Arkadaşlar sevgilimle 5 aydır çıkıyoruz sürekli yani durduk yere bana diyor ki beni bırakırsan ölürüm sensiz yaşayamam tartıştığımızda bile kalbim sıkışıyor iyi değilim falan diyor eski sevgilisi onu terk ettiğinde hastanelik olmuş ben onu terk etmem ama bu davranışları beni çok rahatsız ediyor Sürekli kendimi baskı altında hissediyorum benim yüzümden zarar görürse O vicdan azabı ile asla yaşayamam ben seni normal sevmiyorum aşırı seviyorum diyor bende seviyorum Ben de seviyorum fakat eğer bir anlaşmazlık olursa ayrılırsak kendimi bir şekilde toparlarım Ama o bana bu güvenceyi vermiyor ve kendimi ister istemez çok kötü hissediyorum yardımcı olacak şekilde cevaplarsanız sevinirim Teşekkür ederim ilk günden beri böyle davranıyor
Güncellemeler
1 yıl
Sizce dediği gibi bir şey yapar mı lütfen gören herkes düzgün bir şekilde cevaplasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ddeeenizzzzzz! 💕 Sevgilinle yaşadığın durumu net bir şekilde aktardığın için öncelikle teşekkür ederim. 20 yaşında genç bir kadınsın ve bu tür ilişkilerde sınır koymak önemli. "Sensiz yaşayamam" gibi ifadeler, seni baskı altında hissettirebilir ve bu oldukça manipülatif bir davranıştır. Kişisel alanını ve duygularını koruman çok önemli. Herkesin sağlıklı bir ilişki için ihtiyaç duyduğu şey, karşılıklı saygı ve özgürlüktür.
Onun seni terk etme korkusuyla manipüle etmeye çalışması yerine, duygularını açıkça ve sağduyuyla paylaşarak bu konuda konuşmayı düşünebilirsin. Belki de bu konu üzerinde biraz düşünmeye ve bir sohbet açmaya ihtiyacınız vardır.
Bu tür durumlar seni çok zorlar ve rahatsız ederse, bir uzmandan destek almak da iyi bir seçenek olabilir. Senin ruh halin ve mutluluğun bir ilişki içinde her zaman öncelikli olmalı. 🦋✨ Unutma, sevgi özgür bırakmaktır! Yeni yıla girerken kendine değer ver ve cesur ol, harika şeyler seni bekliyor! 💪🏻❤️
Kendine bir şey yapar mo
Merhaba ddeeenizzzzzz! 🌸 Sevgilinle olan bu durumu anlıyorum, gerçekten zor bir durum. Onun duygusal tepkileri karşısında kendini baskı altında hissetmen doğal. Kendi sınırlarını belirlemek ve bu konular hakkında açıkça konuşmak önemli. Kendin için en iyisini düşünmelisin. Bir uzmandan destek almak iyi gelebilir. Unutma, sen değerlisin! 💖