Sevgilimle yeni sevgili oldum ayrılmayı düşünüyorum yardım edin?

Sevgilime karşı 2 senedir duygu besliyodum zaten oda 1 senedir benden hoşlanıyomuş 3 hafta once sevgili olduk fakat ben mutlu değilim bana sadece adımla hitap ediyo ona her şeyi dememe rağmen ben sevmiyorum diyo yanağından öpmek istediğimde bile azda olsa kızıyor, mesela biri su içse ben o bardaktan su içmem diyo senle öpüşücez aynı şey dedim kabul etmedi babası psikopat olduğu için bi erkele dışarı çıkması olası bile değil kızla daha hiç buluşmadım bir kere 5 dk evinin orada görebildim korkuyor gizli bir şey yapmıyor yapamam diyo aşık olan kişi bi şekilde çözüm bulur uzak mesafe ilişkisi gibi yaşıyoruz ama arkadaşdan bi farkın yok sadece her gün telefonda konuşuyoruz hala çok güzel geliyor seviyorum ama bu şekilde yürümez onu bırakırsamda pişman olurmuyum diye düşünüyorum çok utanıyo arkadaşlarına soyleyemiyo ilişkide olduğunu, tek 5 dk lık buluşmada arkadaşları geçiyordu hemen gel gel dedi sakladı bizi kırıyo açıkçası bunlar beni bide hayatındaki ilk sevgilisi benim bunu çoğu erkek ve kız soyluyo biliyorum ama babası psikopat kızın erkeklerle işi olmuyo benle bile 1 sene konuşa konuşa oldu telefonda acaba ilk sevgili olduğum içinmi boyle bilmiyo utanıyo geçermi dersiniz zamanla onu seviyorum bırakmak istemem ama bu huylarlada yapıcağımı sanmıyorum daha kızla buluşamıyorum bile?
Sevgilimle yeni sevgili oldum ayrılmayı düşünüyorum yardım edin?