Ben bundan 1.5 yıl önce birini tanıdım. Ben o kişiyi o kadar çok sevdim ki burada size gelip sevgimi anlatmaya çalışsam sözcüklerle kendimi ifade edemem. Ben onunla sevgili olduğumda kendimi o kader değerli hissediyordum o kadar mutlu hissediyordum ki bunun tarifi olamaz. Böyle elimi tutardı sımsıkı asla bırakmazdı. Hatta şöyle söyliyim hiç bırakmayacak gibi tutardı. Sürekli elimi öperdi ki normalde bu tarz samimiyete kimseye izin vermem ama o çok farklıydı benim için. Bir keresinde ona bir soru sormuştum "Sence aşk ne renk?" Dile o da bana "Gökkuşağı" demişti. İşte ben onu tanıdıktan sonra gerçekten gökkuşağı gibi bir hayat yaşadım. Her şey çok renkliydi. İnanır mısınız bilmem ama yaşadığım şehir bile çok farklıydı gözüme sanki böyle renkler daha canlıydı. Sonra bizim ilişkimiz zamanla toxic bir ilişkiye dönmeye başladı canımı çok yakıyordu ama sevgim gram eksilmiyordu. Tabi bu toxicklik zamanla karşılıklı olmaya başladı. Sürekli ayrılıp barışıyorduk. Bana berbat davranıyordu hakaret ediyordu ayrılıyorduk sonra yine oluyorduk. Tabi benim sevgimde gram eksilmi yok... En son ayrıldık 6 gün sonra bir kısla çıkmaya başlamış o da benim bildiğim 6 gün ve çıktığı kız kardeşim dediği kişiydi. Ben ona beni aldattın dedim asla kabul etmedi hakkına girmemek içinde aldattı demek istemiyorum ama bu tarz bir şey yaşadım. Bu işte hayatımın en berbat zamanıydı. Bu durum beni mahvetti ama sevgim hale öylece duruyordu. Çok uzun süre acı çektim. Sonra herkese onu unuttuğumu söyledim ve kendimi bunu inandırmaya çalıştım ama olmuyor biliyorum çok seviyorum hâla. Bir dizi izliyorum orada bir çift var onunla benim ilişkime çok benziyordu ona atmıştım bu aynı biz diye. Sonra dizi sezon finali yapmıştı şimdi geri başladı böyle izliyorum ama sürekli aklıma geliyor ağlaya ağlaya izliyorum. Ya ben onu hala köpek gibi seviyorum ki eminim onun aklına bile gelmiyorumdur ama ben onu hala köpek gibi seviyorum. Ben onu nasıl unutucam? Ya hep aklımın köşesinde kalırsa?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanlar kendilerini sevenleri sevmezler
Kim daha çok severse o kişi kaybeder her zaman
Beni kimse sevmedi bir o sevdi bende onu her şeyden çok sevdim. Şimdi kopamıyorum
Sevgilin varken eski sevgilini unutamıyorsun yani
Hayır hayatımda kimse yok. Birilerine o gözle bakamıyorum. Onu unutamıyorum. Sanırım hiçbir zaman olmayacak bu unutma.
Ben sana unuttururum ama ondan sonra direk doğru kişiyi bulman lazım
Önerin ne peki?
şu şekil sevilmek istedik ya
Umarım biri seni benim sevdiğimden daha çok sever ama umarım sende değerini bilirsin. Ben onu çok sevdim be vallaha canım yanıyor. 3 gün önce onunla yaşadığım ilişkiyi rüyamda gördü. İşte bu aldatma muhabbetiyle ilgili aynısını gördüm ama çok ağladım rüyamda. Rüyalar 7 saniye sürüyor diyorlar ama o 7 saniye olamaz çünkü ben kafamı yastığa koyup uyuduğum andan uyanana kadar ağladım gibiydi. Hiç susmadım rüya boyunca ağladım ve rüya tam olarak benim o kızı öğrenmem ona gidip sormam ondan sonra çektiğim acı şeklindeydi. Ben bunu zaten yaşadım üstüne birde aylar sonra rüyamda gördüm yine aynı acıyı yaşadım ben.
sizi uzen tam olarak kendisinin yoklugu mu yoksa aldattigini dusunmeniz mi? bence geri donse aldatmissa bile affedersini, gibi cunku cok net anladim baya fazla sevmissiniz. belki de aldatmamistir ruya icin aglamayin kafaya takmayin ruyalar bilincaltimizin oyunlari, onemli olan kendisini hâlâ cok seviyorsunuz ve unutmak da istemiyorsunuz gibi zaten, onu cozmek cok zor
İnanır mısınız bilmiyorum ama ben onu o aldatma muhabbetinden sonrada çok istedim hatta çıkacak gibi olduk sonra olmadı ondan sonra zaten bitti tamamen. Ben ona rağmen onu kabul ettim. Bu olayın üstünden 4 ay geçmiştir ben çok acı çekiyorum ya. Gelse yine olmak isterdim ama olmasın çünkü bana çok zarar verdi çok aşağıladı. Benim yaşadığım zor şeyleri anlatırdım oradan vurdu beni kaç kere. Bana çok eziyet etti ya. Bana psikolojik şiddet uyguladı akıl sağlığım ile oynadı beni çok iyi manipüle etti. Ben ona rağmen çok seviyorum ve bu durumdan rahatsız oluyorum o yüzden gelmesin çünkü ben yine kendimi onun kollarına bırakırım. Ben onu tamamen unutmak istiyorum.
inanırım tabii ki, durumunuza o kadar üzüldüm ki gece gece yani farkında olup yine de sevmek çok zordur elbette. bu seviyede sevgiyle unutmanız için nefrete dönüşmesi falan lazım ama o nasıl olacak ki. konuya şöyle sevilmek istedik diye girdim ama aslında seven biri var ve ben de istemeden onu uzuyorum galiba ama inanın elimde değil ben de çok yoruldum bu süreçte. benim için her seyi yapacak noktaya geldi ve yaptı da birçok şeyi ama yetmiyor ve ufacık bir hatasında bile yaptığı tüm iyi şeyler gözümde yok oluyor, umarım sonum sizin gibi olmaz.
Açıkçası bazen bana yaptığı kötülükleri hatırlayıp nefret ediyorum ama sevgim ağır basıyor. Bir söz duymuştum sevgi ile nefret arasında çok inci bir çizgi varmış o yüzden bu çabuk değişebilen bir şeymiş. O yüzden nefret değil tamamen kalbimden ve aklımdan çıkması gerek. Tabi kalbimden çıksa bile aklımdan çıkmaz gibi gözüküyor bu da beni korkutuyor. Düşünsenize evliyim ve arada aklıma gelen bir eski sevgili var. Belki eşimden daha çok sevmiş ve kutlu etmiş birisi olabilir ve bu durum beni korkutuyor. Bunu yaşamak istemiyorum o yüzden o toplara girmeden bitsin gitsin istiyorum. Size gelirsem sizi bu kadar çok seven birine o eziyeti yapmayın. Madem onu yıpratıyorsunuz gidin yoksa daha çok acı çeker.
Kesinlikle kötü ve vicdanlı birisi olarak bakınca zaten gelecekte evlendiğiniz ya da herhangi bir duygusal ilişkide bulunduğunuz kişiye büyük bir haksızlık olur diye düşünüyorum ama işte keşke öyle kolayca kafadan atilabilecek bir şey olsa, hayatımızdaki çoğu insan ve anılar hep ders alıp unutmak icin galiba ama unutma kısmı zor oluyor bazen. Ben üzmek istemediğimi defalarca söyledim ve gitmeyi denedim ama hep geri döndürdü her şeyine razıyım dedi ama üzgün görmek de istemiyorum çok zor durumdayım sevilmek istiyorum ama üzmek istmeiyorum.
Açıkçası 1.5 yıl oldu onu sevmeye başlayalı ve 1 yılı berbat geçti ona rağmen unutamıyorum umarım bir şekilde unuturum. Eğer size izin vermiyorsa o zaman ona düzgün davranın çünkü ben bu yapılanan çok günah olduğunu düşünüyorum. Sizi seveni derinden üzüyorsunuz
Elimden gelen en iyi kişi olacağım onun için. Çok uzun yazıp konuşmuşuz ama işin sonunda elimizde var 0 maalesef elimde olsa size yardımcı olur çekip alırdım kalbinizden ama çok zor ve kendiniz mücadele etmek zorundasınız umarım unutabilirsiniz 🥺. Allah hepimize hayırlı ilişki versin
Bugünde rüyamda gördüm.. bu seferde şu anki durumumuzdan sonra ilk defa karşılıyoruz. Onunla konuşmaya çalışıyorum asla pes vermiyor seni hesaba almıyor. Çok özlemişim ya onu gördüm ya o kadar çok özledim ki... Bu rüyayı görünce şunu fark ettim ben onu asla unutamam ve gerçekten eşim o olsun istiyorum. Bana çok zorbalık yaptı ama onu çok seviyorum. Allah umarım daha iyisini karşıma çıkartırda aklımın ucuna bile gelmez.