+1 yılBak kardeş muhafazakar birine benziyorsun. O yüzden slow şarkıyi filan bırak. Sana bir kaç öğüt;
1-"Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin.."(Şems-i Tebrizi Hazretleri)
2-“Allah bir kulu severse onu sıkıntı ve belalarla dener.” (Hadis-i şerif, Kenzü’l-Ummâl)
3-Ebu Hureyre -radıyallâhu anh-Hazretleri Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem)’in şöyle
buyurduğunu rivayet etmektedir: Sevdiğin kişiyi ölçülü sev.
Yoksa, bir gün gelir o insan gözünde sevimsizleşir de önceki aşırı muhabbetinden
dolayı elemin iyice ziyadeleşir. Kızdığın kimseye karşı da ölçülü ol ve nefret
hissinin önünü kes. Aksi halde, gün döner de o şahıs dostun oluverirse evvelki öfkeli
tavırlarının mahcubiyeti seni çok üzer.(Tirmizi, Birr, 59)
4-“Hiç kimseye sabırdan daha hayırlı ve daha geniş bir ihsanda bulunulmamıştır.” (Buharî)(Hadis-i Şerif)
5-Kıskanmayan erkekten Hayır gelmez Hz. Ali (radıyallâhu anh)|
6-Kişi kim olduğunu bilmek isterse, kimleri sevdiğine baksın. (Hz. Mevlana)
7-.. Ashab-ı Kiram’dan bir zatın Peygamberimize (sallâllâhu aleyhi ve sellem):
“Falan kadınla evlenmek istiyorum, dua buyurun” demesi üzerine:Eğer İsrafil, Mikail, Cebrail ve Hamele-i Arş'ın aralarında ben de bulunsam ve sana dua etsem, gene senin için yazılan kadınla evlenirdin (bk. Feyzu’l-Kadîr, 5/407; Kenzu’l-ummal, h. No: 501, 1581)
Yukarıdakiler müslüman olan muhafazakarlar için. onun dışında
Sıkıntı dertler insanı yonta yonta olgunlaştırır. Allaha yaklaştırır. Mecnun bile Leyladan geçtikten sonra sen hayli hayli geçersin. Yeterki araç amaç olmasın.
sende sağlam bir irade olursa aşamayacağın engel yok. Bak benimde tam olarak olmasa da senin gibi oldu. Sen muptela olmuşsun. Ulaşamadıgin için gözünde büyütmüş kendince bir kişilik oluşturmuşsun. Kaçan kovalanır misali. Belki tanısan emin ol o kadar pişman olacaksın ki. Çünkü mantikli düşünemiyorsun. Düşün bir nasıl bir kişilik ki bu senin niyetini bile bile senle görüşürken arkadaşınla çıkar. Kızın Seviyesini sen düşün artık.63 Yorumla- +1 yıl
Allah senden bin. kat razi olsun mevla istediğin herşeyi versin insanllah çok sagol
- +1 yıl
sendende İnşallah. fadalı olduysa ne mutlu bana
- 1 yıl
Lütfen profilimden bana da yorum yapar mısınız
En İyi Cevaplar
+1 yılBir durakta otobüs bekleyen, trenin kalkış saatine yetişmeye çalışan bir adam gibisin..
Seni tren istasyonuna götürecek diğer taşıtları görmez olmuşsun.
Gerek yok, bir taksi çevir bin git..
Bak yanında bir kız bekliyor, o da senden gelecek teklifi bekliyor...
img.webme.com/.../hareketli-yagmur29.gif349 Yorumla- +1 yıl
Çok hoşuma gitti kardeşim ya çok teşekkür ederim ama zor oluyor yapabilir miyim
- +1 yıl
kız hala durakta bekliyor. 30 dk önce koymuştum onu oraya lütfen, bekletme kızları :)
- +1 yıl
Onu unutturacak biri varsa eğer gerçekten sevgimin değerini bilecek biri gerçekten varsa pek oldugunu sanmıyorum aha kalbim açıktır.
- +1 yıl
olacaktır, senin gibi adama bakmalı kızlar.. EİG için teşekkürler..
- +1 yıl
rica ederim kardeşim rica ederim Allah hayırlısını versin
- +1 yıl
Ancak bu kadar güzel anlatılabilir...
- +1 yıl
Cevap yazmaya gelmiştim ama bu cevabı görünce vazgeçtim. Gidiyorum.
- +1 yıl
@yakamozkadınn sen =ben
Burcun ne senin yaa merak ettim? Şöyle fotona baktımda tipinden saflık ( iyi niyet anlamında) duygusallık masumiyet akıyo. Aptal asıklar işte hep senin gbilerden meydana geliyor. Başkası var da bizmi aşık olamıyoruz diyosun, cok pardonda aklında kalbınde o kız varken adrıana lıma dursa karsında yine sevemezsin. Kız kalkmıs en yakın arkdasnla çıkmıs onla bunla çıkmıs sende hayalında allah bilir ama benle konustu ama bana böyle baktı dıye aptal hayallerınle yıllarına eziyet et saf! Nasıl bir aşkmıs o kız seni iplemıyo en yakın arkdaslarnla bile çıkacak kadar ve sen hala soguyamıyosun. Yanı demem o ki beynınde bitirrsen kalbinde de bitiyo zamanla. Ama bitirmek isteyen sensin çünkü sen mazoşistsin başka bir açıklaması yok. Dipnot; kızlar kendilerine körü körüne aşık duygularını bu denli belli eden kapında köleyim hissiyatı veren aşırı duygusal erkeklerden hoşlanmaz. Başta kaybetmişssin unutmak senin elinde gecıceksın o ayakları,, bye
05 Yorumla- +1 yıl
Akrep burcuyum aslıda saflıkdan ziyade zekiyim senın ile aynı düşüncelerdeyim ama bu öyle bir olay yaşadım ki büyülendim resmen yani hiç beklemediğim bir aşk oldu anlatabiliyormuyum evet masumum belki azda olsa ama o kızdan sonra başkaları ile çıktım mutlu olmadım bitti şimdi o benim onu unuttugumu sanıyordur her halde bitirmek istiyorum neden çünkü körü körüne seviyorum bir aşamada da senin dediğin gibi karşılıksız çıkan fırsatları belkide saplantıdan dolayı reddediyorum kafam çok karışık bir boşluktayım ben anlatabildimmi
- +1 yıl
bende çok sevmiştim 3 yıl başkasını kabul edemedm ama karşına sana göre biri çıkınca diğerinin değmediğini anlıyosun. zamana ihtiyacın var.
- +1 yıl
@gizlimüsteri bunun için karşıma öyle biri çıkması gerek
- +1 yıl
emin ol zamanı gelince çıkıyor. Allah herkesin kısmetini ayırmıştır. Sadece ona inan güven ve bekle.
- +1 yıl
@gizlimüsteri haklısın teşekkürler
Sorunu bile ubutmaya dayalı sormuşsun sende hazırsın bir yerde bence unutmaya ve bana sorarsan en iyi yol bu olur hadi oldu ya teklif ettin yine veya çıktın karşısına seni seviyorum dedin kabul etti sevgili oldunuz ee? Sonra ne olacak biliyormusun çok daha kötü olacak çünkü bileceksinki o seni senin onu sevdiğin gibi sevmeyecek kavgalar olacak ayrılıklar daha çok üzüntü kalp kırıklığı.. sana tavsiyem seni sevmeyen birine saplanıp kalma hayatın neler getireceğini asla bilemezsin karşına öyle biri çıkarki hergün varlığı için şükredersin ondan başkasını daha önce hiç sevmemiş olduğunu anlarsın güven bana.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler öyle birisi çıksın istedim hep ama çıkmadı maalesef çıkmadı
- +1 yıl
Allah bizede nasip etsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Senin sevgine karşılık veremeyeceğini anlarım ama madem onda karşılık yoktu neden sana ümit verir gibi sahurlara kadar konuşur ki.. İnsanlar duygularında çok bencil. Kendi mutlulukları için başkalarını harcıyorlar ve bunu çok kolay yapıyorlar. Bir insanda kalıcı bir hasar bırakacaklarını hiç hesaba katmıyorlar. Senin en yakın arkadaşını sana sorarak özellikle gidip onunla birlikte olması çok çirkin. Burdan anla sana ne kadar değer vermediğini. Bence sen saplantı haline getirmişsin ve şartlamışsın kendini. Öncelikle bundan bir kurtul. Kendine değer ver şu hayatta kimse kendinden daha değerli değil. En sevdiğin bile çekip giderken yine sen kendinle kalıyorsun başbaşa. Kendine değerin olsunki başkasıda saygı duysun değer versin. Allah yolunu açık etsin. Elbet güzel gönlüne seni ve sevgini hakedecek birilerini yazmıştır. Hayırlı zamanda karşına çıkar umarım. Bir gül peşinde koşacağım derken ayaklarının altında ezilen papatyaları görmemezlik etme... Yolun açık olsun...
12 Yorumla- +1 yıl
benimde son sorularıma bakar mısın?
- +1 yıl
Haklisin belki vaz gectiklerim ondan daha yürekli belki hayatimdaki en çok değer gorecegim kişiydi gerçekten denemem gerek gercekten
İnanmıcan ama aynısı yaşadım diyebilirim.5 yıl oldu Lise 3 teydim bende. şu an üni 3 üm hala aklıma gelir. Biraz lise çağları en güzel çağlar 18,19 lu yaşlar olmasından kaynaklayo kardeşim. Ben den tavsiye hiç aklına bile getirme o günleri hatırladıkça o aklına geldikçe o zaman a onun olduğu anlara geri dönmek isticen ve unutamıcan. Olan sana olcak yani kısacası. Zor ama unut derim aklına bile getirme hatırlamamaya çalış ve onu kapatacak güzel anlar oluştur. Ben böyle yaptım en çok yardımı olan da kardeşim dediğim insan kuzenim Hüsam'ım oldu. Varsa senin de kardeşim dediğin insanlar, arkadaşların onlarla vakit geçir hayatının kıymetini bil. Yoksa bir hiç uğruna gençliğini heba etmene üzülmene değmez. Hayat üzülmek dertlenmek için çok kısa önün açık yeni kişilere ve anlara izin ver. Geçmişte takılı kalanlar yarınları yaşayamaz.. Uzun oldu biraz ama anlamışsındır umarım.
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamazmiyim güzel kardesim anlamazmiyim gençlik buda verilmior
+1 yılHakiki manada ihlasla birşeyi isteyen çalışan birisi elde eder. Ama ihlasla, sanimiyetle.
Adamın birisi hergün akpartiye gitse milletvekili olucam diye, ama her gün aşındırsa o yolları.. Bir gün muhakkak elde eder, ihlaslı olursa.
Öncelikle sen kıza açılmamışsın bile, ne bekliyorsun ki? Açıl, iste onu sabret ispatla sevgini.
Gelelim asıl konuya; bu istediklerin hissettiklerin boş. Neden mi? Ruh aşk ister, hakiki aşk ise allah aşkıdır. İnsan ihtiyacı olan aşkı mecazi aşklarda ararsa senin gibi elem çeker.. Sana tavsiyem boşver
Gerçek aşk leylaya mı mevlaya mı? Söze ne hacet leylayıda mevla yaratmadı mı?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaska hatunlara bakmiyorum evet salagim aptalim gibisiyledigin cumlelerine katilmiyorum. bu aptallik degil o kiza bagliligin icin kalbin sadakat istiyor ama sunu unutma o kalp sevilmek de istiyor. gonul sevgiliyi bulunca kuru dal bile cicek acar diye bir laf vardir. gonul o sevgiliyi bulmamis. tamam, sevmeyi aci cekmeyi o kizda ogrendin; ama sadece ogrendin. izin vermefi ki sevesin.. işte bir baskasinda da sevmeyi yaşayacak göreceksin. bir baskasi elini sevgiyle tuttuğunda oburune sadece guzel bir lise hatiradi, yanindakine de yillardir bekledigim insan diyeceksin. o prensesi bul. sen o gün gör, bu kalp sana bakmayanin kirikligini tasimak icin degil sana yonelmis bir kalp ile birlikte atmak icin varmis. esen kal.
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim iyi görüşlerin ve uğraşın için tebessümüme sebep oldun ve zihnim rahatladı çok teşekkür ederim sana
Cevap sahibi+1 yılsen aslolanı bul, önüne bak. en teşekkür ederim iyi hisset yeter ki :)
- +1 yıl
unuttum sayılır :)
Cevap sahibi+1 yılafferin be koçum benim :)))
- +1 yıl
Artik unuttum ueah
+1 yılBir kizla sevgili olmadan yıllarını paylasmadan ona dokunmadan nasıl bu kadar baglanabildin çok zor bir durum Allah kolaylik versin çevremde başka kızlarda vsr belki fazla yanlız kladigindan aklına geliyordur izin ver kalbine bir başkası girsin kızla çıkıp ayrilsaydin böyle bir önerim olmazdı ama hiç çıkmadığını için başka birilerine şans verebilirsin yasak meyve tatlıdır derler belkide onla Şansın düşük olduğu için salanı haline gelmiştir
01 Yorumla- +1 yıl
Belkide kardeşim çok zor
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. tavsiyem şarkı müzik dinleme senin aklını yiyen bunlar
milletle çıkmış kızdan sana bir hayır yok temiz namuslu bir kızla evlen
ama illa çok seviyorsan git kıza teklif et
seni kıskanıyorum de evlilik teklif et
olursa olur olmazsa at çöpe
tavsiyem o kızı bırak temiz bir kızla evlen01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin abi eyvallah :)
Bende birine asik oldum 1 yil once lisede ilk yillarim cok sevdim bunu bile bile gidip baska bir kizla cikti ve hala yanimdan o kizla geciyor kac kere agladim onun icin ama degmedi mahvoldum toparlanamadim bir turlu her gun yuzunu goruyorum aci cekiyorum senin gibi bugun bile sinifima geldi kahroluyorum gordukçe hic mi sevmedin beni diye.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayat bu kadar acımasız işte dostum
+1 yılBende 1 ay once terkedildim. unutamassin kardes eger delikanlıysan unutmazsın
bazılarının aşkı yataga kadar bazilarinin ki ölene kadar. eğer gercekten sevdiysen zaten unutmazsın. ve inan bana unutmuyor insan sadece acın hafifliyor belki ara sıra aklına geliyor ama. insan kalbine bir kere soktuğunu sevdiyse cıkartamıyor02 Yorumla- +1 yıl
Çıkmıyor işte çıkmıyor söküp atasım var
- +1 yıl
Abartma uste ben neler neler yasadim komadayken ayrildi benden yalvardim. kan kusarken yaninda sen hakediyorsun dedi. neler neler yaptida sktr et kimse için uzulme ben unutucam sende unutursun
Eğer cidden emek verdiysen o geri dönsün diye.. Yılmadan bıkmadan usanmadan ona yetişebilmek için nefesin tükenene dek koştuysan eğer.. Onu koşulsuz sevdiysen , güvendiysen, gözlerine baktığında gözlerin ışıldadıysa..
Ve o karşındaki bunu görmüyorsa ,
vazgeçmek en doğrusu.00 YorumlaOnu unutmak istiyorsan önce güzel, her bakımdan o kızdan daha vasıflı başka bir kızla sürekli yan yana düşün. kısa bir zaman sonra o unutamadığın kızın karizması gözünde yıkılır ve soğursun. Böyle kendine özgü yöntemler geliştiremezsen çok acı çekersin. Manevi ve duygusal bağışıklığını kendin inşa edebilirsin.
00 Yorumlasen onun peşinden koştukça bu onun hoşuna gider ve sürekli senin canını yakar. Dünya onun etrafında dönüyormuş gibi gelir ona. Hem zaten başka kız mı yok. Tamam bende 3 sene bir kızın peşinden koştum ağladım falan ama sonra hatırladıkça gülüyorum zamana bırakmalısın. üzme kendini
02 Yorumla- +1 yıl
ya hiç gelmezsee
yenik düşmüşsün ona karşı olsun geçer bunun içinde yeni yeni kız arkadaşlar edin emin ol bisüre sonra bir bakmışsın ki unutmuşsun, kalbini kapatma kimseye kapalı tutduğun hersaniye senin için ızdırap olur bırak onu da gitisn kaderinde varsa döner dolaşır sana geri gelir zatn içini ferah tut...
02 Yorumla- +1 yıl
Kaderimde yoksa unstabilirmiyim kesin olarak
Hnm üzüldüm yha.. hayirlisi.. bence oo kizi unut.. cünkü sevse gelir zorla asik sevgi olmazki.. hemde unutursun zamanla işallah.. ondan daha iyi birini bulursan seni sevdigin birisi ozaman unutursun.. bence aglamada öyle birisi icin.. agliciyinca bisey malesef degismiyor kendini öyle maf ediyorsun =(
03 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim iyi dileklerin için haklisin umarim biri cikar ondan daha iyi ve umarim unututum sağol eksik olma
- +1 yıl
İnsallahurrahman :)
kardeş baya zamandır seviosun anlıyabiliorum neler yaşadığını ama sen onu severken o senin arkadaşınla çıkmış bunu düşün demek o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiomuş bu kadar zamandır unutamamışsın ama artık alışman gerek yaşamını 1 kişi için mahvedemezsin
02 Yorumla- +1 yıl
o kadar kötüyüm ki kardeşim :(
dostum savaşman gerek ya da kalbine gönmelisin aşkını insan sevdiğini unutsaydı aşk acısı diye 1 şey olmazdı bu yüzden ona küçük küçük jestler yap senden başkası güvenilir olmadığını göster ona bu yöntem 3 yıl sürebilir ama en sonunda işe yarayabilir kalbini aç ve git kalbini dinle aklını sakın ola dinleme hep acı çekersin
01 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=pw7jG6UujhQ bu şarkıyı dinle ne yapmak istediğini anlarsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk ask lar buyuk asklar unutulmaz. Onsuzluga alisacaksin. Ama yuzunu o nu gordugun herzaman aradan 10 yil bile gecse tazelwnecek acin. Uzak dur ondan resimlerine bile bakma. Bir kac yil sonra unutmaya baslarsin yuzunu hayal kurma onla ilgili hic. Soyle dusun o senin sevgini. hak etmedi sana asik deyildi bunu kabullen. Askin en guzel hali karsilikli olandir.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim çok teşekkürler umarım yazdığın gibi olur her şey
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bir turk filni vardi ismi aklimda deyil adam 17 yaslarinda bir kiza asik oluyor kiz gidip evleniyor adamda evlenior ikisininde cocuklari oluyor. Kizin sevgilisi hapise dusuor adam karisini cocuklarni birakip kizin yanina gidiyor baya piskopata baglamisti adam. Iste kaderinde olmuyana insan israrca isterse guzel bir filmdi su ezel dizisinde ki dayi nin gencligini canlandiran adam oynuyordu. Izlemeni tavsiye ederim
- +1 yıl
O filmi kısada olsa hatırlıyor gibiyim araştıracağım haklısın aslında çok haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa yemin ederim ben de aynı seninki gibi bir durumdayım:( ne bizden bir şey oluyo ne unutabiliyorum. Unuttum sanıyorum bir şey oluyo bir şey duyuyorum bir şey görüyorum, gözlerim doluyo. Yanımdan yürüyo geçiyo, kafasını kaldırıp bakmıyor. haftada bir kaç saniye görüyorum hem mutlu oluyorum hem içim yanıyor. Boğazım düğümleniyo. En kötüsü de çaresizlik. Elimden zerre bir şey gelmiyor :(
01 Yorumla- +1 yıl
Evet yorgunum pişmanım ne yaptım ben bilmiyorum ölmek istiyorum bazen
+1 yılBöylesi karaktersizi nasıl unutamaz insan. Bence tek ihtimal var gururuna yedirememe. Kişi egosuna yediremiyor ve takıntı yapıyor. Bununla yüzleşene dek de unutamazsın..
31 Yorumla- +1 yıl
Belki de oyledir
Var kardesim, ayni seyleri bende yasadim aglamak vesayre ruyamda gordum hala da goruyorum.
1. Ne var ne yok sil ondan
2. Sosyal medyada onu takipi birak
3. Yeni kizlarla tanis , cik demiyorum. Sadece tanis konus. Kendine bir sans ver belki daha mutlu olcaksin.
4. Onun sana yaptigi haksizliklari dusun
5. Unutma bugunun dünü yok
Umarim yardimci olabilmistirim kardesim
Yurtdisindan selamlar ile saglicakla kal x02 Yorumla- +1 yıl
İyi geldi kardeşim gerçekten sende saglıcakla kal Allah razı olsun baş tacısın
Eğer olurda unutmanın yolunu bulursann bana da haber ver.. 7 sene beraberlikten sonraa ayrıldımm ve o kadar zaman geçmesine rağmen hala unutamadım ve halen daha da deliler gibi seviyorumm..
22 Yorumla- +1 yıl
Umarim. ikimiz içinde zaman iyi şeyler getirir
- +1 yıl
Artık insanlar gerçek sevginin ne olduğunu bilmiyor @yıldızz61..
Benimde 6 yıllık ilişkim bitti. İnan zerre özlemiyorum.. Çünkü adam o kadar bıktırmıştı ki kendinden anlatamam.. Genede sevene çok zor.. Elden bişey gelmiyor.. Bilirim..
Bence kız düsüncesiz biri. Eğer seni sevseydi düsünseydi onu sevdiğini bile bile gelip sana sormazdı bu çocuğu. Kendinle oynatma ve biraz aklını basına almayı dene derim ben hayatın daha yeni başlıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin resmen Piç oldum
+1 yılyok mu senden baska boyle seven yaa birtane de bana gelsin :) ya bence o sansını baska birilerinde aradıysa sende biraz baskalarıyla konus etraf tek onda donmuyo baska guzel seni sevebilecek kızlarda var
04 Yorumla- +1 yıl
Belki evet doğru haklısın peki nerde?
- +1 yıl
onu kendin arayıp bulmalısın veya karsına cıkmalı illa ki olur birileri
- +1 yıl
bekliyip görücez
- +1 yıl
aynen sadece sabır..
+1 yılAdamım ne yazmışsın öyle okumaya yeltenmedim bile direk bağlayayım mevzuyu hiç kimse için değmiyor kafanda ki her kimse mükemmel değil ve unutma çivi çiviyi söker eğer hayatının pasif evresindeysen ondan koyuyordur bu kadar sana tek sözüm s**tiret tek kız o değil seni mutlu edecek nice hatunlar var önündeki maçlara odaklan...
00 Yorumla
+1 yılHacı abi yazının başlığını okumam seni bir adım daha yakın hissetmeme yetti
Başka birini bulmak ya da herhangi bir yolu denemek çözüm olmayacak sana kendimide inandırdığım şeyi diyeyim ; Sen duruma biraz daha aşina olacak kabullenecek ve başka biriyle hayatını birleştireceksin onun ismi cismi ne vakit gelse aklına ufak bir damla göz yaşı tecelli edecek gözünde ama nafile sen yanında olanın değerini bil00 Yorumlahiç hatırladığında "ya ben ne salakmşım böyle bişeyi niye dert etmişim ki "dediğin oldu mu? illa ki olmuştur. ilerde de bunu hatırlayıp böyle söylersin. İnan herşey unutuluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın illaki gidecek aklımdan
Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Kıyamam ya gecmis olsun demek düşer bize. Kızın seni sevgili olarak görmediğini anladıktan sonra bırakman lazımdı çok uğrasmıssın. Ben olsam en yakınlarımla çıkan kızı silerdim
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru çok doğru çabalıyorum hemde çok
- +1 yıl
son sorularıma bakar msınınz
+1 yılseni seveni sev seni sevmeyeni sevme takma bu kadar basit. hayat kısa bir aşkın peşinden gidicem diye kendini bu kadar yorma bence. gereksiz. yolun açık olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim çok yorugunum
Zaman herşeyin ilacıdır sende bir gün başka birini yine seveceksin ama ilk aşkların ufak tatlı sızısı hep kalır yapman gereken şey hayata tutunup bir meşgale bulmak ne kadar birşeylere kendini verirsen o kadar iyi
00 Yorumla
+1 yılne kadar süre oldu acaba ayrılmanızın üzerinden
yani zor bir süreç bu sürec
ama zamanla gececek üzülmeyin derim11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim abi
+1 yılsaplantı haline getirmişsin bence. inan bana kafanı oyalayacak başka bir şeyler bulduğunda, yeni yerler yeni insanlar tanıdığında aklına bile gelmeyecektir. gelse bile eskisi kadar canını yakmayacaktır.
03 Yorumla- +1 yıl
5 yıldır o kadar çok aktivite yaptım ki olmadı biliyordum yorumların cogunun saplantı halinde denileceğini sorarken
- +1 yıl
bence gözünü açmalısın biraz. unutma sevdiğinle değil seni sevenle mutlu olursun :) bol şans diliyorum :)
- +1 yıl
teşekkür ederimde beni sevenide ben sevmiyorum mk dünyasında :(
o kızla evlenmıs olsanda artık ilerde mutlu olamazsın geçmişi ne kdar unuturum desende etrafındaki kişiler ile gecmısteki iliskisi olumsuz etkiler, ayrıca anlattıgın gibi ise kız sorun olur
kafaya takacak brsey yok, kız sana göre değil bence
kolay gelsin00 Yorumla
+1 yılAllah birlestirmiyorsa vardır bir bildigi. Bu is olmuyosa vardir sebebi. Kıvrıl fakat kırılma. Allah onu aldiysa daha iyisini verecektir. Bosver bir hayir vardir uzme kendini
34 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah :)
- +1 yıl
@soran en pozitif bir cevap, bende dikkate alacağım bu tavsiyeyi teşekkür ederim. @kırmızıoje00 +1
- +1 yıl
son sorularıma bakıp banada yardımcı olur musun
- +1 yıl
Tabiki
En yakın arkadaşınla çıkmış. Senin, onu sevdiğini bile bile... Sevgiden fazlası biraz takıntı olmuş. Seni umursasa zaten arkadaşınla çıkmayı da düşünmezdi.
01 Yorumla- +1 yıl
Takıntı mı çok zor çok
Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. bu melankoli havandan çık ve kıza seninle denemesi gerektiğini mantıklı şekilde açıkla, madem muhabbetinizde varmış işin çok zor değil o açıdan. belli ki çok sevmek istiyorsun ona bunu aşıla dostum mutlaka sana bir şans vericektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff bende akrep burcuyum bende aynı durumdayım 2 yıl aralıklarla konuştuk görüştük sevgili olduk üzerinden 3 yıl geçti hala unutamadım halada unutamıyorum başkasıyla sevgili olamıyorum sanırım 3 değil bir 10 yıl gerekli unutmak için alışmak için
01 Yorumla- +1 yıl
evet belkide :(
+1 yılne alkol ne sigara derman bulabilir senin sorununa tek çaresi zaman...
bilmesende söle bir gerçek varki...
Unutamayacaksın asIa sadece unutmuş gibi yapacaksın. AcıIarın azaImayacak, sadece onIara gün geçtikçe daha çok aIışacaksın00 Yorumla
+1 yılBaşka bir alternatifin olmadığı için sürekli onu düşünüyorsun. Bir alternatif yarattığında o da kimmiş diyeceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılçok duygusuzmuşum gibi olacak ama dalgana bak bebeğim * et.
01 Yorumla- +1 yıl
Belki de dediğin gibi olması daha iyi olurdu
+1 yılDeğmeyen insanları nasıloluyor da unutmakta zorlaniyosunuz anlamiyorum. Benim degisigim siz mi? :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ne sen ne ben hayat çok değişik adama öyle bir koyuyor ki
- +1 yıl
Dert etme.
- +1 yıl
eyvallah
+1 yılMerhaba kardeşim. Yapman gereken şey bol bol dolas hava al kafanı dağıt. ya da en yakın zamanda yeni bir sevgili bul. Emin ol iyi gelecektir.
03 Yorumla- +1 yıl
Feribottayim canm gel lalsekiye gostereym
- +1 yıl
eyvallah kardeşim ya :(
Hayat hep böyledir. Keşke en başta sen girişimde bulunsaymışsın. Ama geçmişe mazi derler. Olanlardan sonra beraber olmak iyi olmaz. Bence zaman herşeyin ilacı... Sabret derim... Birgün önüne biri çıkar ve herşeyi unutursun.
00 YorumlaKardeş senle aynı yoldan geçmiş birisiyim ama kendini bitirmekten başka bir dava değil bu sen bu sevdadan vazgeç aranızda olsa bile mutlu olmazsınız çünkü aklına hep arkadaşınla yaşadıkları gelecek
00 Yorumla
+1 yılDostum ben 4 senelik kiz arkadasimin 6 ay önce evlendiğini bugünde çocuğunun olduğunu öğrendim...
Sen en azından birşey yaşamamışsın onunla. Sen 1 senede unutsan ben hiç unutamayacağım belki. Birde bu açidan bak bence...02 Yorumla- +1 yıl
l*n mal...
Böyle hitap ettiğim için bağışla ama
Belki 1 belkide 1.5 sene önce evlenmiştir. Ben 6 ay önce öğrendim evli olduğunu. 2 sene oldu zaten ayrılalı. Git bir hava al da beynine az oksijen gitsin.
Kardeş o kız gider başkasıyla evlenir bak bunu biri dediydi dersin çünki benmde başımdan geçti ve evli bir çocuu var ne diyim Allah gönlüne göre versin ( kızada mutluluk) bende böyle oldu sendede olmaz inş tavsiyem peşini bırakma
00 Yorumla
+1 yılayy :( anca zamana bırakacan kardeş başka bir caresi yok
11 Yorumla- +1 yıl
Zaman bu sefer iyi seyler getirir umarim :(
başkasını bul yazık etme gençliğine geçen zamana doğan güneşe bak sen hiç mevsimleri görmez misin
00 YorumlaUnutamazsin sadece zamanla alisirsin acidan uyusan yara gibi alkolde agri kesici ;)
00 Yorumla
+1 yılcik karsisina seviyorum de sert ol icinin yaglari erir :)
00 Yorumla
+1 yılBu zamanların kıymetini bil kavuştuğunda aynı şeyleri yaşamayabilirsin. Gercek aşk imkansız olandır
05 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istedin açarmısın
- +1 yıl
Yani diyorum ki şu an özlem var ya aşk daha da bir tutkulu o senin olduğunda belkide aşkın azalacak ki bunu çok gördüm ben o yüzden ağlama yakınma 😊
- +1 yıl
O benim olsa...
- +1 yıl
Tadın da bırakmak en iyisi
- +1 yıl
tadına sokiyim hayatım mahvoldu :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor bir durum ya. ama hayatının aşkı elbet bir gün çıkar karşına. böyle depresif düşünüp üzme kendini bir kere yaşayacaksın hayatını bu günler tekrar gelmez bil yani. dolu dolu yaşamaya çalış elinden geldiğince
01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim umarim
+1 yılGardaş yazını okumasım çok uzun :D Ben sana söyle söyleyim çok zor unutursun. Etkili yöntem ise aklına geldiğinde başka şeyler düşün başka yolu yok ! :D
10 YorumlaKız cok yanlış yapmış farkindaysan kiz soğuk işime gelirse modunda bence bırak kendi haline sarhoş bile düşe kalka ayılır.
03 Yorumla- +1 yıl
Hemde ne yalnışlar yaptı doğru haklısın çok kez bırakmak istedim ama olmuyor
- +1 yıl
Dimi çok yalnış yaptım :(
Bir kızı unutmanın en kolay yolu başka bir kızdır kardeşim...
01 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=uY0UwmqEBuU al bide bunları dinle kardeşim benim...
Sende aynı benim gibisin arkadaş. Dertleselim isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar yanlış erkeğe aşık olur, erkekler doğru kıza yanlış yapar.. kısa ve net
12 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın
+1 yılNe yaparsan yap aklının bir kenarinda her zaman kalır
02 Yorumla- +1 yıl
belki klmaz kardeşim
- +1 yıl
kalıyor hep kalıcak da
+1 yılNe yaparsan yap yerini doldurursun ama asla asla unutamazsın !
01 Yorumla- +1 yıl
İşte bu bir gerçek
+1 yılVazgecişler ardından yeni baslangıclar getirir. dikkat et sevgin saplantılıga gecmesin
03 Yorumla- +1 yıl
İnşallah ama çok kötüyüm
- +1 yıl
Seni anlayabiliyorum
- +1 yıl
umarım öyledir
hacıı böyle bir kızla ne işin olur aslan gıbı adamsın unut gitsin başka kızmı yokk
02 Yorumla- +1 yıl
Abi haklısın ama içim yanıyor :(
bas parayı 500-600 tl canlı bir rus escort kirala sabaha kadar takıl. arkasına bir ay pes oyna. hiç bir bokun kalmaz.
zaten rustan sonra unutursunda peste işin gırgırı00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar