Aşık olduğum kişiyi yıllardır unutamıyorum. Ben nasıl unutacağım?

Yıllardır birine aşığım. 7-8 senedir gün yüzü görmüyorum. En iyi psikologlara da gittim ilaçlarda kullandım unutamadım silemedim. Hep bizi hayat bi yerde denk getiriyor ama hiç ciddi bir ilişki kuramadık. Çok güzel zamanlarımız oldu. Artık çile çekmekten yoruldum. Ben o kişiyi istiyorum normal düz bir hayat istiyorum bir bebeğim olsun istiyorum yıllardır tek hayalim bu. Her yola girdim namaza da başladım bi dönem oruçta tutuyordum çok dua ederdim. Ya da bir dönem madde kullanıyordum alkolik oldum günde 2 paket sigara. Ya 2 koskoca şehir değiştirdim ortam değiştirdim. Sosyalleştim yeni mekanlar clupler yeni insanlar tatiller. Olmuyor hiçbiri hiçbir şey unutturamadı. Ve her gece sabaha kadar yine uyutmuyor. Sağlığımdan oldum 45 kilo kaldım 17 kilo verdim yemek yiyemiyorum. Zar zor okudum mezun oldum şimdi çalışmaya halim yok evde yatıyorum. Para mara hiçbişey istemiyorum sadece onu. En sevdiklerimi toprağa verdim hiçbiri onun kadar canımı acıtmadı. Unutamıyorum hayatıma devam edemiyorum başka biriyle yapamıyorum. Böyle ölücem sanırım. Başka hiçbir erkeği gözüm görmüyor. Ya o ölsün ya da ben. Çünkü onun yaşaması bile bir umut bana. Çaresizce bekliyorum. Ben ne yapıcam?
Aşık olduğum kişiyi yıllardır unutamıyorum. Ben nasıl unutacağım?