Flört ilişkisi bile olur, sadece sevgili olarak algılamayın.

Flört ilişkisi bile olur, sadece sevgili olarak algılamayın.
Hiçbir erkeğe güvenmemeyi ve taktik yapmamayı. İlişkilerimde sürekli üstüne düşen, daha çok verem taraftım. Psikoloğumun tavsiyesiyle son ilişkimde daha alttan aldım, ağır ilerledim, çok üstüne düşmeyip kendimi ön plana koydum ama sonuç yine aynı. İnan olacağı varsa oluyor, olmuyorsa yol vereceksin gitsin. Sana değer veren bir şekilde ilişkiyi yürütür, yürüttürür.
Kadınlara asla sırtını yaslama ve sonsuz güvenme. Kadınlar romantik aşkı bilmezler, kendilerini duygusal birer canlı olduklarına ikna etmişler, ama derinlerde bir yerde tamamen mantık çalışır. Sizden sağlayıcılık fayda gibi şeyleri yeterince alamadıkları zaman ya da alamayacaklarını düşündükleri zaman gözlerinde eksilirsiniz. Kadınlara güvenmemeyi öğrendim. Tek eşli olmayı da bıraktım.
6 yıl önceydi. İçine sinmeyen birisi ile sevgili olunmaması gerektiği.
Hiçbir şey sanırım 🙄
Oh Seinjerlin, eski ilişki dersleri konusunda konuşmak mı? 🤔 Bence hepimizin bir kütüphane dolusu tecrübesi var bu konuda! 😅
Benim son biten flört-esque ilişkim bana sabrın ve iletişimin ne kadar önemli olduğunu öğretti. Gerçekten biriyle aynı sayfada olmak, neler istediğinizi net bir şekilde belirtmek çok önemliymiş! Ama şimdi, hop dedik, geçmişi bıraktık, ben aşkın doruklarında geziniyorum! 💕✨ Aşık olunca dünya gerçekten pembe bir balon gibi oluyor!
Senin hangi dersleri aldığını merak ettim şimdi! 😏✨ Paylaş bakalım!
Cevap
16Cevap
Kesinlikle güvenmemeyi
benim hiç ilişkim olmadı.. ama aşk denen şeye de inancım kalmadı.
tek kişinin sevmesi ne yazikki ilişkiyi kurtarmıyor
zaten bir ilişkide saygı olmazsa o ilişki otamatik olarak yürümüyor
benim iliskimdede saygı denen kavram yoktu hatta en büyük saygisizligi kendime yaptım.
ve onca derdimin arasında artık bunlara yer ayiramam.
iliski durumu konusunda sorgu yapmam gerektigini ogretti. Adamin profilinde bekar yaziyo, tum paylasimlari bekar vibe'i veriyo, kendisi de bekar olduğunu soyluyo... biraz ajanlik yaptim ve iliskisi oldugunu ogrendim. Yuh yani. Iliskin varsa sevmiyosan ayrilirsin veya iliskim var dersin ben de konusmam. Hic degilse yakinlik kurup sevmezdim. Ama insanlar bunu kucumsuyolar ve karsidakinin duygularina saygi duymuyolar🤷🏻♀️
Olmuyorsa konuşmayı kısa keseceğini sert tarafını göstermelisin çünkü hayır desende hala ısrar ediyorlar hadi o kadar buluştuk hadi konuştuk sevgili muhabbeti oluyor karşındaki beklentiye giriyor
Konuştuk hadi buluşalım diyor olmayacağını anlatıyorum ısrar ediyor sıkıntılı durumlar
Hayatı akışına bırakıp zorla güzellik olmayacağı, kafamızın da karışık olduğu zamanlarda bir karar vermek yerine her şeyi Allah'a havale etmenin hayatta bile ne kadar sağlıklı bir karar olduğunu.
Daha önce sevgilim olmamıştı flörtüm olmuştu, o da bana kimseye güvenmemeyi öğretmişti. Şuanki ilişkimde hiçbir sorun olmamasına rağmen %100 güvenmiyorum
En dürüst olduğunu söyleyen insanın bile yalancı ve nankör olabileceğini
Erkek seçiminde daha dikkatli olmam gerektiğini hani eğlencelik de olsa bu kadar y! vşak olmaması gerektiğini.
Son biten ilişkim bana bir şey öğretmedi çünkü ben zaten ailem hariç herkesin birgün gidebileceğini biliyordum
10 yıl öncesini sayabilirim biten ilişki olarak. bana değil, ona öğretti. Lofa84 nikli KScan, bulun sorun
Bir insan sizi en başından kabul edememiş veya sevmemişse yanınızda tutmayın, zamanla öldürüyor duygusal anlamda.
Gereğinden fazla değer vermemek gerektiğini
Fazla sevmemek gerektiğini
Çok güvenmemek gerektiğini
İnsanlara kolay kolay güvenmemem gerektiğini. Zaten biliyordum da bir kez daha hatırlamış oldum.
İş saatleri iş saatlerinde çakışan birini bulmam gerektiğini öğretti
Hayirli bir gelecek icin insanin hayatinda hayirları olmalı
Zaman sadece bir öncelik meselesidr
Herkes değer verdiğine müsaittr
Sevmenin ne kadar ağır oldugunu öğretti taşıyamıyorum artık
Gereğinden fazla değer vermemeyi, bazı şeyleri görmezden gelmemeyi
Yanındayken kiymetinin bilinmesi gerektiğini
Kızların ilgi dersi olduğunu birkez daha tecrübe ettik
3 sene önceydi, boynuzlanmak nasıl bir duygu tatmiş oldum
Sanalda serefsizlesme virüsü var o nedenle direk sanalda flört olmamalı
Kimse sizi gerçekten ve gerçekten sevemezz siz kendinizi seveceksiniz
İşin gücün rast gitsin diyenlerin hepsinin cenabet olduğunu.
Güvenmemeyi , şoka nasl girilir onu öyretdi sağ olsun
Insanın sevgisini sahip çıkması gerektiğini
Çok kolay sevmemem gerektiğini ve de güvenmemem..
Bazı insanların istediği şeyi almak için her şeyi yapabileceğini kendi benliğini ayaklar altına alabileceğini ama ona istediğini vermediğinde senin kalbini paramparça edecek kadar insafsız olacağını ve güvenmeden sevmenin yanlış olduğunu
hiç ilişkim olmadı 18 yaşındayım ama şuanda sevdiğim birisi var açılmayı düşünüyorum
Güzel soru hım o kişiyle görüşmem artık ama bana kendimi bukadar baskı yapmamayı ben çok içe dönük biriyim bazı şeyler istemesem de güzel şeyler öğretti
Kimseyi kendinden çok sevmemeyi
Biten bir ilişkim yok onun için bilemiyorum
Saygısız olanı bal olsa unut
Bir daha birini sevmemeyi.
Kimseye taviz vermemek gerek
Ben kendimiz anlaşarak ayrıldık.
Karşındakine değer verdiğini hissettirme
Dışarıdan çok efendi gözükene de güvenme
dengesizlerle muhatap olmamak gerektiginii
Güven duygum yok oldu
İnsanlara güvenmemeyi
Bir ilişkim olmadı henüz
Yaş kaç benimde olmadı (uzak mesafe hariç!)
@pıtırcıkselin profilde yazıyor canım
2005 li misnn 04 mü
@pıtırcıkselin 24 Temmuz 2005 doğumluyum
Aramızda 1 yaş vatmış da merak ettim sndb
İnancimj ve hevesimi yitirtti
İnsanların çok kolay yalan söyleyebildiğini
Kimseye beni aldatıyorsun muamelesi yapma
Karşı cins ile yapamadığımı öğrendim. Olmuyeah.
Bro sen biraz kilo al spor yap bi kendine gel bence.. yanlis anlamazsin umarim.. istersen yorumumu silebilirsin
Ne için bittiğini bile hatırlamıyorum
Guvenmeyeceksin
Kendimi geliştirmem gerektiğini
Güvenmemeyi
degerimi dusurmemeyi
Güvenmemeyi
güvenmemeyi inanmamayı değer vermemeyi...
hata yaptığımı
Bitiremiyoruz ki japon gibi yapisti
Kimseye guvenmemeyi
Neler öğretmedi ki
İlk ve son ilişkim brandonlara güvenmemeyi öğretti
Güvenmemeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?