Sorun ben miyim?

Ben Gaye. 20 küsur gün sonra 20 yaşına giricem ve yaklaşık 1 buçuk senelik bir ilişkim var. Bu yaz sözlenme düşüncemiz vardı. Uzak mesafeyiz ama güven konusunu çoktan aştık ve ciddiyiz. Bu konuda sıkıntı yok lakin 2 gün önce bir olay oldu. Okulundan bir kız sevgilime konuşmamış olmalarına rağmen " (...) ile konuştum" demiş. Arkadaşı bunu duyup sevgilime sormuş ve o da yok öyle bir şey demiş. Sevgilim o olaydan bir gün önce okulda sahneye çıkıp sadece bir performanslık gitar çaldı. Orada görmüş olabileceğini düşünüyorum ve evet, sevgilim kızı tanımıyor ama kız ismine kadar biliyor. Sevgilim bu olayı o gün içinde bana söyledi çünkü başkasından duyup yanlış anlamamı istememiş. Bende yıllardır hayatıma kim girerse girsin her konuda az çok yardım etmeye çalışan biriyim. Gerek kıskançlık yüzünden gerekse yardım etmek için olayı duyan arkadaşına yazmayı teklif ettim. Hayır dedi. Çok da diretti yazmamam için. "Benim çocukla o kadar samimiyetim yok" dedi bana. Hesabından çocukla 3-5 konuştuğu sohbeti buldum ve ufak dertleşme dönmüştü. Bende bunun üzerine "sen samimi olmadığını biriyle dertleşir misin"dedim. O gün kavga ettik. Çünkü ben kıskanmıştım. Eminim bunu okuyan sende aynısı başına gelse kıskanırdın ve kim olduğunu öğrenmek isterdin. Bana "ben arkadaşıma sorucam ondan Instagram veya numarasını alır sana veririm sen konuşursun" dedi. Olayın üstünden iki gün geçti ve yok o kişi okulda değil yok unutmuşlar diyerek üstünden zaman geçirdi. Ben hala arkadaşına yazmak sormak için diretirken bana liseli aşıklar gibi davranma dedi. Sonra benim ipim koptu ve "o zaman kendi sorunlarını kendin çöz, benden yardım bekleme, naparsan yap." Dedim. şu an hâlâ aynı yerdeyiz. Hâlâ yazma diyor başka bir şey demiyor. Hatta bu konuda o kadar ciddi ki bana az önce "benimle mutlu değilsin, devam etmek istiyor musun düşün bi" dedi. Hâlâ kendinin haklı olduğunu benim abarttigimi düşünüyor. Yargılamadan önce şunu söylemek istiyorum sevgili okur, kendini benim yerime koy...
Sorun ben miyim?