Sorun ben de mi?

Ailem para olsun eğitim olsun her şeyi sağladılar bana. Evin için hem annemden hem babamdan büyük sevgiler gördüm cidden. Aşırı büyük.

Ama benim sadece okul ev arası gidip gelmemi istiyorlar. Bana şu an izin veriyorlar arkadaşlarımla buluşmama vs ama burnumdan getiriyorlar. Dışarı çıkabilirim evet ama eve gelince trip atıyorlar laf söylüyorlar burnumdan geliyor. Dışarı çıkınca arkadaşlarımla rahat edemiyorum. Eve gidince yine kızıcaklar vs diye düşünmekten. Bugün annemle tekrar tartıştık. Ve elimde bir miktar para ver ayrı eve taşınacak kadar ama yanıma yeterince eşyamı alamayacağım. Üniversite okuyorum. Çalışmak zorunda kalacağım. Kararsızım. Aile evinde kalırsan her gün tartışma olacak. Tartışma olmamasının tek şartı benim ev ile okul arasında giden sonra da evliliğe bağlanan bir hayat sürmem olacak

Ne yapmalıyım? Ailem bu konu dışında çok iyi insanlar maddi manevi her şeye sahibim onlardan ama bu durum beni mahvediyor. Arkadaşlarımla dışarı çıktığımda bugün olmasa ertesi güne kavga çıkarıyorlar. Evden ayrılmasam mı ben mi abartıyorum nolur bir tavsiye verin ben düşünmekten delireceğim

Sorun ben de mi?