Faydalandıktan sonra da kötü kadınmışım yolluymuşum gibi davrandılar hakaret ettiler küfür ettiler. Benden ne istediler? Faydalanan da faydalanamayan da hep bir book attı. Tipsiz olmadığım halde çirkin dediler yollu o. falan dediler. Aşağıladılar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yurt disindakiler veriyor ve seviliyor siz hem onlara benzemeye calisiyorsunuz (aciklik saciklik anlaminda) hemde baska turlu dusunuyorsunuz seks karsilikli yapilan eylemdir tanimadan ya vermeyin ya da verdikten sonra aglamayin
Erkeklerin yaptığı hoş mu sence? Adamın biri sırf benimle evlenmemek için ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi ve bu da bir yalandı sadece benimle takılmak istedi. Beni evlenilecek kadın olarak görmediği için yalan söyledi ee ben neden onunla yatayım? Çok da yüzsüzler ya
Tanımadan vermeyin diyorsun da çoğunun kafa yapısı bu zaten. Evlenmeden veren kızı basit görüyorlar
Onlarin yaptigini onaylayan yok karar verici sizsiniz bir erkek kararli bir kiz gorurse o sekilde devam eder sen vermeyen evlendigin zaman bunlari yasayan biri olsaydin seks isteyen gider ciddi dusunen efendi erkkeler gelirdi
O hiç belli olmaz belki de oroospu dediği kızlarla yatmış ama bakire kaldığım için benimle evlenmek isteyen yüzsüz karakter yoksunu biri gelirdi
Oyle biri olup olmadigini zamanla anlarsin genelde cekici olmayab erkekler bakir olabiliyor
Durum senlik degil zaman bozuldu... birde egerki ulasilmaz olursan o zaman pesinden kosarlar... cabuk birliktelik yaşadiysan o gözle bakan cok olur
kıssadan hisse hanım ablacım it itle gezer kurt kurtla meyhanede dolaşıp dua beklemek abes olur
Yanıldığın bir nokta var, it iti ısırmaz.
Ben ısırılan hasar alan tarafım bu da beni köpek değil kurban yapar
nasıl ısırmaz it ite katlyam yapıyor
O hayvanlar alemi için geçerli 😂
polemiğe girmeyelim hanım teyze geçmiş olsun umarım güzel mi güzel bir hayatı düyneyvin olar
Polemiğe giren kim amca? Kasma bu kadar gözünü seveyim
Ayrıca yaş doğru değil senden küçüğüm
kusura bakma ben kasarım ben sporcu adamım kasarım oramı buramı
İyi bakalım
boş versene sen nesine iyi bakıcan her yerimi uf ettin sonrada iyi bakarım neye iyi bakıcan ya
Ne yaptım?
bu kadar ciddiyet olmaz sen çok hasassın buralar sana iyi gelmez sen real hayata geri dön
Doğru diyorsun ama zaten en başta reel beni harcadı be dayı
tamam o zaman yarın saat 1:30 da gel seni eğitip ezel yapıcam
https://www.youtube.com/watch?v=jHJxYjL1DF8
Ben sana küstüm konuşmam
Takıldığın ortamda o şekilde tanındıysan bu yüzden vede erkeklerle bişeyşer yaşadıysan bunu yaymışlardır
Aynen iyi book yediler yaymakla
Ortamını değiştirmeni o kişilerden uzak durmanı tavsiye ederim
Zaten ilişiğim kesildi çoktan kesildi onlarla
İki kere kesildi yazmış klavye ya
Yeni arkadaş yeni ortam toparlar seni
Peki kızma öfkelenme ama sen nefen faydalanmalarına fırsat verdin? Tamam onlar şrfsiz ama sen buna neden müsaade ettin?
Bak ilk başlarda cahildim saalaktım yaşım 18 yoktu insanların bu denli kötü olacağını düşünemedim zaten ondan sonra da buhrandan bunalımdan çıkamadım kendimi toparlayamadım. Ayrıca herkes fayda sağlayamadı ki. Fayda sağlayamayanlar da benzeri tavırlar içerisine girdi sanki değersiz biriymişim gibi. Geçmişimi bilen erkekler zaten kendileri benimle bir şey yaşamayınca da tavır alıyor düşman gibi davranıyorlar
O tavır alanların tavır alma sebebi var. Bişeyler yaşama niyetiyle gazlayıp geliyolar, istediklerini alamayınca b. k atıyolar. Bunları takma. Ortamını değiştir. Mevcut ortam cacık olmuş belli ki
O ortam falan kalmadı zaten ben de eskisi gibi değilim sadece içimde yaşıyorum yangınları 😂😂 kimseye ucundan kıyısından koklatmıyorum çünkü güven duyamıyorum insanlar çok karaktersiz
Şimdi iyiysen süper✌
Madem böyle düşünüyorsun niye buna izin veriyorsun kendini kullandırıyorsun
Artık kullandırdığımı kim söyledi? Sağolun var olun toplum olarak tokmaklayarak epey gözümü açtınız
Bende kızım ve insanların seni kullanmasına izin verme şu an öyle yapıyorsun kullandırmıyorsun çok güzel bir şey.. sana değer vereni sev bence
Bütün herkes aynı değil çünkü
Ben ilgi görmek takdir edilmek sevilmek için falan tüm bunlara izin vermiştim meğersem bu doğru değilmiş. Kendini ağırdan satan kızlar değer görüyormuş bakire olan. Bunu geç de olsa anladım
Türk erkekleri cinsellik yaşamak için özelikle kızları kandırıyor sonra da yollu etiketini yapıştırıyor
Kanmayacaksın işte erkeklerin çoğunun kafası bel altı çalışıyor çünkü
Üzgünüm ama maalesef öyle
Onlardan çok sen kendini tartıya koy sen neden onlara o algıyı verdin
Bazı şeyleri çok erken yaşıyo olabilirsin onlarda takılıp kaçıyodur
Erkeklerin hepsi faydacı, seven yok ki. Senlik değil durum yani.
bende faydalanabilir miyim?
Off kaybol
bi kerecik 🥺
Hayat işte bu kadar basit
İnsanlar da öyle
Hayatın için de olduğu için öyle tabi o yüzden boş ver sıkma canını
Dişil enerjin yüksek sanırım
Onlara o şansi vermemeliydin
Zaten kendimi suçluyorum
O konuda haklısın
Devir böyle ya
Sende suç