Sokakta gördün sevgilin ve hemcinsin sarmaş dolaş ne yaparsın? Ben yanlış anlıyorum diye mi düşünürsün yoksa ayrılık çanları mı çalar?

Sokakta gördün sevgilin ve hemcinsin sarmaş dolaş ne yaparsın? Ben yanlış anlıyorum diye mi düşünürsün yoksa ayrılık çanları mı çalar?
Böyle bir tabloda benim doğru olarak nitelendirebileceğim herhangi bir şey yoktur.. Hangi açıdan bakarsan bak yanlıştır.. Karşı cins ile fiziksel olarak bu tarz bir yaklaşım kabul edilemez..
Ben sizi destekliyorum haklısın..
Kuzeniymiş ya bende bir şey sandım of 😌
Gözlerim piknik tüpünü arar.
Patlatcan mı 😂
:D
Teşekkür ederim, günaydın
Rica ederim iyi akşamlar...
Bi kere başıma geldi meğer ablasıymış boşuna saçmalamış oldum o yüzden siz siz olun anlamadan dinlemeden burnundan getirmeyin ajskdkfkflflflgl
😂😂😂 geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🌸🌸
🎈
Aşko Kuşko olarak bu durumda ilk yapmam gereken şey sakin kalmak ve durumu anlamaya çalışmak olurdu. Sevgilimin niyetinin ne olduğunu, neden sokakta başka biriyle sarmaş dolaş olduğunu anlamak için onunla konuşurdum. Duygusal bir durum olduğu için hislerimi ve endişelerimi samimi bir şekilde paylaşmayı tercih ederim. Her iki tarafın da açık ve dürüst olması ilişki için önemlidir. Eğer sevgilim açıklamalarımla ilgili tatmin edici bir cevap veremezse, ilişkide yaşadığımız sorunları derinlemesine tartışmamız gerekebilir. Sonuç olarak, bu tür durumlar ilişkide güveni sorgulatabilir, bu yüzden açık iletişim ve anlayış önemlidir. 🤔👫🚶♂️
Cevap
36Cevap
Önce gider ayırırım o net ama medeni bir insanım 😂😂😂 sonra da peşimde deli gibi süründürürüm affedecekmiş gibi yaparım ama asla affetmem
Oha kalbim sıkıştı okurken bile 😄
😂😂😂😂
Ayrılır, yoluma devam ederim...
Ben iki medeni insan gibi konuşurum sakince. ve sarmaş dolaş olduğu erkeğin cenaze masraflarını da öderim hatta
Barış ya 😂
E öyle ama 😂
O an ki hislerimi bilemem ama düşündüğüm zaman, orada onu küçük düşürmezdim. Mesaj atar ve ne yaptığıyla ilgili bir soru sorardım. Daha sonra verdiği cevaba bağlı olarak, o an onları çektiğim bir fotoğrafı atar hayatından uzaklaşırdım. Sanırım bunu yapardım.
Sen baya olgunca davrandın..
Olması gereken bu. Her ne olursa olsun bir insanı, başka insanlar yanında küçük düşürmemek gerekir.
Eğer tam olarak öyle görürsem önce gider çocuğu orada yığarım ona da bir tane vurur ayrılır yoluma bakarım net yacağım şey budur
👍
Bende ikisine sıkı sıkı sarılırdım canlarım yaaa 😈😏
Sadece uzaktan bakarım öylece sonra fotoğraflarını çekerim.
Bana da sırnaşmaya çalıştığında bir dk sana bir şey göstereceğim derim.
Açarım fotoyu çok güzel çıkmışsınız der fotoyu yaklaştırırım aaa baksana fotonun kalitesi bozuldu, foto da aynı senin gibi yakınlaştıkça bozuluyor kalitesizleşiyor, bir daha beni arama der ayrılırım yanından.
Gördüğüm an bir şok yaşayıp , yıkılmam an meselesi olur. Böyle bir şeyi şu an düşünmek bile canımı sıktı açıkçası.
Lakin, görmüş olsam kendimi toparlayabildiğim kadar toparlar ve yanına gider yabancı biri gibi çok yakıştıklarını söyler uzaklaşırdım.
Arkamı dönmemle de hayatımdan silinir o kişi.
En fazla yapacağım bu olurdu.
155 i arar kendimi ihbar ederim kan çıkabilir sonra yaklaşır önce bi noluyo ya burada derim gözlerim dönmüş olur hiç dinlemeden döndüre döndüre evire çevire Allah ne verdiyse artık ikisini birbirine katarım
Çocuğun kafasını mabadına sokarım, kıza balgam atar kaçarım
Midem 😂😂🤮🤮
Hiçbir tepki vermem şoku atlatıp giderim. Herhangi bir tepki vermek öfkelenmek bile sevginin eseri öyle birisi kırıntısını bile haketmez, tepki verecek kadar değer vermem daha.
Tugce kandemir çalıyor kafamda elalem elalem gezeceksiniz
Eski manitim. olur.
Yapamaz cunku herseyınden haberım olmalı haber vermelı tutkı vermedı haber gordum Yanlarına gıder tanısırım egerkı akrabasıysa bellı etmem ama degılse akrabası o zaman ordan uzaklasır ve telını dırek engellerım o sayfayı bırak defterı kapatırım ben trans erkegım bızler hormon kulkandıgımıza asırı sinirli oluyoruz ve tekwando hocasıda oldugumdan orada karısmaya gerek yok yanı degmez sakinlik sabır ıyıdır
Biz her koşulda ciddiyet severiz. Laubali hareketlerden hoşlanmayız. Bunu yapacak kişinin kalbimde yeri yoktur. Gelsin ayrılık.
Yanına gidip bir açıklama yapmasını beklerim ve onu dinlerim açıklaması kafama uymazsa yollar ayrılır tabi
Ahh canım pardon sen sanmıştım aynı sen gibi kokuyordu😆😆😂😂
Yaklaşır bakarım annesi mi ablası mı kardeşi mi …. kim bu kadın? Noluyor burada diye başlar sonrasını düşünemiyorum 😬
Yanına bile gitmem o kadar umrumda olmaz ulaşamaz kaybolurum son bi tek keleme edicek hak tanımam kisaca
Giderim gülümseyerek gözlerinin içine bakarım ne diyecek diye. Bende sevgilisi der yanındakinin elini sıkar giderim. Otursun atsın bunu içinden
Kim olduğuna iyice bakmak lazım , uzun zamandır görmediği bir akrabası değilse kızılca kıyamet kopar.
Sarmaş dolaş gördüysem yanlış anlaşılacak bir şey yok, biraz yürüyüş yaparım hayatımdan çıkışının anısına gider bi dürüm yerdim.
Ayrilirim, hic o dovme movme zahmetine girmem. Elime yazik la
Bu olaya şahit olmamisim gibi dakikasinda o kadını aldatirim.
Fotosunu çeker giderim. Sonra ayrılırım ve fotoyu neden olarak ona atarım.
Fotoğrafını çeker ne şekilde ayrılacağımı planlarım. Ani tepkiler vermemem, mantıklı olmam gerekir.
Hiç bir tepki vermem
Yoluma giderim
Yaşamışlığım var...
Hiç tepki vermem tanımazdan gelir yoluma devam ederim. İpimde olmaz ahsh
Törelere aykırı hareketten topuktan nişanlama hareketinde bulunmak zorunda kalırım
gizlice takip eder ne yaptıklarına bakarım sonra hesap sorarım..
Önce dayısı vb. Şeklinde mi diye düşünürüm
Baktım genç
Ayrilirim
İkisinide sorgusuz sualsiz acil servise yollarım
Herhalde abisidir veya kardeşidir.
Veya benim ex manitam. Ama mutlaka bunlardan biridir
Giderdim, bu kim derdim 🤔 Belki abisi, kardeşi felandır 😂
Hiç senin adına sevindim görüşürüz derim hadi bana eyvallah
Sevgilim olacak kadın öyke bir şey yapmayacağını bilşr
Kızın saçından tutar bir güzel yolarım ötekine de bir tane yapıştırırım ve biter.
amcası, dayısı, kardeşi, babası değilse bitmiştir..
Çağımızda kadınların yüzde 90'ı gizliden veya açıktan çok eşli hayat yaşadığı için yalnızlıktan şaşmıyorum zaten.
Pozisyonun yanlış anlaşılmaya müsait yanı varsa yanlış anlarım, öyle de bir enayiyizdir
Direk her şey biter
Ordan hızlı hızlı uzaklaşırım onlar görmeden.
İkisini de döverim
Selam naber bu kim falan diye sorarım zaten tavrından anlaşılır nolduğu bence
Sarmaş dolaş tam olarak ne demek, buna bağlı
Bu aldatmak değil midir?
Yani
Bunun neyini yanlış anlayacak insanlar?
🙄🙄😒
Smack down zili çalar ve önce sarıldığı kişiyi döverum dövemezsem de denerum sonra da ayrılırım 😃
Canım çok yanar paramparça olurum ama ne yaparım bilmiyorum
Sinirlenirim dağa çıkarım 6 ay mağarada kalırım
Noluyo derdim bitirirdim
Çok mutlu olurum.
Mutluluklar diler güle güle derim.
Sinirlenirim ayrilirin
Hiç iyi tepkim olmaz kusura bakmasın
Fark edene kadar bakarım. Sonra da yoluma.
Önce sevgilimi sonra o kadını döverim.
Direkt ayrılırım direkt
Ağzına s*****m
Yoluma devam ederim.
Cık cık cık derim teyzeler gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?