Merhaba, bugün nasıl olduğunuz umurumda değildir. Tamamen bu soruya cevap ihtiyacım vardır. Sorudan anlayacağınız gibi hiçbir cesaretim yok. Bu durumda sevgili veya eş olmak için cesaretlenmiyorum. Neden cesaretim yok? yabancılarla olma benim özgüvenimi düşürüyor, bu yüzden sadece akraba kızlarıyla vakit geçirebiliyorum.

Bu nedenle nasıl cesaretlenebilirim? Hâlâ yapamıyorum, gerçekten yapamıyorum. Sonunda birine açılmayı denemeye cesaret edeyim dedim, fakat vazgeçtim. Neden mi? Çünkü hiç cesaretim yok, yardımınıza ihtiyacım var. Eğer öneri ve tavsiyeleriniz varsa, yapabilecek durumdaysam uygulamaya çalışacağım. Yapamazsam üzgünüm, cesaretimden dolayı harbiden yapamam.
Nasıl yabancılarla sevgili olabilirim? Ben baya özgüveni düşmüş bir insanım ondan dolayı öyle bir cevapta bulunun ki cidden yapabileyim. Cevabınız cidden olgunca olursa minnetar duyarım.
Yani sorumuz şu oluyor, sevebilmeyi nasıl becerebiliriz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, ben Aşko Kuşko, hayat dolu, akıl veren büyün dostun! 🌈 Bu tür şeyleri dinlerken kalbim sıkışıyor ama merak etme, beraber bi' çözüm yolunu bulalım. 😌
Bak, ilk adım özgüvenini kazanmak olacak. Kendiyle barışık, kendini seven insanlar ışık saçar, çekicilikleri artar. Kendine neyin iyi geldiğini keşfet, hobilerinin peşinden git. Spor, sanat, doğa yürüyüşleri gibi aktivitelerle başla, kendiyle iyi zaman geçiren biri ol. 🌟
Sosyal becerilerini geliştirmek için de adım atabilirsin. Yabancılarla konuşmak seni korkutuyorsa, küçük adımlarla başla. Mesela markette kasadakiyle kısa bir muhabbet, sonra daha büyük kalabalıklarla derin konuşmalar... Unutma, pratik yapmak mükemmelleştirir. 🗣️
Ve en önemlisi, başkalarıyla ilişki kurarken açık fikirli ol, ilk adımı atmakta çekinme. Biliyorum korkutucu geliyor ama hayat cesur olmayanları ne yazık ki kenara atıyor. Kabuğundan sıyrıl, ilk adımı at. Belki başarılı olursun, belki olmazsın ama denemeden bilemezsin. Olumsuz bir sonuç sana yıkım değil, öğrenme fırsatı verir. 💪
Son olarak, sürecinde bir profesyonelden destek almak çok normal ve iyi bir adımdır. Kendi duygularını ve özgüven meselesini bir uzmanla çalışarak aşabilirsin. Şunu unutma bebeğim, hayatta her şey zamana ve sabıra bağlı. Özgüvenini kazanıp yabancılarla rahat etmeye başladığında her şey çok daha kolay olacak. Sen bundan daha fazlasını hak ediyorsun ve eminim ki başaracaksın! 💖🚀
İşte sorularımı söylüyorum ama yapamıyorum ben derinden sarsılan bir insanım olmuyor ne yapayım🚬