Nasıl yanaşabilirim çekim hissediyorum çok fazla?

Bir çocuk var bu çocukla 5 senelik arkadaştık birbirimizin herşeyini bilirdik sonra birşeyler yaşadık (anladınız siz ) (çok güzeldi kimsede öyle hissetmedim ) ten uyumu oldu baya sonra kavga felan ettik başka bi konudan bunla alakasız yapamadık tam yaşayamadık birşeyleri içimde kaldı benimde onunda sonra bu gitti sevgili yaptı ama hala benle iletisimdeydi buluştuk biz normal sohpet ediyoruz o kendi aşk hayatını anlatıyor ben kendimin aşk hayatını arabayı sessiz bi yere çekti yaşamak istedi bişeyler zorladı da hatta bi tık ısrar etti ama ben hayır olmaz dedim sevgilisi olduğu için (okadar çok istiyordum ki) şuanda beni iliskisi baya ciddiye ilerlediği için heralde instagramdan çıktı çıkardı tüm kızları ama gitsem gene yasarız biliyorum beni gördüğünde ki bakıslarından anlıyorum ama ne yapmam gerekiyor onu kendime çekip beni aramasını sağlamak için onu bilmiyorum asla ben yazmam aramam ama sürekli beni görüyor nerdeyse hergün karsılasıyoruz yani Allah aşkına fikir verin yandım tutustum ben kimseyle böyle çekim hissetmemistim ya ağlıycam
Nasıl yanaşabilirim çekim hissediyorum çok fazla?