10 yaşında zorla kapatıldım lise bitiyo hala mecbur bi şekilde kapalıyım açılmama kesinlikle ailem karşı, dışarda tanıdıkların olmadığı yerlerde açık giyiniyorum fakat bu durum artık eziyet haline geldi gittiğim mekanlarda tanıştıklarım beni o halimle görüyo beğeniyo kimse normalde tesettürlü olduğumu bilmiyo nasıl ikna edebilirim ailemi açılmaya?
Sadece ailemin yanında tesettürlüyüm, nasıl açılmaya ikna edebilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Benim eski sevgilim mini giyinirdi ama feracesi çantasında idi annesi aradığı zman hemen giyerdi
ben ferace falan giymiyorum tesettürlüyken de ailemin yanında öyle düzgün örtmem hakkıyla kapanmıyorum zaten bu yüzden açılmam en mantıklısı
Şimdi herks fikir vereyim özle gel diyecek bunun fikirlik durumu yok üniv kazanınca uzaklaşırsın ya da aileye baskı kuracak veya uyugun bir dil ile anlatacaksın
annem parasını biriktimiş gösterdi bana İstanbul'da yanımda kalman için özel üniversiteye gondericem falan diyo imkansız yani
Ovv baya baskı bilmiyorum kardeşim işin çok zor ya aileden yanında durabilecek bunu konuşacak ikna edecek kimse yokmu abi abla amca teyze hala vs
ablamda açılmak istedigini dile getirdi ona da aynı tepkiyi verdiler işim zor yani ama teşekkür ederim yine de
Ancak bunu kabul eden bir eş olacak eşine bile baskı kurarlar ama eşin istedikten sonra dinen bile bir şey diyemezler hakkında hayırlısı ama bardağın dolu tarafından düşünmekte fayda var
Bilmiyorum , ama hiçbir anne ve baba çocuğunun kötülüğünü istemez.
zorla kapatılma duygusu psikolojimi etkiliyo diyorum evde nasıl bi halde olduğumu da çok iyi görüyolar basbaya kötüyüm ama yine de asla izin vermiyolar
aileni tanımıyorum açılsan ne yapabilirler en fazla
onu bende tahmin edemiyorum ama küfür edecekleri kesin
Buna aile dayatması olamaz isteyen istediği gibi giyine bilir bence ailene artık açıklamanın vakti geldi
açıkladım zaten kaç defa olmuyo
Daha çok baskı kur
Ben anneme sormadan açıldım
İkna etmeye uğraşma açıl ve diren
dediğin gibi kolay olsa keşke
İstersen fikir vereyim
olur
Gel bekliyom
burdan vermekle dm üzerinden vermenin ne farkı var ya. verme gerek yok
Ne kadar açık giyiniyorsun? Buna alışmış gibisin
:) yobaz bi aileye durumu ifade edemezsin
haklısın defalarca denedim olmuyor