Her insandan farklı bir şey öğrendim ve farklı bir tecrübe kazandım. Ne tür bir ilişkinin içinde olursan ol her zaman en çok kendini sev. Kendinden fazla kimseye anlam yükleme ve onu ne kalbinde ne de gönlünde yüceltme. Çünkü işin sonunda her zaman hüsrana uğrayan insan sen oluyorsun.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bitmiş bir ilişki yok, elhamdülillah. Ama insanları gözlemlerim ve tanıma için şans verdiklerimi düşünürsem, kriterlerimden ödün vermeden bu güne gelmiş olmama şükretmem lazım. Zira insanlar ancak arzu ettikleri zeminde mutlu olabiliyorlar, birilerine katlanmaktansa...
Dipnot : altta birisi sanırım sizin isminizi yazmış. Ben de alakasız görüş olarak kaldırdım. Hakkınızı helal edin.
Şöyle içten bir dolu kahkaha atarak cevabımı vereyim, çünkü güldürdü soru beni😬😬😂 Kimseye güvenip, inanıp bir yola çıkalamıyacağını öğretti 😬😂😂 Birden şu an yolda olduğum aklıma geldi 😳😳😱😱😂
2 tane ilişkim oldu. 1. sinde o benim kardeşim ondan zarar gelmez dediği çocukla beni aldattı. Bu ilişkiden bundan sonraki sevgililerim bir tane bile erkekle arkadaşlık yapıyorsa o ilişkiye hiç bulaşmayacağımı öğrendim. 2. si de çok uzun sürdü 3 yıla yakın sürdü. Üniversitede yurtta 2 arkadaş edindi onlara arada sırada çıkan tartışmalarımızı anlatmış onlar da arkamdan o çocuk seni hak etmiyor ayrıl diye gaz vermişler. O da ayrıldı. Bunları bana geri dönmek istediği zaman pişman şekilde söyledi ben de kabul ettim özür diledi barıştık. Aradan 1 ay geçti bu bizi ayıran arkadaşları bunla barışmak için aradılar, bu da barışmak isteyince ben dedim ki orada dur onlarla barışacaksan ben yokum dedim ayrıldım. Bu ilişkiden de en ufak bir şeyi bile başkasına anlatan biriyle olmayacağımı anladım. Ulan benim ilişkilerim hep 3. kişiler yüzünden bitti :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında biten ilişkinin zamanına bağlı 2016tıda biten ilişkim oldu ergen zamanlarımızdı hatalarımız oldu işte o beni aldatdı faln. şu an yaşlanmış gibiyiz.22yaşında Konuşuyoruz ama ne sevgiliyiz ne arkadaş ara sıra eski dönemde yaptığımız hataları konuşup güleriz.
Degersiz bir kişiye değer verip , kendimi yok edecegime; şerefli bir yalnızlık yaşayıp, kendimi var etmenin , huzurunu ve mutluluğunu yaşamayı öğretti.. Kendimden başka , kimseye guvenmemeyi, öğretti.. Güzel şeyler öğretti 😌
Bir insanı ne kadar sevebileceğimi öğrendim. Karnım yarılana kadar gülmeyi, ciğerim çıkana kadar ağlamayı öğrendim. Sabırlı olmayı, bazen alttan almayı. Birazcıkta kimse için “o yapmaz” dememeyi öğrendim.. büyüttü beni
Onca güzel zamandan sonra saçma sapan bir ayrılık ve çekilen acılar, gerçekten kimseye fazla değer vermemeyi ve güvenmemeyi öğretti. Hepsi birer yaşanmışlık, deneyim. Sonuç, yalnızlık en kralı.
Kimseye güvenmemem gerektiğini öğretti bir kez daha.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana cok seyi ogretti ama ben ogrendigim haldr uygulama kismina gecemedim. Ogrenmeyi reddettik sanirim. Ogrendiklerimi kullanamadim. Hala onu seviyorum. Akillanmadim
Ne kadar çok şeye tahammül edebildigimi gördüm sevginin insanı hiç yapmam dediği şeyleri bile kendini yaparken bulduracak kadar kör ettiğini gördüm sonradan aslında yaşanılan şeylere pişmanlık duymanın sizi yormaktan alı koyduğunu öğrendim vb vb...
Asla hiçbir zaman feminen olmadım ilişkilerimde hep veren taraf (cinsel mana da değil ) ben oldum ne gördum nankörlük bundan sonra kılımi kipirdatmam erkek için
nasıl yok ya şu algıyı bırakın artık nolur herkes sizin gördükleriniz gibi pislik olmak zorunda değil kızlardan yok mu sanıyorsunuz genelleme yapmayın artık bu işin cinsiyeti yok
o zaman bende kadınlara güvenmiyorum diyeyim ne kadar nahoş dimi mesela iki güne bi sevgili değiştiren sevgilisi varken flört eden aldatma rekorları kıran kızlar gördüm bu tarz karaktersiz insan müsvetlilerini kız erkek diye sınıflandırmamak gerek sonuçta her kadında her erkekde böyle değil dimi