Bazısı işim yok diye
Bazısı hemen yatmıyorum diye
Bazısı evlilik istedim diye çekip gitti hep bi şekilde
Hemen sevistiklerim de gitti. Evlilik istemediklerim de gitti
Kısaca niye önemsemediler hiç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazısı işim yok diye
Bazısı hemen yatmıyorum diye
Bazısı evlilik istedim diye çekip gitti hep bi şekilde
Hemen sevistiklerim de gitti. Evlilik istemediklerim de gitti
Kısaca niye önemsemediler hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Buradaki nickini böyle yaparak zaten troll olduğunu belli ediyorsun. Hayatta da vurdumduymazsındır kesin o yüzdendir.
Ben burayı takmadığım için burada böyle doğru. Çünkü burdan kaç erkek tanıdığım birçoğu ezik psikopat çıkıyor
Normal hayatinda hiçbir başarısı olmayıp sürekli seni aşağı çekmeye çalışan tarz
Vurdumduymaz olmak aşkta bir yere kadar olur. Bi noktadan sonra kabak tadı verir. maalesef kaçanı kovalamayı da hiç sevmem
Küçük küçük egolar ve kaçışlar olabilir
2-3 ve 4 zaten derdi gönül eğlendirmekti maalesef hep yanlış limana demir atmışsın veya bağlayamıyorsun onları
Bağlamak nasıl olur bi anlatır mısın
Sen naparsan yap bağlanmak istemeyen yine bağlanmaz
Yani şöyle Tarzanlaşmış birisi için doğru onu bağlamak gerçekten zor Ama genel açıdan düşünecek olursak taktik yapamıyorsun ve genelde maymun iştahlı adamalra denk geliyorsun
Benim istediğim erkekler de normal standart bi hayatı olan kişiler
Ne yakışıklı ne de zengin
Ortalama Türk erkeği yani bildiğin. Bi tane güvenlik görevlisi vardı
Tanışmak için yalvaran adam 1ay sonra görüldü yapmaya başladı ortada birseu yok
Hahaha hiç dikkat etmemiştimde bu nası Nick 🤣🤣 neyse güzelim bak zaten tanışma faslı felan bu tarz aşamaları hallediyorsun oraya kadar bi problem yok 👍👏ama sonrasını götüremiyorsun senin o kısmı halletmen lazım sürdürülebilirlik ve bağlama
Sence aynı anda 3-5 kadinla konuşuyorsa kime bağlanacak 😂
Veya ben kafasında sadece yedeksem, nası olacak söyler misin bi🥵
Aynı anda birden fazla kişiyle görüşen biri bağlanmaz zaten bağlanacak olsa bunu yapmaz o yüzden öyle tiplerden vazgeçmen gerekir
Tamam işte öyle biri olduğunu anlayınca ben bırakıyorum zaten.
Ama diğer iyi adamlar da aynısını yapıyor önemsemiyor 🤞🏻
Heh işte iyilere gelirsek burada sen bağlamayı başaramamışsın taktik čalışman neyi eksik yaptığını anlaman gerekiyor
Bebegim ben beceriksiz değilim. Milletde karakter yok. Ne istediğimi kendi bile bilmiyor birçoğu
Benim ozguvenim var kendime değerim ve saygım da var
Ama birçoğu kendini aşağılayan önemsemeyen kadinlara aşık oluyor.
Türk erkeklerinde değersizlik duygusu var
Bu sorunsal her iki tarafdada var bizimkiler değer verip sevip hakedilmediğinden dert yanıyor kimse dogru insanı bulamıyor
Yahu en basitinden instagramdan biriyle konuşuyorum
Mesleği asker. Bana ilgisi var biliyorum. Ben de ilgimi belli etdim. Bakdım ben yazmasam yazan yok. Pat diye yazmayı kestim
Kendi isdeğiyle yazıp da bi nasılsın diyemiyor. Anca hikayelerimi beğenip yedekte dursun kafasına girdi
Napayimki ben şimdi böyle adama. Beni uzecegini düşünüyor hey Allahim 🤦🏻♀️
Hahaha sen şu an ne yapıyorsan oda yapıyor aynı düşüncedesiniz cunku
Yok ya çok denedim kendi isteğiyle yazmadı hiç
Hep benden bekliyor
Hep senden beklemesi doğru değil tabi yer yer o yer yer sen dengeli şekilde gittiği sürece problem yok ona bu konuda açık sözlü davranmanı tavsiye ederim Ama uslup önemli suçlayıcı yadirgayici şekilde değil yani de böyle bir durum var nuye diye söyle
Ne diycek ki kem küm edecek ya da biz henüz birsey değiliz diye güzel bi dille uyaracak
Eminim yani boş ver 🤷♀️
Egomuz da biraz yüksek
Mutevazi olmalısın hem kendine sonra karşındakine Filmlerde klişe bir laf var Ne kadar büyüksen o kadar sert düşersin Gerçektende öyledir. Yüksek ego insana sonunda zarar verir. Yani sana özel demiyorum genel olarak konuşuyorum neyse kendini çok harika gören biri kendine gösterdiği haddinden fazla değeri karşıdan görmediğinde bu çok zoruna gider. Hazmedemez bu işin sonu piskolojik bunalıma kadar gider. O yüzden kendine karşı dürüst olmakta fayda var. Henüz bir şey değilseniz sana yazmadıkca cevap vermemesi gayet normal maalesef bu durum Hemcinslerinin tutarsız davranışları yüzünden kaynaklanan ön yargı yüzünden oluyor. Şu adamın dibine düşüp, Adamda tamam hamle yapma sırası bende galiba diyor Sonuç seni arkadaşım olarak görüyordum saçmalığı yani O yüzden artık günümüzde erkekler (Abazalar hariç) Arka planda kalmayı tercih ediyor
Benim egom yok. Egomuz tavan derken ondaki egoyu kastetmişdim.
Ben ilgilendigim erkekle tam ilgilenirim öyle arkadaş görüyorum demem
Yok ordada genel olarak diye belirttim bebeğim
👍👏👏👏"""Ben ilgilendigim erkekle tam ilgilenirim öyle arkadaş görüyorum demem"""👍👏👏👏 Helal be sana
Ee yani ben net insanım kimseyi oyalamam
ne bekliyordun ki? evlilik isteseydin ciddi birisini bulurdun.
Ooo paşam ciddi birisini bulurdun demekle oluyor yani. Aynen. tamam haklisin
evet. her erkek anlattığın gibimi sanıyorsun. hee erkek tanımlarımız farklı. ortalama, işinde gücünde evlenmek isteyen tanıdıklarım var. ama senin aradığın başka sınıf.
Yahu korkuyorsunuz iyi adamlar kadinlara yanaşmıyorki
Emek verdiğim iyi adamları da tanıyorum biraz ozguven verince sapıtıp beni tanımadilar 🤞🏻
iyi kötü muğlak kavramlar. modern dünyanın sıradan ilişkisini yaşıyorsan önemsenmek falan beklememek gerek. kullan at devri
İyilikten kastim önemsemek işde. İlla önemsedigini söylemezsin
Mesela görüldü yapmaz
1-2 kez de olsa bulusma ayarlamaya çalışır
Lüks bi mekanda değil de, sıradan bi mekanda bile olsa ondan hoşlanacağımı bilir
Büyük bi beklenti sürpriz jestler, sadece çok para harcayınca ona değer vermediğimi anlar.
Gerçekden onun yanında miyim, yoksa parası tipi için mi onunlayim bunu ayırt edebilendir. Bana göre iyi adam
Sexapaliten çok fazla ise eğer biraz da samimi davranıyorsan belki budur problemin
Seninki ters orantılı olmuş hiç bir şekilde yaranamzsin
devir böyle maalesef
Öyle de bebeyim onu önemseme bunu önemseme, kimseye ihdiyacın yok😔 biz kimle sevgili olucaz ya
Hayir kendime değer veriyorum ben zaten
İsminden olabilir
Hayatımın KS adlı siteden oluştuğunu ve burdan başka hayatım olmadığı basitligini nasıl düşündün
Benimde burdan başka daha önemli işlerim ve hayatım var senin gibi koca peşinden koşmuyorum cicim
Aynen😇
Sevilmemişin be guzummm