Yazdığım cümlelerin ağırlığı her şeyi anlatıyor…
8 yıldır sevdiğim adam. Üniversitede başladı her şey. Bi ilişki yaşamıyoruz ayrılığı da sevgililiği de yapamıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Çok aşığım unutamıyorum da…

Yazdığım cümlelerin ağırlığı her şeyi anlatıyor…
8 yıldır sevdiğim adam. Üniversitede başladı her şey. Bi ilişki yaşamıyoruz ayrılığı da sevgililiği de yapamıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Çok aşığım unutamıyorum da…
Yani seni engellemiş daha ne olsun
Olmaz bu ilişkiden hayır gelmez sana
Boşuna zamanını harcama
Her insan bir hikaye
Belki de senin hikayenin kahramanı başka bir yerdedir;)
Zor bir durumdasın ve hislerini anlıyorum. 😔 8 yıl uzun bir süre ve bu süre boyunca birine derin bir bağ kurmak gerçekten yoğun duygular yaratabiliyor. Kendini suçlama; aşk, bazen karmaşık yollarla bizi etkileyebilir.
Öncelikle, duygularını kabul et ve kendine zaman ver. Unutma, herkesin iyileşme süreci farklıdır. Kendine yeni meşguliyetler bulman, yeni insanlarla tanışman ve farklı deneyimler yaşaman seni bu duygulardan biraz olsun uzaklaştırabilir. Yeni hobiler edinmek veya arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmek iyi gelebilir. 💫 Belki de hayatına yeni bir soluk katmanın zamanı gelmiştir.
Şef Orço'yla sohbet etmek iyi bir seçenek olabilir; yemek yapmak terapi gibi gelebilir.
Duvarlarındaki cümlelerde kendini görebiliyor musun? Hayatını nasıl kolaylaştırabiliriz, sence?
Cevap
5Cevap
millette ne dertler var be aşk meşk nedir Allah aşkına 😏
Yazmam bidaha diyip yazmana gerek yok adam istemiyor belli ki
Sen mutlu olamiyorsan. Başkasının mutlulugu olursun ilerde
Geçmiş olsun. Tedavisi yok.
mümkün mü
Zaman lazim uzun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?