Aslında sevmek güzelmiş fakat sevmenin de bir zamanı varmış sevdiğim kişinin doğru kişi olup olmadığı çok önemli Eğer yanlış zamanda doğru kişiyi doğru zamanda yanlış kişiyi seviyorsan o ilişki ilerlemiyor unuttun mu desen Allah yolunu açık etsin ben yanlış zamanda yanlış kişiyi sevmişim yanlış zaman yaşımın küçük olmasıydı gerçi o da küçüktü yanlış kişi olduğunu en yakın arkadaşım ile aldattığı zaman anlamıştım
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
*Herkese hemen güvenme bekle sabret *Asla kendinden ödün verme *Istemedigin seyler icin kendini zorlama *Hayir demekden korkma *Kendin herkesden önce gelir *Uymuyorsa yol ver *Saygisizliga tahamül etme *Fazla empatinin sonu hüzündür *Kimsenin hayatinda kalmak zorunda degilsin *Kimse senin hayatinda kalmak zorunda degil gerektiginde yalniz kalmasinida bilmeli insan *Sevgiyi ve mutlu olmayi hak ediyorsun
@ExecutionerX Yani bu dediklerimi yapmalisiniz demedim herkesin karsisina degisik insanlar cikiyor kimine iyi kimine kötüsü denk geliyor biraz nabza göre serbet uygulamak en uygunu. Keske yapsaydi cunku ben sevdigim kisiyi cok mutlu edebilecegimi dusunuyorum ama karsilikli sevdigim daha hic olmadi hep bir ders alma icindeyiz maalesef.
1. Eski flört, eski sevgili vs. bağlantısını koparamayan insandan uzak dur. 2. Kendi söylediği cümlelerle çelişen insandan uzak dur. (Bir kadın ve bir erkek arkadaş kalamaz der mesela, hep kadınlarla konuşup hep onlardan arkadaş edinir.) 3. Romantik olmayan, kaba insandan uzak dur.
Güçlü ol kızım! Zaten güçlüydün ama sadece biraz tecrübe alman gerekti. Her gördüğüne bağlanma seni her şartta sevenle ol dikenine katlanacak insanı bul ha birde kimse göründüğü gibi değil sen sen ol doğru bildiğinden şaşma!
Dış görünüşe aldanmamak gerektiğini, insanları yakından tanımak gerektiğini öğretti. Ön yargılı olmamak lazımmış bunu öğrendim. Çok iyi sandığım adam fos çıktı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok şey öğretti mesela asla hicbir insandan emin olmamam gerektiğini, tam güvenirken yari yolda bırakılıp gidilebilecegini bi insanın gözüne bakip nasıl yalandan sevdigi hakkinda yalanlar soyleyip sonra bir hiç gibi davranilacagini iyi ogretti
Hiç olmadığı için umarım ilk tek son ilişkim evliliğim olur ve hem dünyalık hem ahiretlik olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aslinda ayrılırken bı bk bilmiyordum uzun zaman aklımdan çıkartamayip dusunmeye başladığım da öğrenebiliriceklerim çoğunu öğrenmiş oldum. kaybettikten sonra anlamak buydu oda son oldu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
arkadaşlarını %90'ı kız olan bir erkeğe kolay kolay güvenme
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana iyi davranan sevgili bulduğumda onu boynuzladigimi