Sevgilim beni manipüle mi ediyor?

Yardıma ihtiyacım var. Sevgilim bana zaman ayırmıyor ama pek bisi düşünmedim çalışıyor sonuçta. Çalışıyor diye günde iki üç dk falan konuşuyorduk. Biraz düşündüm yani biraz az degilmi diye 7de geliyor eve sonuçta. Üç gün boşu vardı sevindim böyle benle olur biraz zaman geçiririz diye hatta doğum günü var diye pasta yaptım işte bisey yazdim geldi mutlu oldu ama Bi trk bumu dedi.. Konudan alakasız ama diyim dedim. Çalışmadığı gün iki üç saat aralıkla kısa kısa mesajlar attı. Aktif oluyor, instadan yazışıyor ama bana yazmıyor. Bu tüm gün böyleydi bi yerde sinirlenip yazdım nyie böyle yapıyorsun neden haber vermiyorsun falan diye. Geldi ve dediği şey sen ne yaptığımı biliyor musun öldün mü biraz bekledin özür dilerim yinede. Dedim neden haber vermiyorsun bana ya of özür diledim işte daha ne istiyorsun dedi tamam dedim bir gün ya bir gün hemen şey yapıyorsun günümü zehir etme ya dedi uzatma dedi üstüne sen ne yapmaya çalışıyorsun ya dedi. İnsanlık haliymis dalginmis hata yapabilirmis falan uzatma bik etme dedi istediğim tek şey cidden beni anlaması anlamiyor diyorum suçlu olan abartan işte günü bok eden ben oluyorum sıkıldım bu durumdan her defasında ben çıkıyorum suçlu ya. Gercekten şaka gibi ne olursa olsun ben suçlu muyum. Manipule mi ediyor? Değer veriyorum diyor görmüyorum ben bunu gününün 10dksunu bile bana ayırmıyor akşam gelip yalandan iki güzel şey söylüyor öyle.. Bilmyiorum cidden yardıma ihtiyacım var biri bana gerçeği diyebilir mi lütfen?

Güncellemeler
+1 yıl
Birde şöyle birsey var onla tanışmadan gervekten okadar ozguvenim yerinde mutlu biriydimkki gerçekten inanılmaz ama okadwr değiştim ki artık kendimi tanıyamıyorum
Sevgilim beni manipüle mi ediyor?