Flörtüm hâlâ exini Spotify’dan takip edip benden saklıyorsa gerçekten unutamamış mıdır 😬?

baştan başlayayım liseden tanıştığım bir çocuk vardı onunla son iki dönem arkadaş olmuştuk ve o sıra benim de onun da unutamadığımız birileri vardı birlikte o kişilerden konu açıp konuşurduk bir nevi dertleşirdik hep. sonrasında lise bittiğinde nadir de olsa birbirimize yazıp sorardık tabii bu sürede ben çoktan o çocuğu unutmuş olsam da bu çocuk çaktırmadan o kızın konusunu açardı çünkü kız liseden beri arkadaşımdı. başka şehre taşınmıştı 3. sınıfta. bugüne gelicem çok uzatmıcam ne kadar kötü hissetsem de bu çocukla flört gibi bir şeyiz ne olduğumuz da belli değil ama arkadaş olmadığımız da çok belli. kötü hissettiğim konu, başından beri bildiğim arkadaşımdan hoşlanmasına rağmen bu çocukla bu tarz konuşmamdı. ama şöyle bir bilgi vereyim bu kız gerçekten sevmiyordu çocuğu ve kısa sürdü hani gerçekten sevseydi bu gözle bakmayı bırak sohbet bile etmezdim. bu yüzden biraz içim rahatladı o konuda ama şu anki problemimiz şu. bu kızla spotifydan takipleşiyorlardı hep bunu zaten biliyordum ama ilk başta bir şey demedim çocuğun da takip ettikleri falan gizli bu arada göremiyorum normalde. ama bu kızla takipleştiğimden kızın takipçilerinde çocuğu görebiliyorum… tabii bu çocuk bunu bilmiyor ki yalan söyledi. çaktırmadan sadece neden spotifyını gizlediğini sordum o da bir şeyler uydurdu sorudan rahatsız olduğunu söyledi hatta. ben de kötü anlamda sormadığımı, sadece sanatçı zevklerini merak ettiğimi ve görmek istediğimi söyleyince bana tek gönderimlik ekran görüntüleri atmaya başladı takip ettiği kişilerden…tabii ki o kızın olduğu ekran görüntüsünü atmamayı seçti. ama bana koyan şey eskiden sormadığımda en azından kendimi avutabiliyordum fark etmemiştir çıkmayı unutmuştur diye ama böyle beni aptal yerine koyup kızı hala takip etmesi, saklamaya çalışması gerçekten midemi bulandırdı. sizce gerçekten kızı unutamamış mıdır bunu niye yaptı? çocukla konuşmayı kesmek istemezdim yarın buluşma planımız vardı hatta ama aynı gözle bakamayacağım galiba... ne yapmam gerekiyor bilmiyorum… sizce çok mu büyütüyorum yoksa 😬

Flörtüm hâlâ exini Spotify’dan takip edip benden saklıyorsa gerçekten unutamamış mıdır 😬?