Aşk acısı çekmek?

Ben bundan 1.5 yıl önce birini tanıdım. Ben o kişiyi o kadar çok sevdim ki burada size gelip sevgimi anlatmaya çalışsam sözcüklerle kendimi ifade edemem. Ben onunla sevgili olduğumda kendimi o kader değerli hissediyordum o kadar mutlu hissediyordum ki bunun tarifi olamaz. Böyle elimi tutardı sımsıkı asla bırakmazdı. Hatta şöyle söyliyim hiç bırakmayacak gibi tutardı. Sürekli elimi öperdi ki normalde bu tarz samimiyete kimseye izin vermem ama o çok farklıydı benim için. Bir keresinde ona bir soru sormuştum "Sence aşk ne renk?" Dile o da bana "Gökkuşağı" demişti. İşte ben onu tanıdıktan sonra gerçekten gökkuşağı gibi bir hayat yaşadım. Her şey çok renkliydi. İnanır mısınız bilmem ama yaşadığım şehir bile çok farklıydı gözüme sanki böyle renkler daha canlıydı. Sonra bizim ilişkimiz zamanla toxic bir ilişkiye dönmeye başladı canımı çok yakıyordu ama sevgim gram eksilmiyordu. Tabi bu toxicklik zamanla karşılıklı olmaya başladı. Sürekli ayrılıp barışıyorduk. Bana berbat davranıyordu hakaret ediyordu ayrılıyorduk sonra yine oluyorduk. Tabi benim sevgimde gram eksilmi yok... En son ayrıldık 6 gün sonra bir kısla çıkmaya başlamış o da benim bildiğim 6 gün ve çıktığı kız kardeşim dediği kişiydi. Ben ona beni aldattın dedim asla kabul etmedi hakkına girmemek içinde aldattı demek istemiyorum ama bu tarz bir şey yaşadım. Bu işte hayatımın en berbat zamanıydı. Bu durum beni mahvetti ama sevgim hale öylece duruyordu. Çok uzun süre acı çektim. Sonra herkese onu unuttuğumu söyledim ve kendimi bunu inandırmaya çalıştım ama olmuyor biliyorum çok seviyorum hâla. Bir dizi izliyorum orada bir çift var onunla benim ilişkime çok benziyordu ona atmıştım bu aynı biz diye. Sonra dizi sezon finali yapmıştı şimdi geri başladı böyle izliyorum ama sürekli aklıma geliyor ağlaya ağlaya izliyorum. Ya ben onu hala köpek gibi seviyorum ki eminim onun aklına bile gelmiyorumdur ama ben onu hala köpek gibi seviyorum. Ben onu nasıl unutucam? Ya hep aklımın köşesinde kalırsa?
Aşk acısı çekmek?