Kızlar, Hiç sevgilim olmadan gençliğimin bitmiş olmasını kabullenemiyorum?

Bu sene 28 yaşına basıyorum. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı flört denemelerim oldu birkaç kez buluştum ama asla ilişkiye evrilmedi. En güzel yaşlarımda Bu duygu tatmayı kaçırdım bundan sonra da benim hevesim kalmadı. Aşk her yaşta yaşanır Aşkın yaşı yoktur gibi klişe şeylere girmeyin 18-27 yaş arası yaşanan aşklar her zaman daha farklı ve tutkulu oluyor bu tutku dışarıdan bile hissediliyor. 28 yaş üstü çiftler afedersiniz kanka'dan farksız görünüyor dışarıda askerlik arkadaşı gibi duruyorlar isterlerse birkaç ayda çıkıyor olsunlar birbirleri bıkmaktan falan da alakası yok. Ayrıca en genç en dinamik olan yaşlar 18 27 yaş arasıdır bana umut verip sonra sevgili olmayan bütün kızlar umarım eşlerinden ve evlatlarından çekerler. Umarım beni terk ettikleri yalnızlık nasıl bir şeymiş kendileri de tadarlar.

Benim en güzel yıllarımı aldılar bana Bir sevmeyi çok gördüler benim durumum yüzde bir arkadaşlar 28 yaşına gelmiş erkeklerin %99'unu sevgilisi olmuş oluyor. Düşünün ne kadar istisnai durumda bırakırdım ne kadar yalnız bırakıldım yalnız olmayı bırakın bu deneyimin benim gibi yaşayan dertleşeceğim insan bile yok çünkü benim yaşımda hiç sevgilisi olmuş erkek yok düşünün ne kadar beni anlayacak bile insan yok bu dünyada. Ailem için şu an canıma ailem için şu an canıma bir zarar vermiyorum yoksa bir dakika duracak gücüm tahkikatim kalmadı. Çok üzgünüm, çok kırgınım, o gencecik çocuğu yaşayan bir cesete çevirdiler. Artık kendimi erkek gibi bile görmüyorum

Kızlar, Hiç sevgilim olmadan gençliğimin bitmiş olmasını kabullenemiyorum?