Beni de bebek gibi seven bir sevgilim yok ama ister miydim evet her kız gibi isterdim. Devam ediyor musun dersen ilişkiye evet ediyorum. Onu öyle kabul ettim. Bana güven ve sevgisini hissettirmesi de yetiyor. Bebek gibi sevmekte içinde yoksa yapacak bir şey yok diyelim
02 Yorumla
Soran+1 yılYanında kıymet görüp sevilen bir çiftin olması senin öyle olmaman seni onunla birlikte olmalı mıyım diye sorgulatır mıydı?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar erkekleri sadece güzelliğe baktıkları için eleştiriyor ama sizin ilgi açlığınıza hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Bebek gibi sevilmek, ne güzel hayat bee. Ama sıra erkeğe gelince ben senin annen değilim, ben senin hizmetçin değilim. Hanımefendinin bebek gibi ilgi gösterilmeye ihtiyacı var. Acıkınca ağzına yemeği verilecek, gazı gelince popon pış pış yapıp gazı çıkarılacak. Çok önemli bunlar... Erkekler zatwn kadınlara ilgi göstermek için yaratılmışlar, sırf onlar mutlu olsunlar diye. Nitekim bunların popon kaldıran da yine erkekler olduğu için buna müstehakız.
00 Yorumla
+1 yılBilmem, etmeli misin? : İlişkilerinizi ne saçma ölçütler üzerinden değerlendiriyorsunuz.
Toplumun dayattığı ölçütlere göre;
- birlikte olacağınız kişiyi seçip,
- ilişki kurup,
- ilişkinizi sonuçlandırıyorsunuz.
Öyleyse, burada sizin olan ne?
Size ait olmayan bir;
- eş,
- ilişki,
- ayrılık ya da evlilik ve
üstüne, özgürlükten söz eden bir siz ki o özgürlük anlayışı da toplum dayatması.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler bu duyguyu anlamiyor çoğu bakıyorum da , bir kadın bebek gibi sevilmek ister elbette illa bebek olmak gerekmez ama bebek gibi sevilmek isteriz bazen simaririz sevildigimiz zaman bu bizim sevgi gostergemizdir bebek gibi gözlerinizin içine bakarız o da baksın diye bekleriz çok mu şey istiyoruz ki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılseviyorsan et
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılDevam etmelisin gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen yeteri kadar ilgi gördüğünü düşünmüyorsan, karşındaki adamın sevgisini hissetmiyorsan devam ettirmenin bir anlamı yok. Elbette bir anda kestirip atmamak lazım. Önce bunu kendisiyle konuşman gerekir. Ben eskiden böyle durumların düzelmeyeceğini düşünürdüm. Hatta biri bana böyle davransa direkt ayrılırım diyordum. Ama şimdiki eşim de bir zamanlar bana sevgisini hiç hissettirmiyordu. Bir yerden bunu kendi içimde düşünüp durmak yerine ona açmaya karar verdim. İyi ki de yapmışım. Maalesef konuşmadan anlaşmak mümkün değil. Sana olan sevgisini göstermiyor veya gösteremiyor olabilir. Durumdan rahatsız olduğunu belirtmelisin. Ha baktın bir süre sonra yine olmuyor, o zaman daha net ve doğru kararlar verirsin.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence devam etmemelisin ,
sevginin aşkın bebeklerle çocuklarla vs işi yok.. çocuklar ve bebekler parkta oynamalılar.PEKİ sen o karşındaki erkeğe nekadar ilgi gösteriyorsun , sevilmek istediğin kadar çok onu seviyormusun? Ne ekersen onu biçersin !..
TEK taraflı olarak sadece karşındaki erkeğin enerjinisi aşkını sevgisini emeğini çabasını parasını mutluluğunu EMİYORSAN harcatıp tüketiyorsan BU DEĞİRMEN DÖNMEZ ! böyle gitMEZ !
bu aşk değildir , bitmelidir ve eninde sonunda biter.Kadınlara TEK taraflı olarak sevilmeyi (kendi erkek için hiçbir şey yapmayıp sadece herşeyi kendisi için beklemek) , durmadan erkeğin aşkını sevgisini tek taraflı olarak sömürmeyi ve erkeğe hiçbir şey katmadan vermeden sadece "kendine istemeyi" kadınlara öğütleyen+aşılayan kendileri akıl hastası arızalı narsist feminist ,
kel gay vs vs psikolojik sorunlu akıl hastası ilişki uzmanlarından uzak durmanı
ve onları dinlememeni öneririm.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle sorunun başlığına bakıyorum ve yazan kişide olgunluk göremiyorum kızlar artık şunu anlayın karşı taraf sizi bebek veya çocuk gibi sevemez çünkü siz çocuk değilsiniz burada yani anasınıfına giden bir çocuğu sevmiyoruz ona ilgi gösterildiği gibi yetişkin bir insana ilgi gösteremeyiz eğer bebek veya çocuk gibi ilgi gösterilmesini istiyorsan geriye dönmenin yollarını ara, kimse sizin nazınızı çekmek zorunda değil veya sevgi boşluğunu doldurmak zorunda değil, zamanında babanız anneniz size ilgi göstermemiş olabilir bir yaşa gelmişsin artık. Zaten böyle ilgi bekleyen insanlara ilgi gösterdiğinizde bir zaman sonra artık o ilgiyi vermediğinizde sizden soğuyup ayrılıyor ve başka birine gidiyor giderkende sizin enerjinizi bir güzel sömürmüş oluyor o yüz den böyle kızlardan uzak durun
513 Yorumla- +1 yıl
Knk çok güzel açiklama eyvallah adamsın ama böyle olmaz füze ataydın keşke
- +1 yıl
Hmmmm bu da güzel bir bakış açısı
- +1 yıl
Çok iyi geldi
Cevap sahibi+1 yıl@dogatpll Ne kadar kötü bir bakış açısı illa birinin diğerini sevdiğini anlamak için duygusunu dolu dolu ortaya çıkarması mı gerek? sürekli canımsın seni seviyorum gibi laflar mı etmesi mi gerek tamamen bana göre saçmalık bu laflar çok sık söylenildiği zaman bir zaman sonra sıkar gerçek sevgi bir kaç laf ile değil kişinin sevdiğininin arkasında durması ile anlaşılır
- +1 yıl
Oyyyyyy kavga da söylenmez bu yavaş kanka sakin ol
- +1 yıl
Valla kız haklı bir şey diyemiyorum
- +1 yıl
@AegonTarrgaryenn sende Bi karar versen mi artık kim haklı kcmsjcksksl
- +1 yıl
Valla Feanor ve Fingolfin olayına döndü ikinizde haklı gibisiniz @Benvampirella
- +1 yıl
Kdmskidksls
- +1 yıl
Herkes kendi tarafınca haklı bisey diyemem
- +1 yıl
Hayatta tek bir doğru yoktur olabilir olmayabilir
+1 yılBizim kızlardaki bebek olma isteği nedir anlamıyorum doğrusu. Anneannem senin yaşındayken üçüncü çocuğunu kucağına almış ablacım.
Konuşurken fok balığı gibi sesler çıkarıp peltek peltek konuşarak bebek olmaya çalışan 20'li yaşlardaki kızlar da bir tek bizim millette mi var acaba. Yetişkin olsanız daha güzel olmaz mı arkadaşlar. Niye bebek olmaya çalışıyorsunuz
11 Yorumla
+1 yılBebek gibi sevilmen bu ülkede imkansız. Adam günde 12 saat köpek gibi çalışacak, 1 saatten uzun işe git, 1 saatten uzun metrobüs ile eve gelecek, ayakta çalışacak, ayakta gidip gelecek, eve gelince de bebek gibi seni sevecek, yani bu imkansız. Maksimum yemek bile yiyemeden yorgunluktan uyuya kalır.
119 Yorumla- +1 yıl
Turkiye şartları ne yapalım topluca yurt dışına mi cikalim
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 imkanın varsa 1 saniye durma ciddiyim.
- +1 yıl
Var aslında hemsireyim Almanya'ya gidebilirim dili halletsem
- +1 yıl
Ama hemşirelik her yerde zor anasını satayim
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 zor değil 6 ay kursa gitsen ana dil gibi öğrenirsin ve harika bir yaşama imza atarsın. aşk hayatında harika olur evinde yuvanda ekoniminde
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 Almanyada işsizlik maaşıyla bile altına mercedes çekebiliyorsun. ben olsam giderim.
- +1 yıl
Hayır dili hallederim belki hemşirelik her yerde zor
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 diyorum ya hemşire olarak gidersin sonra işten çıkarsın işsizlik maaşıyla bile geçinebilirsin veya başka iş yaparsın
- +1 yıl
Tek başına cesaret edemiyorum bir de uçak korkum var
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 uçak olmadan karadan da gidebilirsin. aileni al yanına git bence.
- +1 yıl
Ailem gelmez hatta beni desteklemezler de ne yapacaksın gavur yerinde diye 😂
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 o zaman sevgili ya da arkadaş edin onla git.
- +1 yıl
Oraya gidecek arkadaşı da vulamam sevgili olabilir
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 şahsen bana böyle bir teklif gelse sevgilimle tr hariç her yerde yaşamayı kabul ederdim.
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 kabul edecekte çok kişi vardır. bul birisini beraber kursa gidin sonra yurtdışına çıkın.
- +1 yıl
Uçağa da binemiyom yaa off
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 karayoluyla gidersiniz. global kiralama şirketleri var. örneğin İstanbul'da kiralar almanyada bırakırsın gibi.
- +1 yıl
geze toza gidersiniz.
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 çıkalım gidelim aklımda İsveç inşallah bakalım.
Bebek gibi sevilmek nasıl bir şeydir? Sen bebek misin yoksa yetişkin bir birey misin? O kişinin seni derhal terk etmesi gerekir eğer yetişkin bir ilişki istiyor ise.
30 YorumlaBebek gibi sevilemezsin tatlım herşeyin bi ayarı var oyle erkek heran peşinde koşacak hali yok yani ne kadar verirsen ilgi o kadar alırsın
43 Yorumla
+1 yılİnsanı hayattan soğutmayın bee. Günümüzün derdi yetmiyo gibi karşılıklı destek olunacağını her konuda, bide böyle tavırlar takılan daha da yorar insanı. Ben merkezinden kurtulun artık. Aile hissini yaşatmadığınız insanların zamanını boşuna harcamayın. Şımarıklıkla devam edip sonra basacaksınız muhtemelen tekmeyi. Yazık gerçekten acınası; film karesinde sanıyosunuz kendinizi, hayatı..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bebek gibi sevilmemeli zaten kadın gibi sevilmeli, kadın hissetmeli her hücresine kadar. Bebek gibi sevilmek de arada olur ama surekli olursa baba kız ilişkisi gibi olur..
00 Yorumla
+1 yılBebek gibi sevilmek istiyosan (bunu sevgiline anlatmanın yollarını denediğin halde sevilmediysen ) terkedersin zaten
Önce kendini iyi tanı belki sana gösterilen sevgi tarzı
Hayal ettiğin tarzdan daha çok mutlu olduğun tarzda bir sevgidir , geç anlamak iflas ettirebilir00 YorumlaBenek gibi sevilmek her kadın ister ancak sevgi durumu seni mutlu edecek düzeyde ise de ekstra aramaya gerek yok bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen baban sevsin seni bebek gibi. Böyle saçma sapan şımarıklıklarla insanların zamanın alıp sabrını taşırmayın. Kimsiniz ki siz prensesler bebekler gibi pamuklara sarılasınız?
Devam etme. Karşı tarafın iyiliği için.11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılEger ilgisizse devam etmemelisin. Ama yani her saniye ilgili olmasını istiyorsan sende biraz abartma istersen
00 Yorumla
+1 yılBebek gibi değil de (bazen arada nazlı hissettirecekse) doğrusu *kadını* gibi hissettirdiği ilişki istesen?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSizi bebek gibi anca ananız babanız sever.
Bunu başkasından bekleyecekseniz, kendinize dadı tutun..
00 Yorumla
+1 yılaynısını yaşıyorum şu an ite kalka gidiyor ilişki
en kısa sürede bitsin istiyorum çok yoruldum ama bitirmeye de cesaretim yok seviyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe istiyorsan söyle bence. Karşındaki çok anlayışsız ve kendini değiştirmeyecek bir tipse sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılKizlar şu hayal dünyasından çıkın be hayatta gerçekler var şımartılmak nedir ya bebek gibi sevilmek. erkekker sizin kõleniz sanki
03 Yorumla- +1 yıl
Bebek olmadığını hepimiz biliyoruz. Sevginin fazlası bile zarar. Ölçülü ve dengeli sevilmeye alışmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendini bebek gibi sevseydin onun sevmesine ihtiyaç kalmazdı ve kendini bebek gibi sevdiğin için şu an ona tekmeyi basacak kadar özgüvenli ve dik olurdun yorumlar şaka mı ya tamm soru çok absürt ama soruyu soran hatalisin ama karsindaki de hatalı unutma bebek gibi sevilenler var ama onların da formülü şu adama yapismiyorlar peşinden koşturuyorkar hayır demeyi bilen kadınlar onlar
10 Yorumla
+1 yılIçindeki sevgi açlığına kendini yem etme Hanım kız...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebek gibi sevilmek gibi bir beklentiniz varsa muhtemelen aile sevgisinden yoksun büyüdünüz. Bu nedenle önce bu toksik hâlden kurtulmak için terapi alın. Sonra sevgili yapın.
Geçmiş olsun18 Yorumla- +1 yıl
He kardes bi akilli sensin
Cevap sahibi+1 yıl@siinneeemmmmm Gecenin 12sinde binlerce KS üyesi arasından beni bulup sataşma motivasyonunuz nedir hanımefendi? Güzelliğinizden mi geliyor bu özgüven ve yaşama sevinci?
- +1 yıl
Satasmadim ayol
Cevap sahibi+1 yılGörüştüğüm kıza ayıp olmasın diye seninle muhabbeti uzatmadım, kısa tuttum. Ama şimdi aynı kız bana ghosting yapıyor. Hayat ne kadar zalim dimi panpa
- +1 yıl
Erkeklerin herseyi ustune alinmasina bayiliyorum yazık size daha çok ghostlanirsiniz
Cevap sahibi+1 yılSen şu ana kadar ghostlamadın kanka, beni sen toparla pls
- +1 yıl
Yok iyi geceler:D
Cevap sahibi+1 yılBen de müsait olunca cevap veriyim diye kaç saattir bildirimi açmıyorum. Verdiğin cevaba bak 😃
Ananın babanın gösterdiği ilgiyi herkesten beklersen çok kırılırsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bilirsin de o ne be bebekgibi sevilmek kaç yaşdasın bebek ne
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayy bence senle hiç kimse sevgili olmasın, çocuk gibi... Ne yapsın altını da bezlesin mi, ruh hastası mısın kızım yaa senle sevgili olana yazık.
20 Yorumla
+1 yılBebek gibi sevilmiyor isen gerçekten sevilmiyorsundur kardeşim zamanını harcama o kişiyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Asla. Bir ilişkinin flört döneminde ayakların yerden kesilmeli. Şimdi değilse ne zaman?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Çocuk musun aw ne bebeği. Devam etme sal adamı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kimse seni bebek gibis eğmek zorunda değil kalpten sevsin insan yeter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Direk bırakmalısın..😂
01 Yorumla- +1 yıl
Gaza getirme kızı be 🤪
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, mutsuz eden ve beklentilerini karṣılamayan her iliṣki olumsuz bir iliṣkidir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEtme bence ben etmedim. Adam akıllı sevmeyen bir yerden sonra hiç sevemiyor.
00 Yorumla
+1 yılHayır devam etmemelisin. Karşı tarafı mutsuz edersin.
00 Yorumla
+1 yılBebek gibi sevilsen bu sefer sen sıkılır gidersin o yüzden dert etme.
00 Yorumla
+1 yılDevam et bir bakarsın kendi bebeklerinizi seviyorsunuz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğer görmüyorsan seni kadın gibi hissettir miyorsa ilişkiye yürütmeye gerek yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDevam etme bebek gibi sevilmek istiyorsan gel
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne veriyorsan onu alırsın tek taraflı degil
00 Yorumla
+1 yılSevilmedigini hissetmediğin bir ilişkide bulunmak hata..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmediğini hissediyorsan anca kendine zarar verirsin.
00 Yorumla Bebek gibi sevilmediğim ilişkiye devam edebilirim ama evlenmem.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır bir süre sonra toksik gelmeye başlar ve bu seni çok yorar karşılıksız ilişki zordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıledip etmemen sana kalmış, şu zamanda kimin ne olduğu da ne yaptığı da belli değil nasıl olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutlu etmiyorsa icine sinmiyorsa, devam etme kesinlikle
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden bu kadar ilgi görme ihtiyacı duyuyorsun? Sen bebek misin?
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka bak kimse tam anlamıyla bebek gibi sevilmiyor ilişkide illa ki sorunlar, pürüzler olacaktır. Eğer aşılabilecek şeyler ise ayrılma derim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı olmadığı sürece o ilişkiye ben ilişki demem 🙋
00 Yorumla Hayır devam etme etrafında gerçekten sevilen okadar kız varken neden bunu çekmek zorundasın özel hissetirilmedigin bir ilişki de durmanın anlamı yok.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtmemelisiniz sevgisini sadece kelimeler ile ifade edip eylemde fos olan insanla yürütmeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle sevilmek istiyorsan arada yaş farkı çok olan bi erkekle beraber olacaksın
00 YorumlaOlan sevgiyle idare et gün gelecek bebek gibi sevilmeyi öküz gibi sevilmeye muhtaç bırakcaklar insanlar acımasız olanla idare et
10 YorumlaHayır etmemelisin. Seni el üstünde tutacak erkekler varken neden sevilmediğin bir ilişkide bulunasın ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTürk erkeklerinden hiçbir halt olmaz prensesler. Bırakın şu dişil enerjili herşeyi kadından bekleyen kadınsı erkekleri. Rus bir çocukla konuşuyorum kıymetimi biliyor türk erkeğine bin basar.
210 Yorumla- +1 yıl
Hay senin Allah'ına kurbanım kız ben
- +1 yıl
Vallaha prensesim hepsi alayı aynı halt
Cevap sahibi+1 yıl@seyhannur2345 valla bıktım özellikle bu sitedeki erkekler türk erkeklerinin özeti. Kızın birisi kriterini yazsa ordan okuz türk erkeği hemen yazıyor sen yaptın bu erkek sana niye baksın vs diyor. Tiksindiriyorlar inan kadından adım bekliyorlar
- +1 yıl
Vallaha prensesim bizim erkek delisi kızlar eğer bunlara rest çekse bu gvtlr bu kadar şımarmaz bizim kızlar bunlara adeta pas pas oluyor hepsi değil bak bazı Türk kızları öyle sonda bu türk erkekleri ne yapıyor bir yerleri kalkıyor haksizmiyim canom?
- +1 yıl
Mesela bak benim sevgilim vardı dün bitirdim sktr çektim neden kendini bir şey sanmalar karı gibi erkek benim kız o sanki bende hemen tavrımi koydum harbiden bıktım bu türk erkeklerinden kız
Cevap sahibi+1 yıl@seyhannur2345 kızlarda suç var zaten. Bir kere her dediklerine he diyorlar. Sonra gurur uğruna kendilerini çok ezikletiyorlar. Yok maçoymuş bilmem ne. Ucuz işçi oldu bizimkiler
- +1 yıl
Nerden buldun rusu?
- +1 yıl
Ben Azerbaycanliyim inanki türk erkekleriyle konuştum hep yarı yolda biraktilar Ümit verdiler sonrada tüm suç bendeymisim gibi gittiler gerçi her yerin iyiside var kotusude ama bana hiç denk gelmedi
Cevap sahibi+1 yıl@papatya_77 sosyal medyadan tanıştık. Türk erkekleri klasiktir ya. Her haltı yerler ama suçu kıza atarlar doğru bu. O kadar leş karakterliler ki prensesler uzak dur türk erkeğinden başını yakma. Bunlarla olan hiçbir kadının yüzü gülmedi. Türk erkeği beladir
- +1 yıl
Vallaha vurdumduymaz umursamaz. Hanzo kamil türk erkekleri
eğer karşındakine ilgi gösterirsen o da sana gösterir kimse ilgi görmediği birine bebek gibi ilgi göstermez içinden gelmez çünkü
00 YorumlaHer iki tarafta aynı sevgi duygusunu hissetmeli ve hissetirmeli
10 Yorumla
+1 yılHiçbir ilişki dinamiğinde sevgisizliği kabul etmemelisin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBebek değilsin! Normal insansın. Sende karşı tarafı sev. Tek taraflı bencil olmayın
00 Yorumla
+1 yılÖncellik senin duyguların değil senin hakkettiğin olmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam