Sorun bende miydi? Sevgili yapmış ilk aydan Whatsapp, Instagram tarzı uygulamalara tarih atmış. 5.5 yıl birlikteydik ilk 2 yıl tarih falan atmadı. Fotoğraf paylaşmadı. Neden abi? Benim suçum neydi?
8 yıl beraber oldum bir gün olsun tarih atsın babasına söylesin istedim , biz ayrıldıktan sonra biriyle beraber oldu 1. Ayda tarih attı 2. ayda aileleri tanıştı.🥀
Beni yere göğe sigdiramiyor dedin ya ona istinaden ; tabiki sana övgüler iltifatlar edecek çünkü erkek ilişkiden çıktıktan sonra yenisine kendini hazırlar , söyleyecekleri kelimeleri not eder gideceği yerleri , yapacaklarını beğenir kaydeder not eder ki yeni gelenin zemini hazır olsun diye
pardon haklısın evet ve o kızls olan ilişkisi zaten berbatmış beni ailesiyle felan da tanıştırdı iki saatlik yoldan hep yanıma felan geldi kavga ettiğimizde vs hala da konuşuyoruz bugun benim yüzümden biraz kavga ettik yine
mesela ben kpss çalışıyorum ona saatlerce yazamıyorum ve cok stresliyim yine de beni alttan alıyor cok şaşırıyorum bugunde ben ona seni istemiyorum felan dedim yazma dedim şu an konuşmuyoruz bilmiyorum çok ilişki yurutebilen biri değilim
Sabrını söyle özetleyeyim , daha önceli ilişkisinden gol yemiş uzun zaman sevgili bulamamış , devamında birilerine açılmış karşılık bulamamış veya zarar görmüş küçümsenmiş , geç kalinmislik hissine kapılıp senle beraber olduğunda kelebekler uçuşmuş , bizim o yaşlarda üzerimizde aile baskısı olur ondan dolayı ailesiyle tanıştırarak son şansının sen olduğuna inanmış , eminim ailesi seni el üstünde tutmuştur ama kardeşim dikkat et o çocuk emin ol önceki kızı da ailesiyle tanıştırmıştır
aslında bak önceki kızla ilgili ben buna kızdım kiz sürekli beni bırakma intihar ederim diyormuş bu da o kızdan bıkmış ve ben bu anlattığına inanmadım bana sana bunu kanıtlıycam benim yanımda kiza yazdı ve gerçekten bu kızı bırakmış ve kiza açık açık ben senin gibi biriyle evlenmem diyormuş bunu da kanıtladı bana ben çok şüpheci biriyim ve bu yüzden her şeyi kanıtlattirdim
ailesi beni el üstünde tuttu evet ama bu çocuk giyimime çok karışıyor ve bende çok dik başlıyım bu konuda o yüzden biraz şartlandırdi da ve ben öncesinde biraz buna platoniktim ve tanısınca ve aramız iyi gidince cok mutlu olup ilk başlarda giyim konusunda tamam oyle giyinmem felan demiştim
İki kız kardeşim var ikisini de o uzun ilişkim olduğu zamanlar kısıtlanıyordum sevgilimi kısıtlıyordum kıyafet konusunda , kapalıydı başta bol giyin diyerek kısıtladım sonra dikkat çeken renkleri giyme diye kısıtladım , pişmanım yalan yok. Ömrünü geri alamıyorsun keşke demektense iyi ki demek daha güzeldir
bu çocuk cok gamsız ve ben by huyuna gıcık olduğum icin bugun seninle konuşmak istemiyorum dedim biraz uğraştı felan ama çocuk gibisin diyor hep ve ne biliyim biraz çabalasın istiyorum çoğunlukla çabalıyor ama aramızı bozuyorsun felan diyor oysaki bazen biraz çaba istiyorum ama o bu çabayı yalvarmak olarak görüyor
Kız evi naz evidir , uğraşacak koşacak ama abartmayacaksın. Sana elma yok derken bir yandan elma uzatacaksın ama 10 metre uzağına koyup gel al diyeceksin. Anlatmak istediğimi iyi anla
Naz yapacaksın ama kapıyı tamamen kapatmayacaksın, tutunabilecegi bir dal bırakacaksın mesela çok sık bogaz ediyor diyelim , bundan şikayetçisin dile getirdin kızdın ettin , 100 kelimelik bir cümlede araya öyle bir kelime yazacaksın ki bug’a girsin ve uğraşmaya devam etmek için bir sebebi olsun o kelime mesela “ senden başka beni anlayacak biri yok “
Geçti bitti 4 sene geçti. 4 sene telefonu elime bile alamadım bir ayrıldım bir haftalık kızla tarih resim attı. Kızın telefonu hep bunun elindeydi.. ama bak ayrıldılar düşman hibi 5 ayda bitti. Çabuk başlayan çabuk bitti
5.5 yıl geçirdik birlikte. Ne o beni unutabilir nede ben onu. İlk aşklarıydık birbirimizin. Ailelerin tanışmasını bile benim zorumla yaptık. Tarih atmayı geçtim telefonun duvar kağıdında bile biz yoktuk. Bizim payımıza ancak aldatılmak düşmüş sanırım. :) benimle birlikte olduğu süre zarfında hayatında başka biri vardı, nişanlanıp nişanı attılar. Şimdi sıra bunda.