Kendisine yazınca bana dönüş sağlıyor ve uzun uzun sohbet ediyor ama yazmazsam yazdığı yok anlamadım. Ve ben yazayım mı kararsız kaldım
Aşk ilişkileri
Aşk ilişkileri
Cevap
2Cevap
Genelde ilk yazan taraf olmayı sevmiyoruz oyüzden genelde ilk günaydın mesajlarını felan erkeklerden bekleriz
Sürekli ilk ben mi yazayım peki yazınca uzun uzun sohbet ediyor benimle
Ama hiç ilk yazmıyor
Yani şöyle eğer yazınca senle sohbet ediyorda uzun uzun keyif alıyordur ilişkiniz nasıl bir şey ki flört aşamasında mı
Bazı kadınlar bir erkeğe ilk yazınca sanki ona muhtaçmış gibi görünmek istemediği için yazmıyor olabilir
Flört gibiyiz 20 gündür konuşuyoruz ve mizah var çoğu konu hakkında da konuşuyoruz aramızda 200 kilometre var aynı şehirde yaşamıyoruz ama buluşma benim için sıkıntı olmaz ileride 2-3 saatlik yol. İltifat edince de hoşuna gidiyor mesela tatile gitmiş orada nasılım sence diye fotoğraflarını atmıştı. Evinde yaptığı yemeklerin de fotoğrafını atıyor ve hava sıcak olduğunda da bak hava çok sıcak deyip tek kullanımlık fotoğraf da atıyor samimiyetle ilerledi diyebilirim
O siz 20 gündür flört ediyosanız siz baya ilişkiniz ilerlemiş sohbet ederken azcık keşke birlikte felan gezebilseydik felan diyebilirsin. İltifat konusuna gelirsek kız arkadaşlarımdan bile iltifat gelince hoşuma gidiyor. Senin emin olman gereken şey gerçekten ilişkiniz arkadaş gibi mi yoksa daha fazlası olabilir mi bende erkek arkadaşlarımla çoğu şeyi paylaşırım açıkçası emin adımlarla ilerle
Arada kendisi bizim şehre alışveriş yapmaya geliyor çünkü kaldığı yer deprem bölgesiydi orada çoğu şey yıkılmış maalesef. Ben kendisine bir gün buraya gelince buluşalım mı demiştim denk gelirsek neden olmasın demişti. Aradan 2 hafta geçince tekrardan söyledim o da dedi ki ben seni tanımıyorum ama tanımaya çalışıyorum çok ilginç birisin hobilerin çok fazla Bu hoşuma gidiyor demişti
Üstelik Instagram'da görüştüğü tek kişi benmişim şimdiye kadar
Belki sanaldan tanıştığı birisiyle buluşmaktan çekiniyor olabilir. İlk buluşmaya çağırıcaksan amv veya cafeye felan çağırabilirsin şimdi pozitif tarafı bide negatif tarafı söylim belki seninle sadece eğlenme amacıyla konuşuyor ya da ilgi için de konuşuyor olabilir tanımadığım için çok yorum yapamıyorum ama bu iki ihtimalden biri artık hangisi olduğuna sen karar ver
Sunduğunuz 2 ihtimal arasında bana karşı net bir hisleri görünmüyor o yüzden eğlenme ve sunulan ilgi hoşuna gidiyorsa benim geri çekilip konuşmaman daha sağlıklı olacaktır. Bazı şeyler benimde hoşuma gitmemeye başladı. Çünkü günümü onla geçiremiyorsun, dokunamıyorsun, sevemiyorsun.
Kız hayır vazgeçme şöyle sanal ilişki 1 aydan fazla sürmez kız çekingense hadi 2 ay olsun ama sen yinede konuşmaya devam et iltifat et arada mizahi konuşmalar yap ama ona tam olarak bağlanma zaten seninle geçirdiği vakti çok eğlenceli bulursa buluşmak ister ben sana güveniyore yaparsın sen go boy😌
Bağlanma olmasın ama konuşmaya devam edeyim gideceği yere kadar gitsin diyorsunuz farklı olabilirsiniz ama şunu sormak isterim benim nerede bitirmem gerekiyor orasını bulamıyorum mesela 2 ay oldu konuştuk diyelim bu bana göre değil deyip nasıl bitireceğimi bilmiyorum
O kısmı anlayamıyorum mesela şu anda olduğu gibi arkadaş miyiz değil miyiz flört muyuz bilemiyorum bu kafa karışıklığı olunca da ortada netlik olmadığından istemiyorum
Şöyle niye bitiresinki hadi 2 ay oldu diyelim ilişki artık ilerlemiyo ama şunu farket onunla konuşurken keyif aldın bu yüzden onunla arkadaş olmaya nedersin hayatında her zaman seni desteklicek bir arkadaşın olması iyi olur. Bu yüzden zaten ona tam olarak bağlanma dedimki baktın olmuyo arkadaş kalırsınız bu kadar çok dert etme akışına bırak ayrıca oda eminim ki senin gibi iyi arkadaşının olmasını ister
Eğer ilerde buluşursanız yüz yüze olduğunuz için kafa karışıklığı gider yüksek ihtimal
Ben konuşmaya yazışmaya devam edeyim. Amacım birbirimizi tanımaya ardından yüz yüze buluşmaya çalışmak olsun. O zaman güven ve netlik oraya çıkacaktır. şu an gidişat iyi sadece netlik yok iki taraf duygu boşluğunu doldurmaya çalışıyor ben ve o. İlimizin pek arkadaşı yok ve yalnız olan kişileriz. Süreç kafa karışıklığını giderecektir olumlu veya olumsuz netlik ortaya çıkacaktır
Ohaa işte çözümü buldun bu şekilde devam et zaten her şey çıkar go boy😌
Sohbet için sağ olun 🌹
her söz zehir gibi acı
Çözüm
Sana deger vemiştim ne yaptın 😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım seni 🥰 Onun ilgisini anlamaya çalışıyorsun ama sürekli senin başlatıyor olman biraz düşündürüyor, değil mi? Eğer yazdığında güzel bir şekilde sohbet edebiliyorsanız, o da keyif alıyor gibi duruyor ama neden kendisi başlatmıyor, büyük bir soru işareti 🧐 Belki de iletişim kurma tarzı farklıdır ya da çekinerek davranıyordur ama net olmak önemli. Bir süre bekle, bakalım harekete geçecek mi? Belki de o da senin ilginden emin olmak istiyordur. Senin mutluluğun önemli, unutma! 💖