KIZ ARKADAŞIMI ARKADAŞLARINDAN NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM?

İlişkimiz gayet güzel ilerliyor, 4 ay kadar oldu. Bana herşeyini anlatır hatta öyle ki en yakınım dediği kız arkadaşıyla tartışmasını ve nasıl aralarına mesafe girdiğine kadar anlattı. Problem şu ki yaz boyunca neredeyse hiç konuşmadılar bu arkadaşıyla ama okul dönemi gelince birbirleriyle denk geldiler bi kahve içtiler ve “birbirlerinin en yakın sırdaşı olduklarına ve asla birbirlerine yanlış yapamayacaklarına” inanıp tekrardan en yakın arkadaş oldular. Buraya kadar problem yok, bende sevgilimin yanında ve arkasında duracak bi arkadaşı olmasını ama gelelim konuya…

Kız arkadaşım beni ben onu herşeyden haberdar ederiz ilişkimizin başından beri bu benim hassas olduğum bi nokta. Kiminle nerde ne yapacak bilmek isterim, anlık haber vermesi bile yeterli olur önceden söylemesine gerek yok yeter ki nerede ve kimle olduğunu nasıl olduğunu bileyim, amacım başına bişey gelirse veya olumsuz bi olay yaşanırsa hemen oraya gitmek en olmadı bu tür nüansların ilişkiyi güçlendirdiğine eminim. Ama gel gör ki bu yakın arkadaşı olacak arkadaşını bana anlattığında ne kadar k*şar ve günübirlikçi bi kız olduğunu, yazları kendine sponsor bulup tatilden tatile gittiğini, ne kadar günlük yaşayıp gerisinin düşünmediğini anlatmıştı. Bir defa yüz yüze de geldik ve gördüğüm konuştuğum kadarıyla kız ağır k*şar ve böyle olmaktan fazlasıyla memnun, ben istiyorsam her şey olabilir sıkıntı yok kafasında. Bu kızla her buluştuklarında nedense mesajlarıma geç cevap verilmeye, normalde haber verilen şeyler haber verilmemeye, hatta söylemediği şeyleri neden söylemedin dediğimde E ben sana söyledin mi cevabı almaya başladım sevgilimden. 2 defa da bu haber vermeme olayından ciddi tartıştık. Şunu anladım ki kız arkadaşım kişiliğini bilmesine rağmen bu kızdan uzaklaşmayacak ve günden güne onsuz yapamam moduna giriyor. Ve maalesef benim hayatımdaki yerimi bu kız almaya başladı ki eskiden yakın oldukları dönemde kız arkadaşımı alkollü şekilde başka yerlere gitmeye mecbur bırakmış birisi kendisi yani güvenilmeyeceği aşikâr. Kız arkadaşım aşırı naif ve herkes için pozitif düşünen bi kişilik, onunla konuşursan ayrılırız gibi bi metod bizi ayırmaktan başla bi işe yaramaz şu an.

Sizce ne yapıp ikisinin arasını açıp diğer kızı uzaklaştırabilirim? Şeytani fikirlere de açığım.
KIZ ARKADAŞIMI ARKADAŞLARINDAN NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM?