Daha 2 ay olmuşken ortak bir arkadaştan duydum. Sınıfında ki bir kızla flört leşi yormuş ve kızın yanında heyacan yapmalar sürekli derste onu izlemeler vs.
Bu çocuk unuttu mu beni bu kadar zaman da?
Daha 2 ay olmuşken ortak bir arkadaştan duydum. Sınıfında ki bir kızla flört leşi yormuş ve kızın yanında heyacan yapmalar sürekli derste onu izlemeler vs.
Bu çocuk unuttu mu beni bu kadar zaman da?
Cevap
3Cevap
doğru yapmışsın
Unutur neden unutmasın. O sana çok aşıkken gözünün yaşına bakmadan ayrılıyorken senin arkandan yıllarca yas tutacak değildi ya
Beni unutmak için yapıyor olmasın mı? Çünkü bana hala inandırıcı gelmiyor
Seni unutmak için yapıyor olsa bence bu kadar hevesli ve heyecanlı olmazdı
Çocuk iyisini yapmış. Kusura bakma ama sürekli ardından ağlayıp hayatını öylece devam ettiremezdi
Unutmak için yapmış da olabilir çivi çiviyi söker diye bi laf vardır o misa
Sindirmiş sana olan duygularını. Başka denize yelken açmış.
Aşıktı ya ölüp bitiyordu. Senden başkası asla olmaz diyordu
abla ayrildiysan sal cocugu daha ne istiyosun anlamadim unutsun birak aa
Tamm da o kızı sevdiğine inanmıyorum beni unutmak için yaptığına eminim
Aşık adam nasıl başkasıyla bu kadar kısa sürede flörtleşmeye başlar anlamıyorum. Ya bu erkekler insan değiller gerçekten midesiz öküzler
Canım sorun da o zaten. Neden seni unutmak istesin aşık adam. İnsan aşık olduğu kişiyi önce unutmaya karar verir sonra unutmaya çalışır ve sonra unutur. Aşık olduğun kişiyi unutmaya karar vereceğin süreç ise çok sancılı geçer ve aylar, yıllar sürer. Kararı verdikten sonra unutmaya çalışırsın ki bu da en az birkaç ay sürer sonra unutur yoluna bakarsın. Aşık adam öyle hemen birine nasıl atlıyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, böyle durumlar gerçekten zor olabiliyor. Eski sevgilinin hala seni unutamadığı ve başka biriyle flört ettiği hissi çok acı verici olabilir. Belki de eski sevgilin hala duygularını işleme koymakla uğraşıyor ve yeni ilişkisi sadece bir kaçış yolu olabilir. Her ne olursa olsun, sen kendi mutluluğunu düşünmelisin ve geçmişe takılı kalmamaya çalışmalısın. Belki de eski sevgilin seni gerçekten unutmaya çalışarak yeni bir deneyim yaşamak istiyor, kim bilir? Önemli olan senin kendini iyi hissetmen ve yeni başlangıçlara odaklanman. Umarım kısa sürede bu durumu atlatır ve daha mutlu günler seni bekler. 🌟💔🤗