6 aydır çıkıyorduk başta iyiydi sonradan değişti yapma dediğim halde sosyal medyada kızlarla takiplesti. Ben hep sadıktim müsait olunca bana zaman ayirmadi yalan söyledim üstüne hep beni suçlu buldu. aradim güzelce bitirmek istedim ben konuşurken bile başkalarıyla yazisiyordu güzelce bitirelim dedim ağladım umrunda bile olmadi sonra bunu neden yapıyorsun dedim kapat lan dedi bağırdı yüzüme kapattı. Sonra güzel bir mesaj attım bitirdim ama canım çok yanıyor. Çok seviyordum of ya napicam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kararsız erkek tipi gözlemim bu yönde, senin belkide ilk sevgilin olabilir bundan dolayı çok bağlanmış olabilir misin? Tek yönlü bir sevgi olmuş açıkçası, senden daha iyisini bulduğunu düşünüp seni geride bırakıyor. İlk başlarda üzülürsün ama 3 ay sonra unutursunuz. Acele etmeyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle şeyler istisnasız hep benimde başıma geldi. Maalesef üzüm üzüme baka baka kararıyor. Bir süre sonra acımasız ve gaddarlasiyorsun. Tavsiye etmem ama bu yüzden bende artık kimseye iyi biri değilim. Cehenneme kadar yolları var. Bana bulaşmasınlar. Sende benim gibi olmadan, kötü insanların arasından bir an önce sıyrılmaya çalış. Çünkü bu kötü örneklere mâruz kala kala ne kadar acımasızlasacağını tahmin bile edemezsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de senin gibi olmak istiyorum artık. içimdeki iyi niyetin saf sevginin alınmasını istiyorum. Çünkü ne kadar iyi olursam olayım hep üzülen ben olucam. insanlar hep kötü olacak.
- +1 yıl
İnsanların kötü oldugunu lütfen her zaman baştan kabul et. Çünkü kötülük kolaydır. Basittir ve hemen sonuç alır. İyilik ise çok büyük emek, çok büyük fedakarlık. Çünkü iyilik geleceği düşünmektir. İyilik bilinçli bir tercihtir. Kötü olmak çok kolaydır. İyi olmak çok daha zordur. O yüzden insanlar beceremez bunu. Eğitimi, yeteneği, ilgisi isteği denk gelmez her zaman. Bu nedenle adil olmayı öğren lütfen. Kötüye iyilik yapma ne olur. Kötüye kötü ol. Eğer herkese iyi olmaya calışırsan, iyiliğini hak edenlere gelene kadar bütün içini tüketirler, kullanırlar, gaddarca sömürürler. Ve senden geriye iyi olan hiç bir güzellik kalmaz. Kötüye her zaman en ağır şekilde kötü ol. Güzelligini enerjini dunyani ise sadece iyiliğini hak edenle paylaş ve çoğalt. O yuzden bunu hak eden olmadığı sürece kimseye iyi olman gerekmez. Çıkarlarını ve kendini koru. Mutlu olmak için buna mecbursun. Buna mecburuz.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir kurban daha erkekler böyle alacağını alana kadar sonra su tekme şunu kafanıza sokun hiç bir erkek kadın kattı çekmez köprüden geçene kadar aşk meşk yatakta biter bu yüzden vijdanli merhametli birini bulmalısın aman boş ver öyle aşk meşk yok 3 5 Sonca biri çıkar unutur gidersin
60 Yorumla
+1 yılUzak duracaksın sana böyle saygısızlık yapan bir nankörü hayatına tekrar dahil etmeyeceksin, kendine saygın varsa yaparsın yoksa ağlar sızlar o yazar kanar cepte hissi verirsin. Çıkartın şöyle insanları hayatınızdan yer kaplıyor fazlalık gibi. Aynı şeyleri yaşadım ve sonuç değişmedi bir kere karakteri bozuk kişileri değiştiremezsiniz, sen ağzında kuş tutsan da na-fi-le...
14 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten kendisini tekrar hayatıma almak gibi bir düşüncem yok alsam bile yine aynı olur o yüzden gerek yok. Ama canım çok yanıyor ya gecmiyor
- +1 yıl
Yanacak bir süre acı ama gerçek zamanla güçleneceksin böylesi birinden kurtuldun diye de sevineceksin.
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için evet hayatımda olması beni daha çok üzerdi. Keşke söylediğin zaman hemen geçse
- +1 yıl
Rica ederim hemen geçmez seni anlayabiliyorum emin ol, iyi geceler dilerim. 💫🌸
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş ver madem seni sevmiyorsa.
00 Yorumla Bacım bak aynı yoldan bende geçtim seninle tıpatıp aynı durumda olarak hemde ama benim dikkatimi çeken şey bu çocuğun üslubu ne biçim böyle? Allah aşkına lütfen kendine haksızlık etme yazık etme bir beyaz gül kadar masum ve güzelsin niye izin veriyorsun onun seni yolup koparmasina? Sana nice güzellikler değer. Hayat yaşam karşına öyle şeyler çıkaracak ki aşki bile onemsemeyeceksin çünkü birçok zorluk seni bekliyor dayanma gücü lazım. boyle birisi için kendini harcayıp tüketme ileriki yaşına yaşayacak birşeyin kalmayacak, dar kalıplarla bakma hayata.. öncelikle kendine olan guvenin saygın yerine gelsin. ve önceliklerin seni doğru yollara ulaştıracak ileriye taşıyacak şeyleri belirlemelisin. Hayat çok kısa ve ben buraya çok şey yazabilirim daha, iyisimi devamını sen getir ipin bir ucundan tutarak..
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumunu okurken ağladım biliyor musun. Öyle tabiki söylediğin her şeyde haklısın zamanla geçecek hayatımda olmaması benim için daha iyi bunu da biliyorum. Sonuçta sevdiğim kişi ben ağlarken umursamadan başkasıyla yazısan kötü bişey demedigim halde bana bağırıp hakaret eden biri normalde baskaasi bana bunu asla yapamaz ama konu o olunca kendime hakim olamadım. elimde olmadan üzülüyorum canım acıyor ama geçer umarım Evet hayat uzun ve önümüze nice zorluklar çıkacak. Atlaticam inşallah 🤍
+1 yılSözüm meclisten dışarı; şöyle bir seven bulursam söz üzmeyeceğim. Sizi üzen utansın hanımefendi. Maalesef gerçek sevenlerin kıymetinin bilinmediği bir dönemdeyiz. Siz doğru olanı yapmışsınız, kayıp onun kaybıdır. Bir gün gerçek seven aradığında, size döner ama sizi bulamaz. İşte o zaman açınız dinecektir.
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Umarım karşınıza istediğini gibi biri çıkar. Ona hiç hatam yanlışım olmadı o hep yanlış yaptı ama şu an o başkalarıyla konuşurken üzülen benim
- +1 yıl
Rica ederim. Kendinize bunu yapmayın, biraz zaman verin ve acınızı yaşayın
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılDiyeceklerimi iyi dinle. 1-) engelleyecek sin her yerden, haber almayacaksın görmeyeceksin. 2-) onu düşünmeyeceksin, düşündüğün aklına geldiği an yapacak uğraşacak şeyler bulacaksın (hiç bir şey yoksa şarkı mırıldan, duygusal olmasın) 3-) karşı cinsten yeni insanlar tanı. Sen sadece arkadaş olmak için tanı, yeni sevgili için değil. En fazla 2 hafta sonra sana acı vermiyor olur. Biraz burukluk kalır hepsi bu. Yine başkasından hoşlanırsan zaten bitmiş oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler tavsiyelerin için dediklerinin farkındayım yapmaya çalışıyorum ama anısı olan bir sokak görünce bile içim parçalanıyor kendi kendime ben onu çok seviyordum istese çok mutlu olurduk gibisinden düşüncelere giriyorum canım çok yanıyor
- +1 yıl
İşte girme düşüncelere görünce kötü olursan ol ama 1 dk kötü ol. Sonra doğru olanı yap hayatına devam et.
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Seni kullanıp kenara atmış. Her aşık olduğunuz erkeğe güvenmemeniz lazımdı.
Bu her iki cinsiyet için geçerli hemcinslerime laf atmıyorum yani.
Kimse kimseye çabuk güvenmemeli. 6 ay uzun bir süre değil. Özellikle bir ilişkide.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİşine,
Mesleğine,
Okuluna,
Ailene,
Kariyerine,
Sportif-sanatsal faaliyetlerine vb…
ver hırsını.
Ben öyle yaptım. Başardım 😀Sonra onlar sana dönmeye çalışıyor, ya da yokluyorlar “durumu nasıl, daha iyi olduysa az daha yontayım “ ayaklarına fırsat kolluyorlar. İşte o zaman izin verme. Ez geç o anda; ve arkana bile bakmadan müthiş hayatına istediğin ve kalbine göre insanlarla ilerlemeye başla 😎😎☀️☀️☀️😊👍
00 Yorumla çok seviyordun niye bitiriyorsun düzeltmek için çabalamak varken savaşmadan geri çekilmek dogru degil özelliklede severken çünkü ilerde şunu diyceksin kendine belkide savaşsadım düzelicekti brilikte olucaktık şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılSavaştım ama o bana bağırıp kapat lan dedi ben onun için ağlarken o umursamayip başkalarıyla yazisti onun karakterini ben değiştiremem.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevmekte bazen yetmiyormuş demekki seni sevmeyen sana değer vermeyen bir insanı severek kendi değerini düşürme canım dünyada erkekmi kalmadı 7 milyar insanın içinde sadece onamı takıldın kaldın asıl böyle bir insandan uzaklaşarak en doğru kararı vermişsin çok sevmen konusuna gelince zaten senin sevgini haketmiyormuş zamanla pişman olucak ve değerini anlayacak canını sıkma hiçbirşeye
00 YorumlaEn Güzeli Unutmak Sen Kendini Başka İşlerle Uğraş Bulacaksın Bir Hobi Edin Canını SıkanŞeylerden Uzak Dur Kendine Zaman Ayır Ve Sevdiğin Şeyleri Yap Bundan Sonra En Güzel Bu Şekilde Unutabilirsin Sana Bol Şanslar Dilerim Yeni Umutlarda 👍😉
00 Yorumla
+1 yılBu denli bi insandan kurtuldugun icin sukretmelisin ve sana deger vermeyen seni bu kadar kolay silen biriyle istesende bir hayat kuramazsin o yuzden boylesi senin icin cok daha iyi olacak diye dusunuyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Ne yapacaksın ilk günler aglayacaksın ne kadar yapma desemde üzüleceksin aglaman bitince dışarı çık arkadaşlarınla ol işine odaklan olmadı derslerine çünkü boş durdukça kafanda daha çok kuracaksın o yüzden sürekli bir işle meşgul ol
00 YorumlaYav kardeşim Sana Lan diyen bir erkekten ne hayır gelir. Etmeyin eylemeyin böyle kapa pislik adamlarla ne işiniz var Allah aşkına. Gençliğinize güzelliğinize yazık gerçekten.
10 YorumlaKendine zaman ayır onu çok seviyordun uzun ve çekimeli bir dönem olacak bu senin için bende geçirdim sakın gururunu kenara atıp ona yazma kendine acıma sen çok güçlüsün kendine zaman ver ve kendinle ilgilen kendini geliştir başka şeylerle ilgilen bu sana iyi gelecek kendini yıkılmış olarak gösterirsen öyle olursan istediğini almış olur neden istediğini veresin ki?
00 YorumlaGördüğüm kadarıyla yaşadıklarınızdan ders almamışsınız. Daha büyük acı yaşamamak için çok temkinli olup olur olmaz herkese abayı yakmamanız gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi benim yaşım genç ama yinede yorum yapmak istiyorum. Fazla yıkılmaman adına. Bunu zaten hesaba katmadan ilişkiyi yürütmen bence hata. Herzaman böyle olabilir diye içinde tutmalısın, bu başıma gelebilir diye yıkılırsın ama fazla yıkılmasın. Hereke çok güvenip aşırı bağlanma hep bir şüpheci ol yoksa bunun gibi tonlarca insan var şimdi bu adam seni terkmi etti ileride 10 erkek arkadaşın olursa 10 tanesinden kazık yeme ihtimalin var.
00 YorumlaYa bazıları yanlız kaldıklarında biri ile doldurmak ister kendini ona bağlatir canı sıkkın olduğunda çekip gider zamanla daha sağlıklı düşüneceksin umarım en kısa zamanda iyileşirsin
00 YorumlaBazen bir iliskimin btimesi daha sağlıklı bir ilişki için zemin hazırlıyor hayırlısı buymuş diyeceksin. bu adamla ömür bitmezmis en başından görmüş oldun. kendini yenilemen için iyi bir fırsat olarak düşün acı çekme anca kendine zararı olur unuttum de kendine inandır başka yolu yok.
00 Yorumla
+1 yılKızımın seninle alakalı hiçbir şey yok. Sevgilisi olduğu halde kız takip etmek sadakatsizliktir. Pek karakterli biri olmadığı ortada. Hiçbir şeyi kendi üzerine alınma eşek her yerde eşektir
00 Yorumla
+1 yılŞimdi -Kafanız da başka bir şeye çalışmıyor, diyeceksiniz ama, herif skor hanesine +1 işlemiş. Bitti yani, bu kadardı, unutacaksın.
05 Yorumla- +1 yıl
Hmm peki kız için -1 mi oluyor. Bitince iki tarafa da bitiyor. Ne yaşandıysa ikisi de yaşadı. Bu ülkedeki cinsiyetçilik algısı asla kırılmıyor
Soran+1 yılUnutmaya çalışıyorum ama olmuyor
- +1 yıl
İlk önce şurada anlaşalım, "kadın değeri'ni düşürücü bir ibare yok yazdıklarımda. Görüş sana geçmemiş tam olarak. Kadın için (eksi) yazmasa da, hemcinsim olarak mutlaka şöyle bir olguyla tanıştın diye düşünüyorum. Erkek, elde ettiği her kadına 'maharet' gözüyle bakar (kabul etmek istemesemde) bizim toplumda. Artık adamın böbürleneceği skor tabelasına, katkısı olmuş bu arkadaşın, hepsi bu.
- +1 yıl
Unutamamana benim kafam basmaz. Kadınların duygu kaosunu çözmek, 5inci derece integral denklemlerden daha zor geliyor bana. Adamı burada şikayet ettiğin konular, nasıl oluyor da, içsel duygularında ona karşı azalmaya sebep olmuyor da, hala seviyorum diyebiliyorsun. Demek ki, sevebileceğinkişi tanımında 'karakter aramak' son sıralarda. Ya tipine vuruldun, ya parasına. Zaman herşeye çaredir... Unutacaksın, ama zamanla.
Soran+1 yılHayır aslında tipine de vurulmadim maddiyat olarak da ben ondan iyiyim belki. Neyini sevdim bilmiyorum ama çok seviyordum. Ve her seferinde söz yapmicam diyordu ben de inanıyordum
+1 yılErkeklerin hobisi kandırmak yapacak bir şey yok başka şeylerle meşgul olman gerek daha rahat unutursun
02 Yorumla
Soran+1 yılMeşgul olmaya çalışıyorum ama yine de bir anıyla karşılaşınca kötü oluyorum
- +1 yıl
Anlıyorum seni.
Bence sevinmen gerekli böylece gerçek yüzünü öğrenip hayatından tamamıyla gitti. Unutma zararın neresinden dönersen kârdır.
00 YorumlaNarsist kişilik bozuklugu var bu şahısta. Seni üzerek besleniyor. Bu kişiye karşı asla ağlamayacaksın. Ani olarak ortadan kaybolacaktın.
00 YorumlaBenim de çok canım yanıyor bunun gibi bir şey yasadım o kadar mutsuzum ki
00 YorumlaBu kadar seni * çeviren bir adamı hala seviyor musun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılkurtulmuşsun öyle birinden üzülmemen gerek geçer acın zamanla
00 Yorumla
+1 yılSana layık olmadığını düşün her zaman ki değildir de zaten böyle biri zamanla alışacaksın ♥️
00 Yorumlamerak etmeyin sizi de çok seven biri çıkar elbet. yeter ki siz doğru olun ihanet etmeyin
00 YorumlaSnei kullanmış işte. boş ver unutmaya çalış. İstemesekde her acı zamanla diner ve alışırız. Defolsun gitsin Senin gibi ona değer veren birini kaybetmiş. Hem Allah'ın bildiği varmış şimdiden ayırmış herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFacebook Mesenger var mı senin Mesenger yoksa yükle.
Mesenger üzerinden kerem önder hocaya mesaj at o sana bulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmek değil bu takinti. Bilinçaltında kendine değer vermediğin bir nokta var
00 Yorumla
+1 yılSeviyor olabilirsin bu gayet doğal ama yapma bunu kendine. Sana değer vermeyen birisine değer verme olan sana olacak lütfen illa ki hayatına daha iyileri çıkacak sadece unutmayı dene
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaman her şeyi götürüyor
00 Yorumla Aslında en büyük haksızlığı sen kendine yapıyosun. Sana değer vermeyen birine bu kadar değer vererek..
01 Yorumla
Soran+1 yılO benim elimde değildi ki
+1 yılemin ol gececek.. sakın geri dönme pisman bile olsa dönme yoksa pişman olursun emin ol karsına daha iyileri cıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılYa döneceğini ben de biliyorum. Affetmem zaten ben onun için ağlarken o başkasına güldü nasıl affediyim. Şimdi o başkasına gülüyor yine üzülen benim
+1 yılhayat acımasız kimi insan kendini seven birini bulur kıymetini bilemez kimide ne kadar arasada bulamaz
10 YorumlaÇünkü onlar bundan zevk alıyor, seviyor gibi yapıp kendine bağlayıp arkasından sürünunmesinden zevk alıyor buna o fırsatı verme, unut gitsin
00 Yorumla
+1 yılKarsidakine soylemesi kolay ama kendine soylemesi cok zor olan şeyi yapicaksin aşko, unutmayi 😥 başka çaresi yok cunku
00 Yorumla
+1 yılSenden istediğini almış belliki yolun açık olsun bir dahaki severe o hatayi yapma
00 YorumlaYeni manita yapacaksın ve sana değer verdiğini görene kadar kimseyi sevmeyeceksin bir daha
00 Yorumla
+1 yılSevgi karın doyurmaz bebiş kendine layık seni hak eden birini bul
00 Yorumla
+1 yılAllah'a bırak seni kaybetmiş yani boş ver bşrkey yapma erkekler böyledir rol yaparlarr
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeven sevilmez maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle sanirim
+1 yılDert etme insanlar hep Muş gibi yapıyor zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bulunmaz Hint kumaşı mı?
00 Yorumla
+1 yılİkinizin Burcu nedir rr
00 Yorumla
+1 yılacitsa da öldürmez yakinda gecer
00 YorumlaAlışıcaksın yokluğuna
00 Yorumla
+1 yılcok fazla yalamissin galiba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSil gitsin yeni limanlara yelken aç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğrusu hiç denk gelmez ki zaten.
00 Yorumlagerçekten sevmiyorsa yapacak bişi yok..
00 Yorumla
+1 yılBaska erkekmi yok sana bos ver üzülme
00 YorumlaGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötüymüş
00 Yorumla
+1 yılHiç şaşmaz
00 Yorumla
+1 yılUnut gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte oldunuz mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılNormal şeyler oldu sadece öpüşme sarılma gibi
Cevap sahibi+1 yılDaha fazlasını istedi mi peki
Cevap sahibi+1 yılYani kısaca istediğini alamayınca mi gitti?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ver gitsinn
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni seviyormuş gibi yaptı ve gitti. Çok seviyordum, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım