Eski sevgilim benden önceki sevgilisi ile Spotify'da takipleşmiş. Ne yapmaya çalışıyor?

Eski sevgilimle 1 senelik ilişkimiz oldu. Bu kızın adı geçtiğinde Ayse diyelim kıza. Hep "iyi kızdır Ayşe, ilişkimizde bana hiç kötü davranmadı ama eski sevgilisini unutamamıştı ondan ayrıldık" derdi.

Bizim ilişkimizin bitme sebebi: Ben eski sevgilimle fotograflarımı saklıyordum ama anı olarak.. İlişkimizin 1. senesi olmuş hani sevmesem ayrılırım senden di mi.. Ama o bunları gördü ve çok sinirlendi. Kavga etmeye başladık, bağırdı bana " mk sevmiyorsan neden devam ediyoruz b_k gibi davranıyorsun zaten" dedi. Ben de o bana bağırınca onu evden dışarı attım.

2 ay sonra barısmak istedi, Ağustos sonunda ama ben barışmak istemedim. Sonra bir daha da yazmadı. Biz ayrılalı 6-7 ay oldu. Ocak başında spotifyda Ayşenin playlistini takip etmiş ve Ayşe ile takipleşiyorlar.

Bana yaptığı playlist vardı. Onu silmemis ama arada şarkı koyuyor. Ne yapmaya calısıyor?

Eski sevgilim benden önceki sevgilisi ile Spotify'da takipleşmiş. Ne yapmaya çalışıyor?