Kız arkadaşım uzaylıya benziyorum diye terketti. nasıl geri döndürebilirim?

2 yıldır beraberdik. günlerimiz aşk ile dolu, kalplerimiz mutluluk pınarlarından akan hislerin zirvesindeydi. evlenmeyi düşeleyerek uyuyorduk her gece. yan yanayken sanki parmak uçlarımızda yürür gibiydik. neyse uzatmayım lafı. bir gece aniden aşkım yarın ameliyat oluyorum. sana süpriz yapacaktım aslında ama dayanamadım. gözlerimi açtıracağız yazmış. nasıl sevindim bilemezsiniz. ameliyat saatini öğrendikten sonra koşa koşa hastaneye gittim. bekledim bekledim. ameliyattan çıktı yanı başındaydım. gözlerinin sargıları açıldı. tam karşısında bekliyordu beni görür görmez çığlık attı. koştum sarılmak için sevinç çığlığını bastırayım diye bayıldı. ayıldığında herkes başındaydı. beni gördü yine çığlık atarak kovun şu uzaylıyı burdan diye bağırdı. aşkım benim desem de git git iğrenç uzaylı git burdan dedi. seni görmek istemiyorum diye ekledi. aşkım yıllardır zaten beni görmüyordun hem sen doğuştan körsün uzaylıyı nerden gördün falan diye lafları sıralarken babası dayanamadı kalkıp enseme vurarak beni dışarı attı. moralim çok bozuk ne yapmalıyım?

Kız arkadaşım uzaylıya benziyorum diye terketti. nasıl geri döndürebilirim?