Sevgilim beni manipüle mi ediyor?

Sevgilimi çok seviyorum ama beni kontrol ettiğini hissediyorum sürekli. Aynı üniversitede okuyoruz, başta her şey çok güzeldi hem arkadaşlarıma vakit ayırıyorum hem de sevgilime fakat daha sonra daha sık görüşmeye başladık ve bu yüzden sorunlar yaşamaya başladık. Arkadaşlarıma vakit ayırmam gerektiğini söyleyince morali bozularak tamam diyordu ve sorun ne, neden buna moralin bozuluyor diyince de ters cevaplar verip soğuk davranmaya başlıyordu. Ayrıca eve geç saate dönemeyeceğimi, ailemin beklediğini söylemiştim. (Ailem sevgilimi biliyor.) O gün erken gidince çok büyük bir kavga etmiştik, fedakarlık yapmadığımı söylemişti. Fakat bir keresinde gezerken arkadaş grubu aramıştı ve bugün erken git istersen ben onlarla uzun zaman görüşmedim, gidebilir miyim diyince ben moralimi bozmadan çünkü burada moral bozacak bir durum yok bence git tabii demiştim fakat aynısı benim başıma gelse çok tartışacağımızı hissediyorum. Bir de ders konusu var. Beraber hep ders çalışıp plan kuruyorduk fakat kendisi çalışmayı çok sevmiyor. Beraber büyük bir konuda çalışacağız diye söz vermiştik ve bu benim için çok önemliydi çünkü çalışmayı seviyorum ve gün içinde biraz dahi olsa çalışmasam kendimi kötü hissediyorum. Ve bu konuda çalışmaya başlayınca zorla çalışmaya başlıyorduk. Açıkça istemediği belli oluyordu ve bu benim moralimi düşüyordu ve ben de çalışmayı istemez hale geliyordum. Daha sonra bunu planladık, neden yapmıyoruz diye sorunca da ben sadece laf arasında söylüyorum, o kadar da önemli değil, isteğim yok dedi. Tamam dedim, bunu da anlayışla karşıladım. Daha sonra beraber başlarız isteğin olunca dedim. Ayrıca en erken uyuyan biriyim, sırf o sıkılmasın diye geceleri daha geç uyumaya başladım. Hep fedakarlıklar yapıyorum fakat karşılığını göremiyorum. Sizce düşündüğüm gibi beni kontrol mü ediyor?
Sevgilim beni manipüle mi ediyor?