Kendimi Afgan veya Suriyelileri gibi hissediyorum, sorun cidden bende mi flört edip konu malum olaya gelince böyle oluyor bu yaşadığım 3 olay oldu böyle aşkın ızdırabına zam yapayım
Kadın dayanışması değil bu siz erkekler herşeyi seksten ibaret sanıyorsunuz hep sizin istekleriniz arzularınız karşılansın istiyorsunuz ama kadınlar isteklerini belirtince hemen kılıçları kuşanıyorsunuz siz istiyorsunuz diye bizler buna katlanmak zorunda değiliz kız gerekeni yapmış zaten.
Kendini tanımlayacak cümle kuramayacak kadar boş biri ile diyaloğa girdiğim için kendimi düşük statüsü olan biri olarak görmeye başladım sana bukadar vakit harcadığım yeter
Satatü öğrenmişsin bir kelime dilinde geveleyip duruyorsun. Kusura bakma ama sana hayran olmam için önce uslubuna terbiyene hayran olmam lazım görüyorum ki bu yok ha çok gerekli mi bu değil.
Önceden insanlara çok tahammül ederdim, bu yüzden sürekli kaybettim. Artık kaybedecek değilim gençim fitim güçlüyüm doyumsuzum kaybedecek olan karşı taraf
Anlıyorum ki seviyesiz olduğun kadar cahil birisin de, yazmayı da okumayı da bilmiyorum. Sıradan takıldığım biri ile o konuşmayı yaptığımı anlamamışsın Üzücü
Ask 101 dizisini izlemiyorum ama aşırı tt olan kürsü de özür sahnesi vardı normalde onu buraya link atardım ama, ince davranışına ince davranış gösterip bende özür diliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen kızı cinsel obje olarak görüyorsun sevsen iğrençlik yapmazsın
Flört ediyorduk kendisi konuyu oraya getirip bu tavıra girdi bunu anlamak gerçekten bukadar zor mu?
Yaa ama sen de çok asalak kızlarla takılıyorsun o zaman ne diyim.
Bir de bu aşk değil nefsin zevkini eğlendirme
Ask dediğin şeyin kendisinden bir nefis
Nefis değil gönül işi o 😂 olmadıysan yorum yapma yawwrim
. d yeni nesil gönül işi diye nefis işi yapıyor her gönül işin de nefis vardır
Aslında vücudun çok seksi görünüyor kadını islatirsan belki o kadar zorlamazdın ama gözü korktu herhalde
Teşekkür ederim dürüst ve açık yorumun icin diğerleri gibi yorum yapmadığın için ufak bir ilgimi çekmedin değil
Rica ederim yanlış anlama ben bakireyim sadece objektif yorumda bulunmak istedim 😊
Konumuz asla bakirelik değil ki saygı duyarım kendi seçimin ise tabi küçük önce svişmeler her zaman hoştur biraz ilgi ve şefkate hayır diyemiyor insan
Sanırım görüldü yedim
Diyecek bir şey bulamadım yorumda bulunmuştum zaten
Yani sadece bukadarr mi açıkçası biraz konuşmak isterdim kafadan sudan falan
Var ya çok terbiyesizsin
Bunu neye dayanarak söyledin ki
Konuşma tarzın
Önüm konuşma tarzı veya beni mülteci gibi dışlamış olması normal mi?
Onun
Kız az bile yapmış vala
Komik buna güldüm kadın dayanışması . d bu olayın popülerliği bitti be
Kadın dayanışması değil bu siz erkekler herşeyi seksten ibaret sanıyorsunuz hep sizin istekleriniz arzularınız karşılansın istiyorsunuz ama kadınlar isteklerini belirtince hemen kılıçları kuşanıyorsunuz siz istiyorsunuz diye bizler buna katlanmak zorunda değiliz kız gerekeni yapmış zaten.
2 gun sonra engeli açıp geri yazacak. d siz kadınlar böyle yapıyorsunuz genelde yorma olmayan zekanı sen
Benim zekama laf attığına göre kendi zekandan emin değilsin demekki nede olsa kişi kendinden bilir işi
Bilgisayar mühendisliği okudum, 2 kişisel sirketim var eticaret. Teknik alan da her ota hakim biriyim. Tonlarca makale yazdım. Ya sen?
Bu kadar şeye sahipsin ama gram terbiye üslup yok hepsi boş teneke üzgünüm
Kendini tanımlayacak cümle kuramayacak kadar boş biri ile diyaloğa girdiğim için kendimi düşük statüsü olan biri olarak görmeye başladım sana bukadar vakit harcadığım yeter
Bizde sana bayılıyorduk zaten boş teneke seni bide çok bilmiş gibi konuşmaz mı
Kabul et boş teneke dediğin adama hayran kalacak kadar delisin kendimi tanımlamak yerine saldırmak bunu sadece statüsü olmayanlar yapar
Satatü öğrenmişsin bir kelime dilinde geveleyip duruyorsun. Kusura bakma ama sana hayran olmam için önce uslubuna terbiyene hayran olmam lazım görüyorum ki bu yok ha çok gerekli mi bu değil.
Konuşma tarzın iğrenç. Kiz iyi yapmış terbiyesiz
Tahammül edecek değilim, size tahammül ettikçe birsey kazanmıyorum aksine kaybediyorum
Bu gidişle de çok kaybedersin ama sende haklısın
Önceden insanlara çok tahammül ederdim, bu yüzden sürekli kaybettim. Artık kaybedecek değilim gençim fitim güçlüyüm doyumsuzum kaybedecek olan karşı taraf
Yazık üzüldüm kafana :)
Konuştu 250 gramcık
Tabi sen doyumsuz kaslı ve fişin seni kaybedenler kaybeder aynen jjxjxj
Fidsin *
Profiline kendi resmini koyacak özgüvenin sahibi olduğu zaman tekrar gelirsin o zamana kadar hasarlı zaman kaybısın
Yok canım ben sana bakmam üzgünüm
. d 250 GRamcik bana baksın diye triplere giren biri değilim yolda görsem yüzüne bakmam neyin ozguveni bu
Yolda görsem ben sana bakarım ha yakışıklıymış ama akıl yoktu çocukta der yolumu değiştiririm jxjxjx sende bu neyin ozguveni krdw
Yeteneklerimin ve statümün özgüveni beni diğer erkeklere benzetme gram farkın var diye yalamam senin gibi tipleri
Ben izin verdim mi de beni yaliyoulsun hadsiz işine bak hadi benzemem ben tanıdığın kizlara
Tanıdığım kızlar statü sahibi kadınlar, senin gibi basit değiller. O yüzden fazla belli etme seviyeni.
Aynen statü sahibi oldukları için şeyinin fotoğrafını istemişler. Aynn krdsm hklsn
Anlıyorum ki seviyesiz olduğun kadar cahil birisin de, yazmayı da okumayı da bilmiyorum. Sıradan takıldığım biri ile o konuşmayı yaptığımı anlamamışsın Üzücü
Neyse. Yararalanmamak için başkalarını yaratıyorsun yine denyanlis yapiyos7n kabini kırdıysam da özür dilerim
Bunu görünce sinirlendim sadece
Özele gel
Ask 101 dizisini izlemiyorum ama aşırı tt olan kürsü de özür sahnesi vardı normalde onu buraya link atardım ama, ince davranışına ince davranış gösterip bende özür diliyorum
Özele yazdım bekliyorum
Geri cevap verdim bakarsın müsait olunca
güzel kurgu
. d anon olmasan resim atardım da neyse
fotoğraf atmaktan kolay ne var. internette zibilyon tane var zaten. al birini at.
:) bel kısmımda ben var, video da fotoğrafta atarim. Tabi yetmez diyorsan adını da yazarım