Yazmıyor ne yapmalıyım?

Herkese merhaba öncelikle sorumun ana fikri şu mesaj atmalı mıyım yoksa beklemeli miyim? Şimdi benim konuştuğum biri var ve bu kişinin hayatı düzensiz (uyku düzeni olsun çalışma şartları olsun vs.) ve kendisi ile 2 aydır konuşuyoruz (flört gibiyiz ama değiliz gibi de. O evreyi hepiniz bilirsiniz anlamışsınızdır). Son 2 haftadır neredeyse hiç konuşmadık. En son konuştuğumuzda ben senin düzenini bozarım diye bir cümlesi oldu ve kendini geri çekti. Mesaj atmadı 1 hafta. 1 haftanın sonunda ben aramızdaki sorunu konuşmak istedim ve o da kabul etti. Şu an bu konuşma kararının üzerinden bir hafta geçti ve hala konuşmadık. Ben konuşmak istediğimi söylememin bir adım olduğunu düşünüyorum ve devamını yani ne zaman konuşacağız? Sorusunu ondan bekliyorum. Ama bir haftadır hiç iletişim kurmadık. Bunun kaynağının onun hayatının düzensiz olduğu ve benim hayatımın onun neredeyse tam tersi akışta ilerlediği, tüm bunların da o farkında olduğu için beni üzmekten; düzenimi bozmaktan korktuğu ve şu an arada kaldığı olduğunu düşünüyorum. Kendi içinde bir şeyleri çözemiyor ki bunları da bana bir iki kere dile getirir gibi de oldu. Başka bir ihtimal daha var ama ben sanmıyorum. Başka biri ile mi konuşuyor diye düşünüyorum ama sanmıyorum. Tüm bunlar doğrultusunda sessiz mi kalsam yoksa storysine tatlı bir cevap verip normal konuşursa aramızdaki sorunları çözmek için buluşmak istediğimi söyleyip çözüm odaklı mı davransam yoksa soğuk cevap verirse bana net ol konuşmak istemiyorsan söyle sorusunu mu sorsam bilmiyorum. Bu soruyu sorarsam tahmini hayatımız uyuşmuyor ben çıkmazdayım cevabı alırım ve tamam deyip her şey biter bu olasılık yüksek. Kafam çok karışık, sizce ne yapmalıyım?
Yazmıyor ne yapmalıyım?