Aşk Acısı Atlatma Sayacı?

1. Gün: 13/03/2024

Herkes bu gönderinin altına aşk acısının başlangıç ve bitiş günlerini yazabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba. İş artık itiraf noktasına geliyor. Hatamı itiraf etmem gereken çok kötü bir koşul oluştu. Fırtına öncesi sessizlik gibi bir şey. Bunu itirafım aşk acısı çekmemi engelleyerek unutmamı sağlayacak. Güncelde haber veririm
Güncellemeler
+1 yıl
Bitiş Tarihi: 12. günAşk acımı unuttum arkadaşlar. Yardım eden herkese teşekkür ederim. Çocuktan komple vazgeçtim. İllaki canım acıyacak ama 12 günde o kadar çok beklentiye girip tekrar vazgeçtim ki. Hem olmayacak duaya amin demek gibi bir şeydi. Hemde çocuk bana karşı hatalar yapmış. O yüzden vazgeçmek ve hayatıma kaldığım yerden onsuz devam etmek en doğrusu ve sağlıklısı. Biri için güzel ve değerli vakitlerini kaybetmek istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bu sorunu 3 aydır yaşıyordum soruyu sorup tamamen vazgeçmem 12 günümü aldı
Güncellemeler
+1 yıl
Unutamıyorum arkadaşlar. Ben unutmamayı tercih ettim. Unutmak istemiyorum onu.
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım onunla hiçbir zaman olamıcam. 2 ay çok hızlı geçti. Ama aklım hala onda. Sabahları aklıma eskisinden daha az geliyor ancak onu devamlı rüyamda görüyorum. Hayatın ve yaşadığımız olayların gerçeği tokat gibi yüzüme çarpmaya başladı. Ve o olaydan bu yana 5 ay net de 3 aydır görüşmüyoruz. Onu çok özledim o her ne kadar bunu bilmeden hayatını yaşamaya devam etsede
Güncellemeler
+1 yıl
Aşk acım bitti arkadaşlar. Beni kullanmış. Olaydan bu yana 4.5 ay, soruyu sormamın üzerinden 2 ay geçmesi ile aşk acım burada son bulmuştur. Okuyan ve destekleyen herkese çok teşekkür ederim
Aşk Acısı Atlatma Sayacı?