Ergenliğimde de gençliğimde de hiç sevgilim olmadı hiç sevilmeden sevgilim olmadan bu yaşıma geldim o güzel duyguları 1 kere bile yaşayamadım o heyecanı hiç hissedemedim gençliğim hep yalnız geçti bu bir eksiklik mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
23 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı fakat hiç bir zaman kendimi yalnız hissetmedim. Çünkü kendi kendime yetebiliyorum. Önce kendini bul sonra birileri seni bulur zaten.
63 Yorumla- +1 yıl
Neden hiç sevgilin olmadı Aleyna?
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlayabiliyorum seni. Normalde ben sanaldan bu duyguyu 2 kez tattım. Gerçek hayatta da biriyle sevgili olmayı denedim ama olamadım. Değişik ve saçma olaylar oldu. Orasını boş ver. Ama şu konuda kesinlikle aynıyız: Şimdiye kadar aşk anlamında hiç bir kıza elim bile değmedi. Ya da onların bana değdiği söylenemez. Ayrıca cinsellik bile yaşamadım üstelik benden daha genç yaşta bile bunu yaşayabilmiş olanlar varken. Ama böyle mutluyum çünkü en azından mutlu olma yolları biliyorum. Hele hele sanaldan edindiğim son sevgili olayından sonra da ayrılınca şunu anladım: Dostlarım ve ailem gibi gördüğüm insanlarla ben başından beri mutluymuşum. Boşluk hissi hissetmem boşaymış. Ve o gün bugündür dersimi aldım. Bir daha aşk anlamında boşluk hissi yaşamadım. İnsanız, belki hormonlarımız coşabilir. Ama bu yine de sırf hormonum coştu diye kız arayışına gireceğim anlamına gelmez. Bu devirde kimseye güven olmuyorken kendini korumuş olman güzel. Yoksa seni düşündüklerinin tersine hayal kırıklığına uğratabilirlerdi. Sana benden tavsiye: Kendine sağlam dostlar edin. Ailenin kıymetini bil. Seni onlar mutlu edebilir. Başkası değil. Aşk çok ütopik bir şey. Aşırı şanslı olman lazım denk gelmesi için. O şans da her yiğidin harcı değil. O yüzden dalgana bak. Hayatını yaşa. Ama hayatımda kız yok diye üzülme. Çünkü düşünmeye değmez. Sevip değer verecek olan, seni sen olduğun için seven kişi bu zamana kadar kendini zaten gösterirdi. Bu açıdan bak bir de. Ailenin ve dostlarının kıymetini bil. Boşluk hissi çektikçe onları hatırla. Onların seni ne kadar mutlu ettiğini hatırla. Sonra da "sözde aşk" ile birazdan yanıta atacağım videolardaki gibi dalga geç. Rahatlarsın bence bir nebze.
11 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorup üzülüyorsan senin için baya bir eksiklik demek ki ben de öyleyim ama bana göre bu bir eksiklik değil aksine hayatıma gereksiz ilişkiler sokmadım kendimi yıpratmadım mutluyum memnunum önemli olan olaylar değil senin onlara nasıl tepki verdiğin. Bir de şu var olsun isteyip olmaması başka istememen başka. İstediğin halde olmadıysa bunun seni üzmesi çok normal.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok be ne eksikliği olacak aksine toksik ilişkiler yaşamandan bin kat daha iyi yalnızlık. Ruhunu yorar, enerjini emer ilişkiler, günümüzde ciddi bir ilişki yaşayamıyorsun doğru dürüst erkek içinde kadın içinde bu durum böyle maalesef. Gönül ister ki iyiler hep iyilerle olsun, düzgün insanlar hep düzgünlerle sevgili olsun ama olmuyor işte.
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet kötü ama 🤷🏻♀️ sende duygularından emin olduğun insanlarla iletişim kurmaya çalış! Kendine göre insanlarla takıl emin ol birileri çıkacaktır. İlişki kur birileriyle kötü bir şey değil bu.
Cevap sahibi+1 yılAy yaşla ne alakası var yahu? 🤷🏻♀️ Bunun üzerinde düşünmen lazım bir kusurun varsa onun üstüne gidip çalış
Cevap sahibi+1 yıl🤷🏻♀️ ee bunların üzerine git durduk yere kimse sana bir şey veremez ve kazandıramaz ki. Veya seni bu halinle sevecek birini bulmalısın ki bulursun da emin ol.
Cevap sahibi+1 yılNapalım senin kaderinde yalnızlıksa 🤷🏻♀️
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmek seviomek bence hayatta varopma nedenimiz ve bende bu yaşıma kadar o duyguları hissedemedim sevilmedim sevsem de 26 yaşindayım boşuna yaşiyormuşum gereksizim gibi hissediyorum tek suçum tipsiz olmam ne suç ama biraz yakışiklı olsaydım keşke iç güzellikci palavracılar yazmasın
10 Yorumla
+1 yılSadece sevgiliden eksikliğin olsa sorun olmicak da tüm hayatın eksik 🙄
11 Yorumla
+1 yıltoxic bir ilişki yaşamaktansa daha iyi yaşın daha olgunken daha güzel bir şey yaşarsın bence
17 Yorumla- +1 yıl
Yaşın kaç ki ayrıca neden bu kadar karamsarsın insanlar 35 40 yaşlarında doğru kişiyi buluyorlar bulana kadar da çok sanclı süreçlerden geçiyorlar sense çevrenden mutlaka gözlemlemişsindir belkide doğru kişiyi direk bulacaksın herşeyin ilkini onunla yaşayacaksın bu çok güzel bir şey
- +1 yıl
dış görünüş çok göreceli sana kötü gelen başkasına güzel gelebilir bende zayıfım ve hiç hoşuma gitmiyor ama erkek arkadaşıma göre gayet güzel utangaçlığın içinde bence bi psikoloğa git inan sana çok faydası olacak özgüven kazanmanı sağlayacak yollar ara ve reddedilmekten korkma
- +1 yıl
Ben çocukluğumdan belli utangaç çekingen içime kapanık biriyim bu yaşıma kadar hiç açılamadım maalesef hep kapanık yaşadım sosyal olamadım hep yalnız kendi halimde yaşadım dış görünüş olarak da çocukluktan belli zayıf cılız çelimsizim hiç kilo alamadım psikologluk bir durum yok maalesf utangaçlık çekingenlik kişilik yapısıyla alakalı bunun tedavisi yok
- +1 yıl
Tedavisi yok olur mu hiçç tabi ki kisiliğinde bu olabilir ama bunu yenebilirsin herkes doğuştan atılgan değil ki lütfen karamsar düşünmekten çık
- +1 yıl
Tedavisi de telafisi de yok çocukken ergenlikte destek alsaydım belki düzelirdim açılırdım ama alamadım açılamadım düzelemedim hep kapanık kaldım zamanla daha da kapandım gençliğimi hep böyle yalnız geçirdim şimdi bana herşey imkansız geliyor bu yaştan sonra bunun düzeleceğine inanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılYani en güzel zamanlarin da o heyecani yasamamissin geç olsun da güç olmasın yani ne bilim
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin olmaması eksiklil değil. Benim de olmadı hiç eksik hisstmedim. Kendimi seviyorum çünkü
321 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl24 bende. Varsın o yaşa kadar olmasın ne yapayım. Yetiyorum ben kendime. Sen çok istiyorsan ailene söyle uygun birini bulsunlar o zaman
Cevap sahibi+1 yılNe biliyon istemez? Helal şekilde paranı kazan, kısmetinde varsa illaki olur
Cevap sahibi+1 yılNasıl geçiniyorsun o zaman
Cevap sahibi+1 yılÇık dışarı kendine gel geç değil
Cevap sahibi+1 yılUzman yardımı almalısın. Ailenden yardim isteyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılBen sana yardım al dedim. Dışarı çık demedim. Yardım aldıktan sonra çıkıp çıkmamak sana kalmış
Cevap sahibi+1 yılRuh hali olarak iyi değilsin. Dişarıya çıkma konsunda birşey demiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam işte yardım alman lazım
Cevap sahibi+1 yılFreudmusun sen telafsı yok diyorsun? Yardım al eğer aklın varsa alırsın
- +1 yıl
Anlamıyorsun ağaç yaşken eğilir ben kurudum artık bu durumun düzelmesi imkansız herkes ergenlikte kendini aşıyor ben o yaşlarda da böyleydim gençliğimde böyle geçti istesemde açılamadım kendimi aşamadım düzelemedim yardım akacak imkanımda olmadı zaten zamanında yardım almam gerekiyordu
Cevap sahibi+1 yılSen kendin kırmazsan duvarlarını kimse yardim edemez. Sen duvar örmüşsün ne desem boş
+1 yılEksiklik değil sadece doğru kişiyi bekliyorsun. İleride eğer evlenirsen eski sevgililerin yüzünden eşini aldattığını düşündüğün bir yapıya sahipsin muhtemelen. Yani demek istediğim tek bir kişiye aşık olmayı ve bulduğun kişiyle hayatını geçirmeyi istiyorsun. Benim düşüncem bu... Kendini kasma doğru kişiyi bekle.
10 YorumlaSevgili yapmakla sevilme kavramı yan yana getirilmeli. Ailesinde çok sevilen bir birey sevgili ihtiyacı duymayabilir. Ya da çok sorunlu bir çocukluğu olan birey de hemen sevgili yapamaz. Önemli olan sevdiğiniz bireyle olan ilişkiniz. Öncesi değil.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir eksiklik. Sevmek , sevilmek , cinsellik insanı insan yapan özellikler. Yalnız değilsin ama bende aynı problemi yaşıyorum.
10 Yorumla Olsaymış tabiki iyi olacağı kesin ama olmamış takılıp kalma geriye dönüş mümkün değil bundan sonrasına odaklan.
10 Yorumla
+1 yılEksiklik. Canının istediklerini yapmalısın. Arzularını bastırıyorsan bedenine karşı koyuyorsun demektir. Ve bu yanlış.
10 YorumlaHayır bence hiçbir eksiklik yok kendine uygun birini bulamadın ya da hazır olamadın bu bir hata değil. Mesela benim bitecek olan ilişkilerim olacağına hiç olmasın bu yüzden de yok benimde
119 Yorumla- +1 yıl
O zaman kendini aşmayı dene oturup üzülerek olmuyor ya da bu benim kaderim napayım diyerekte olmuyor mutsuz musun arkadaşım, yalnız mısın ve beklemek istemiyor musun o zaman dene ve pes etme yalnızlığını gider ya da kafanda bitir olayı. Sen yalnız falan değilsin sen sana yetersin seni tanımıyorum ama böyle olmalı insanlara ihtiyaç duyma kendine yet. İstediklerini yap kendini tutma kasma açıl dilediğini yap o hâlde seni tutan nedir?
- +1 yıl
Ben çocukluğumdan belli kendi halimde yalnız biriyim hep sessiz çekingen utangaç içime kapanık yaşadım beni anlamıyor kimse çocukkende herkes dışlıyordu dalga geçiyordu benle zaten kişilik yapım gerçekten normal değil ben hayata topluma hiç uyum sağlayamadım insanlardan kaçan biriyim konuşamıyorum kaynaşamıyorum ben senelerdir istemeyerek eve kapalı yaşıyorum istemeyerek senelerdir evde bunalarak sıkılarak yaşıyorum gençliğim hep evde geçti benim elimde değil ki sen bana diyorsun ki istersen dışarı çıkarsın sosyal olursun toplumda yer edinirsin ama öyle değil kişiliğim izin vermiyor bu sana basit gelebilir ama yaşamayan anlayamaz
- +1 yıl
Yaşamayan anlayamaz diye bir şey söz konusu değil bende şu bahsettiklerin benim içinde geçerliydi senelerce tek bir arkadaşım dahi olmadı çünkü konuşamazdım sadece ailem vardı okul hayatım berbattı çünkü okul ortamına uyum sağlayamazdım kendimi hiçbir zaman anlatamadım savunamadım bu sebeple oluşan travmalarım var ama insan yenebiliyor bunu benim için yaşadığım ortam beni pasifleştirdi okulumun insanları. Hâlâ aynı yerde yaşıyor ama farklı okullara gittim ve hayat cidden o zaman sıkıcıymış zamanla açılarak gördüm bunu yani her şey elimizde sen kendine komut veriyorsun ben böyleyim böyle yaparım yalnızım hep yalnız kalacağım ve her şey beyinde başlar beyinde biter seninde öyle silmen lazım beyninden. Nasıl biri olmak istiyorsun ilk önce bunu düşün, sonrasında yapabileceğine inandır kendini çünkü böyle devam edemezsin hayata, zor bir şey olmadığını istersen yapabileceğini bil, kafanda kurduğun kişiliği yaşa dışardan olumsuz tepki alırsan duymazdan gel en azından bir gün istediğin kişi ol ve çabala
- +1 yıl
Ben istediğim kişi hiç olamadım kişilik öyle kafadan kurmakla değişmez kişilik çocukluktan itibaren oluşan gelişen bir şey yani insanın temeli çocukluk ve ergenliktir benim temelim oluşmadı gelişmedi ben bu yaşıma kadar istesemde açılamadım gençliğim böyle geçmiş girmiş bu yaşıma kadar istemeyerek böyle yaşadım istemsizce kapanık kaldım bunu aşamadım herkes ergenlikte falan aşıyor bu sorunları ben aşamadım gelmişim 32 yaşına bu yaşıma kadar açılamadıysam bu yaştan sonra bana imkansız geliyor çünkü zamanla daha da kapanık hale geldim sürekli kapamıyorum gençliğimi bakıyorum hiç yaşanmamış hep evde geçmiş yıllarım hayattan toplumdan sosyallikten insanlardan kopuk yaşadım ölüden farkım yok resmen ölü gibiyim yaşamayı öğrenemedim beceremedim hayata karşı güçsüz yetersiz hissediyorum kendimi
hayırlısı olmayacaksa, seni uzecekse , hayatından koparacaksa birisi hiç olmaması daha iyi... tabi hayat bu bi bakmıssın biri karşına cıkmıs ve beklediğine değmiş... umutsuz olma kardeşim...
11 Yorumla
+1 yılByciliz öncelikle cılız olma sert ol valla sende hiç gün ışığı göremiyorum
20 YorumlaYalnızlık insanı başka etkiler
Eksiklik değil ama psikolojik travman ola bilir10 YorumlaBence iyi yapmışsın geç yaşlanırsın. Kavgalar tartışmalar vs. Vs valla yaslandiriyo insani. Ömrün uzamış. Bu açıdan bak
11 Yorumla
+1 yılTabii biraz eksiklik ama üzülme o duyguları şimdi de tadabilirisin. Ama gençgen tadınca daha güzel oluyor.🌈🌼
115 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki?
- +1 yıl
O zaman baya geç kalmışsın. Neyse üzülme şu an sevgilin yok mu?
- +1 yıl
Kız mı kalmadı bulursun birini merak etme.
- +1 yıl
Kızlar sadece yakışıklı erkeklere baksaydı şimdi birçok erkeğin sevgilisi olmazdı.
- +1 yıl
O zaman boşuna umutlanma senin sevgilin olacağını sanmıyorum.
- +1 yıl
Ben hiç böyle bir şey yaşamadım. Şu ana kadar 5 sevgilim oldu. Hiç sevgili bulma konusunda sıkıntı çekmedim. Güzel bir kız olduğum için olabilir. Ama her şey dış görünüş değildir. Dış görünüşün yanında dürüstlük gibi şeylerde önemlidir. Bunu unutma.
- +1 yıl
Ben sadece dış görünüşten değil her yönden yetersizim her yönden kaybediyorum dediğim gibi kişilik olarak utangaç çekingen içime kapanık asosyal sessiz özgüvensiz biriyim ve işsizim yani ergenliğim gençliğim böyle geçti hep kapanık kaldım hiç açılamadım kendimi aşamadım 1 kızla bile tanışamadım çıkamadım buluşamadım flört edemedim
- +1 yıl
Eğer sevgili istiyorsan a sosyal, utangaç, çekingen ve içine kapanık olmaman gerek. Ancak öyle sevgili bulursun.
Hayat sevgiliden ibaret değil benimde durumum öyle gayet de mutluyum eksikliğinide hisstemiyorum kendimle mutlu olmasını biliyorum
11 YorumlaHayatı nereden yakaladıysan bu senin için bir milattır kaçırdığın hiçbir şey yok başla
10 Yorumla
+1 yılSevmek, sevilmek güzel bir duygudur. Bu yaşa kadar tatmadıysan eksiklik bence.
10 Yorumla
+1 yılBence bir eksiklik, neden hiç olmadı ki? Bence buradan başlayabilirsiniz
12 Yorumla- +1 yıl
Hocam size hakaret babında değil ama her malın bir alıcısı vardır :"D Biraz daha girişken olup kendinizi göstermeniz yeterli olur diye düşünüyorum
+1 yılYemin ederim çok şanslısın boş insanlarla boş vakit harcayacagina hayatını dolu dolu yasamissin
11 Yorumla
+1 yıleksiklik değil senin tercihin sevgilisiz de yaşanır
11 Yorumla
+1 yılAman bırak sevilmek falan hikaye hepsi hikaye en güzeli keşke hayatıma kimse girmeseydi
18 Yorumla- +1 yıl
Valla iyisini bulursan doğru. Ama emin ol boşa zaman kaybı böyle şeyler git kendini geliştir sevgilin olana kadar iki tane yakın dostun olsun
- +1 yıl
Ya ne alakası var 32 yaşındasın ne yiyip ne içiyorsun çalıştığın ortamda nasıl arkadaşın yok ya bu kadar da olamaz 4 duvar arasında kalman lazım değil arkadaşlıkları sevgiliden önde tut. Valla devir boktan gelir biri aşık eder hayatın hepten mahvolur
- +1 yıl
Sevgililiği falan filan bu kadar büyütme güzel birşey değil ya da görücü usülü birini bul evlen
- +1 yıl
İşsizim asosyalim gençliğim hep eve kapalı geçti senelerdir hiç evden dışarı çıkamıyorum çocukluğumdan belli utangaç çekingen biriyim hiç sosyal olamadım insanlarla kaynaşamadım toplumdan kopuk yaşadım hayata uyumsuzum hiç arkadaşım çevrem yok 10 15 sene öncede böyle dert yakınıyordum aynı şeylerden ben yine de o duyguları genç yaşta yaşamak isterdim belli güzel anılarım olurdu geçmişe dair hatırlatacağım güzel şeyler olurdu belki de mutluluğu kaçırdım birlikte geçireceğim güzel anları kaçırdım ama yok yani hiçbir şey yaşayamadan bu yaşıma geldim hiç anım yok hatıram yok hiçbir şey yaşayamamışım geçmişte
- +1 yıl
Geçmişe takılma bu saatten sonrasına bak geç değil birşey.
Dünyanın en şanslı insanı olduğunu bilmiyorsun.
16 YorumlaValla ben de ayni durumdayım günümüzün burkowski'si diyorum kendime, iyi bise mi degil mi onu da bilmiyorum iyi bi psikologa sormak lazım
10 Yorumla
+1 yılÜzülmektense küçüklük ten itibaren aşk acısı çekmektense yanlız olmak iyidir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin ya da mesleksiz misin
12 Yorumla
+1 yılİykide olmamış kalbin kirlenmemiş sahte sevgilerle
20 Yorumla
+1 yılDeğil aslında en iyisi
20 YorumlaPlatonik aşıkda mı olmadın?
10 Yorumla
+1 yılBenim de olmadı, olmayacak da.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Bu bir eksiklik değil kafana takma.
10 YorumlaOlmasa da olur bir artısı yok.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Sana göre belki bana göre hayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılsenin için tüm hayat eksiklik
10 Yorumla
+1 yılAman boşver olunca da gene yok oluyor
10 Yorumla
+1 yılBenimde hiç olmadı. Büyük bir eksiklik
10 Yorumla
+1 yılReis yeter mk yeter
22 Yorumla- +1 yıl
Aga değil ya vallaha kompleks haline getirmişsin
Tuhaf😏
15 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsada bi halt olmuyo emin ol
10 YorumlaSürekli aynı soru
30 Yorumla
+1 yılAl benden de o kadar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır degil
10 Yorumla
+1 yılHayır, bekarlık sultanlıktır.
10 Yorumla
+1 yılBence normal illa olcak diye bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılDeğil tabii ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil.
10 Yorumla Eksiklik
10 Yorumla
+1 yılYazik
11 Yorumla
+1 yılBilakis fazlalıktır.
10 Yorumla
+1 yılHayır en güzeli
10 Yorumla
+1 yılyoo normal
10 Yorumlahayır sanmam
10 YorumlaDeqil. d