Eski sevgilim bana spotifydan liste yapmıştı, ayrıldık ama silmiyor? ben takip ediyorum ama takip ettiğimi bilmiyor?

Eski sevgilim benimle sevgiliyken playlist yapmıştı. Ayrılsak da playlisti takipten çıkma demişti. Ama ayrılınca ben onu engelledim, o da playlisti profilinden kaldırdı. Playlisti gizli yapmadığı için playlisti hala görebiliyorum. Playlistin 2 takipçisi var. Birisi benim. Ama o benim takip ettiğimi bilmiyor muhtemelen. Her hafta o playlistin açıklamasına bir şeyler yazıyor. Böyle kendi hislerini falan yazıyor, duygusal şarkılar ekliyor. Dinliyorum, okuyorum. Kız belli beni 2 senedir falan seviyor. En son şey yazmış.
"Başkaları karşıma çıkıyor. Ama ona olan sevgimi başkasına dokunarak unutamam. Belki onu hiç unutamam, biliyorum. Kimseyi kullanamam. Ayrılığın pişmanlığını yaşamayacak kadar güçsüz değilim"

Sizce kıza şans versem mi? Benim bu kızdan sonra başka birisiyle sevgililiğim oldu ama.

Eski sevgilim bana spotifydan liste yapmıştı, ayrıldık ama silmiyor? ben takip ediyorum ama takip ettiğimi bilmiyor?