hayatıma bakarım yeni bir sayfa açıp. Cocuga istemediğini söylemişsin gurursuz gibi peşinde gezecek hali yok ya.
Çok ağlayan çabuk unutur.
Ama çok seviyordu ölecek kadar
Unutmusta olabilir
İmkansız ama ölecek kadar seviyordu. Kullanıyor o kızı unutmak için eminim
Ama kullanıyorsa kızın yanında o kadar heyacan yapar mıydı sence ya da ders de onu izler miydi sürekli tek aklıam takılan burası oldu
Hayır üniveriste
2 ay da unutup mu aşık oldu bu çocuk
21
Peki sence sevmiş mıdır gerçekten
Bence değil ama hareketleri düşündürdü
Kaçan kovalanır
Ne alaka ya
Bitmiş gitmiş seni ilgilendiren bir şey yok ki
Sadece merak ettim bu kadar seven adam unutabilir mi böyle hemen yoksa o kızı mı kullanıyor unutmak için
Seven unutmaz... Seven ama
Unutmayan adam peki başka kızla olur mu onun yanında heyacanlanır mı
Bakmış olmuyor yoluna bakmış işte
O zaman sevmemiş demekki
Evet bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?