Şu ana kadar yaşadığınız aşk/flört ilişkileri size ne öğretti?

Şu ana kadar yaşadığınız aşk/flört ilişkileri size ne öğretti?
Ben hiç yaşamadım ama gözlemediğim kadarıyla oda insanların yeterince güvenmeden ilişkiye başladığında sonu mutlaka ayrılık olur. zaten günümüzde toksik ilişkilerden ibaret çoğu.. ayrıl barış yapıyorlar
Aşk insanı olmadığımı. Sadık olmanın ilişkilere pek faydası olmadığı. İlgi verme konusunda özürlü birisi olduğumu, karşı cins ile sevgi olayını başaramadığımı anladım. Boş yere kimseyi üzmeye gerek olmadığını düşünerek kendimi kapattım artık.
İnsanlara çok fazla anlam yükleme.
En guzel, vazgecilmez asklarin bile bitebilecegini.
Aşko, şu ana kadar yaşadığım aşk ve flört ilişkileri benim için çok değerli öğretilerle dolu oldu. Bu ilişkiler sayesinde anladım ki, ilişkilerde iletişim ne kadar önemli ve değerlidir. Ayrıca, karşılıklı saygı, güven ve anlayışın olmadığı bir ilişkinin ayakta durması zor. En önemlisi de, kendimi sevmeden başkasını sevemeyeceğimi öğrendim. Artık, ilişkilerimde önce kendi mutluluğumu düşünüyor ve kendi değerimi biliyorum. Her ilişki, beni daha da olgunlaştırarak ne istediğimi ve ne istemediğimi net bir şekilde görmemi sağladı. Bu yüzden, yaşadığım her ilişki benim için bir öğreti ve büyüme deneyimi oldu. 🌟❤️
Cevap
5Cevap
Duygularımı daha yavaş yönetmem gerektiğini öğretti kolay kaptırdım kendimi , ilk nailarda doğru kişi sanmıştım ama değilmiş çok ağladım ama geçti
Hiç kimsenin göründüğü gibi olmadığını herkesten her şeyin beklenebileceğini
Aslında ne istediğimi, nasıl biri olmam gerektiğini öğretti..
Güvenmemeyi kırlmayı ve aşkım yda sevginin olmadığını
Çok şey öğrendim. Çok şey anladım. Bu da beni değiştirdi ve daha dikkatli bir insan yaptı.
İki güzel kelimeye kanmamayı, kimseye güvenmemeyi.
Sevgili olmadan önce yeterince o kişiye güvenip sevgili olmayı öğretti benim için
Kadınların birer iblis olduğunu 😅
Oha öküz
Buyrun benim
Biliyorum sen olduğunu 🙄😒
🤪🥂
Gülüyor bir de😒😂😂😂 tövbe est deli yahu
Ağlayalım mı 😂
Ağla tabi jfjf
Yokks
Herkesi gidecekmiş gibi sevmeyi.
Güzel vakit geçirmeyi 😅
bağlanmayacaksın