Sevdiğim kişiyi unutamıyorum yok mu bir yolu?

Arkadaşlar lisedeydim ilk sene ve ilk kayıt olmaya gidiyordum babam ile oda babası ile gelmişti film gibi :( Orada gördüm işte ilk görüşte aşk buna diyorlarmış diğer gün tekrar evraklar için okula gidiyordum bu sefer tektim aynı otobüste ayaktaydık göz göze geldik, liseye başladık ilk yılın 2. döneminde teklif yolladım ona düşüneceğini söyledi bir cevap gelmedi sonra faceden konuşmaya başladık çok uzun bir süre yazarken bile kalbim atıyordu. Ramazan ayıydı sahura kadar beraber konuşurduk :) o bana karşı hiç sevgili olarak düşünmemiş lise bitti yine konuşuyorduk.

1 yıl da öyle devam ettik derken en yakın arkadaşım ile çıktı ve bana sorarak yaptı bunu kim o çocuk dedi sonra ne mi oldu kardeşim dediğim kişi ile çıktı tekrardan resmen piç oldum ben darmadağın onunla da ayrıldı. Şu an konuşmuyoruz ama haftada en az 1 kere rüyamda görürüm haftada en az bir kere ağlarım onun için çok uzun bir süre geçti unutamıyorum elimden bir şey gelmiyor.

Yok mu bir yolu karşısına çıkmaya cesaretim de yok gururumu da kırdı yaptıkları ile çok seviyorum ben onun ile evlenmezsem kaderim o olmazsa eğer kimse olmayacak başkasına baktığımda onu görmek istemiyorum ya o ya hiç onu nasıl kazanırım ya da nasıl unuturum evet ilk defa belki ciddi bir soru sordum yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar... :( :(

Güncellemeler
+1 yıl
Ya o kadar sevdim ki ben onu okul programlarında mesela benim sesim iyiydi bir grup kurmuştuk lisede şarkı söylerdik derlerdi sağa sola baksana işte bir sürü hatun var o aklımdayken nasıl bakarım diyordum doğru salağım aptalım ama elimde değil değil işte o aklımdayken başka kızlar ile göz göze bile gelemiyorum utancımdan mı değil sevgimden emininm takıntı değil bu aşk aşk başak biri ile çıkarsam çok üzülür o kişi o şimdi başkası ile evet ama ben hala onu sevdiğim için başkasını sevemiyorum :( :(
Güncellemeler
+1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=snhkwtYPXZQ abi ben çok seviyorum ya ne yapacağım adam gibi adamı niye seçmezler seveni niye seçmezler ulan !!! UZANAMAM BEN SANA BU ACITIR CANIMI
Sevdiğim kişiyi unutamıyorum yok mu bir yolu?