Sevgilim beni manipüle ediyor?

Benimle sürekli sıcak-soğuk oynuyor, muhtemelen narsist. Bana hisleri olduğunu söylediği ve flört olduğumuz akşamın ertesinde başka bir kızla flörtöz konuşma geçmiş aralarında. Babamdan dolayı aldatılmak ve görmezden gelinmek en korktuğum şeylerden biriydi ilişkide ama bunu bilmesine rağmen bana bunları yapıyor. Bu kız meselesini daha önce konuşmuştuk, ona karşı hisleri olduğunu düşündüğümü söylemiştim ve ona karşı hiç hisleri olmadığı yanıtını almıştım. Hala seviyorum ve ayrılmak istemiyorum açıkcası ama bunu kendime yapabileceğimi de sanmıyorum. Ona karşı, herkese karşı iyi, kibar, anlayışlı ve sakin biriyim. Tavrımı koyup -kavga başlatacak kadar- sert bir şekilde mi ayrılmak istediğimi söylemeliyim yoksa kibar bir yolla mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim beni arkadaşlarından saklıyor ama bahsettiğim kıza güvendiğim için söylemek istedim. Sonrasında söyledi bana ekran görüntüleri atarak böyle bir durum olduğunu. Yeni öğrendim yani. Ama bahsettiğim kız konunun dışında kalmak istediğini söyledi. Bu yüzden sevgilime durumu bildiğimi söylemeyeceğim. Kıza çok değer veriyorum ve bana kırılmasını istemiyorum. Sadece yaptığını bildiğimi, manipüle etmeye çalıştığını anladığımı vs. söylemeyi planlıyorum.
Sevgilim beni manipüle ediyor?