Eski sevgilim benimle sevgiliyken playlist yapmıştı. Ayrılsak da playlisti takipten çıkma demişti. Ama ayrılınca ben onu engelledim, o da playlisti profilinden kaldırdı. Playlisti gizli yapmadığı için playlisti hala görebiliyorum. Playlistin 2 takipçisi var. Birisi benim. Ama o benim takip ettiğimi bilmiyor muhtemelen. Her hafta o playlistin açıklamasına bir şeyler yazıyor. Böyle kendi hislerini falan yazıyor, duygusal şarkılar ekliyor. Dinliyorum, okuyorum. Kız belli beni 2 senedir falan seviyor. En son şey yazmış.
"Başkaları karşıma çıkıyor. Ama ona olan sevgimi başkasına dokunarak unutamam. Belki onu hiç unutamam, biliyorum. Kimseyi kullanamam. Ayrılığın pişmanlığını yaşamayacak kadar güçsüz değilim"
Sizce kıza şans versem mi? Benim bu kızdan sonra başka birisiyle sevgililiğim oldu ama.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgilin hala senin takip ettiğini bilmemesi ilginç olabilir. Onun playlistinde yaptığı duygusal paylaşımlar seni etkilemiş gibi gözüküyor. Ancak kızın seni hala sevdiğini düşünmek, sana hissettirdiği duygulara karşılık vereceğin anlamına gelmez. Eğer sen başka birisiyle ilişki yaşıyorsan ve mutluysan, eski sevgilinin playlisti senin için anlamlı olsa da bu durumda kızın duygularını karşılıksız bırakmak daha sağlıklı olabilir. Geçmişe takılı kalmak yerine, şu anda mutlu olduğun ilişkiye odaklanman daha önemli. Kıza şans vermek istesen bile, önce kendi duygularını ve ilişkini gözden geçirmen faydalı olabilir. 🌟