Ben böyle olacağını nerden bileyim? Çok saftım dünyadan bihaberdim. 😔😔 Şimdi de ben tanıştırdım da git altlarına yat mı dedim diyerek kendini savunuyormuş
Bunu soyleyemez o söylesene sen onun ile iliskini sinirlandirmalisin cunku emin ol bir cok kadin kendi arkadasini bunun için bile bir erkekle tanistiriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Modern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak bu ikilem arasında ki yolculuğun adı hayat Neylersin
Eee biraz sende tercihlerini sorgula
Yani bu erkekleri sana kim buldu mesela
Kızın biri takıyordu peşime önceden
Hele öyleyse bu cok daha kotu bir arkadasin istedi diye başka bir adamla iliski yaşanır mi
İlişki yaşa demedi o takıyordu diyorum
Eeee takiyordu ne demek
Tanıştırıyor du iste
Ve bu insanlarda profiller ayni cunku sonucdan sikayetcisin
Ben böyle olacağını nerden bileyim? Çok saftım dünyadan bihaberdim. 😔😔 Şimdi de ben tanıştırdım da git altlarına yat mı dedim diyerek kendini savunuyormuş
Bunu soyleyemez o söylesene sen onun ile iliskini sinirlandirmalisin cunku emin ol bir cok kadin kendi arkadasini bunun için bile bir erkekle tanistiriyor
Bu kız benim teyzemin kızı. Zaten ilişkimi kestim ama annem annesiyle hala görüşüyor
Tabiiiki bu da normal daha anlayacağın konuşabileceğin tartisacagin insanlari al hayatına
Bilerek beni zor duruma düşürdü sonra da yargıladı kendi pisliklerini kapatmak için sırf
O zaten kendisi bu isleri rahat yapabilmek için senide bu oyuna dahil etmiş hepsi o
O zaman neden beni yargılıyor yediği boookları onun bunun üstüne atıyor diye
Cunku seni yargilamasa herkes onu kinusur
Onun foyaları zaten çıkıyor babam bile görmüş p*rno da utanmış erkekler elden ele dolaştırıyormuş 😂😂😂
Bunu becerip videoya alıyorlarmış
Eee iste bak genede sen ucuz da kurtulmussun baban bile gorduyse oldukça meşhur olmuş
İyi olmuş bence benim az ahımı almadı hala beni kötülüyordu telefonda anneme karşı
Gecmis olsun bak iyi yönünden de bakmak lazim
Peki beden hep erkeklere kendini kullandırdın? Yazık mı değildi sana, gençliğine ve hayatına? Demek ki dikkat etmedin ve o yönde vibe verdin onlara.
Çok mutsuzum 😔
Yapacak şey çok. Artık doğru bildiğin şeyleri yapmak.
Geçmiş unutulmuyor
Biliyorum, geçmişle de yaşanılmıyor ama.
Ne oldu şimdi tecavüze uğradığım halde üstüne ben suçlu oldum
Sanırım yanlış yere yazdın. Ben öyle bir şey demedim, asla da demem, diyende en aşağılık pisliktir. Üstelik tecavüz hiç konuşulmadı. Bb.
Hayır zaten seni suçlamadım sadece yakındım ama sanırım yanlış anladın peki bb
Kaç yaşındasın. Nasıl kullandılar. Ne yaptılar sana
Ben kullanmadım valla
Altının değerini sarraf bilir
değerin neydi
bunu sor kendini ve ayağa kalk
Sıkma canını ben bilirdim bana denk gelsen yaşın kaç ki
Beni sen kullan ben razıyım 🙏
Sen öyle olmasını istememeliydin knk
Neden böyle düşünüyorsun
Güvenme
Ne gıbı