Arkadaşlar benim 4 yıllık bir ilişkim var, herşey iyi güzel ilerliyordu fakat son 1 haftadır bilmiyorum bişeyler oldu sanki. Bide iş bulamıyor nişanlanmak istiyorduk yapamıyoruz işi yok. Böyle bi tripli konuşuyor, son 2 gündür özellikle doğru dürüst konuşmuyoruz bile ve aşşırı sinirim bozuldu sinir bozucu bi durum. Birbirimize tripliyiz ama sebebi yok sanki. Şu an çok sinirim bozuk, kaç yıl verdim ama bilmiyorum sonra pişman olurum diye açıkçası ikilemdeyim. Ayrılmalı mıyım sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sende 4 yılın verdiği bir mental yorgunluk var. Biraz da bıkmışlık sendromu yaşıyorsun. Bence karşına al açık açık gelecekle ilgili herşeyi konuş
Evet ya yordu beni gerçekten. Geçen de kavga etmiştik tekrar kpssye girmek istemiyormuş 1 yıl çalışması gerekmiyormuş falan filan, sanki seçeneği var işi yok daha ya of gerçekten yoruldum artık. Dedim böyle giderse iyi olmaz diye oda farkındayım neden zorluyorsun mecbur yapcaz bişeyler dedi. Sonra da böyle ikimizde inat ediyoruz tripli konuşuyoruz iyice bıkkınlık geldi
Tahmin edebiliyorum aranızdaki sorunları aşağı yukarı. Gerçekten oturun bi konuşun. Olursa olsun olmayacaksa bile şimdiden olmasın. İlerde ikinizde pişmanlık yaşamayın
Ya uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz neredeyse 8 aydır görüşemedik yakında görüşmeyi planlıyoruz bakalım olacak mı. O yüzden konuşamıyoruz da karşılıklı aşırı sinir bozucu bi durum
Anladım baya stresli bir durum. En kısa sürede yüz yüze gelmeniz lazım. Yoksa ikiniz de köprüleri atarsınız. Sakin sakin konuşun ve mantıklı olan ve ikinizin iyiliği için bir karar vermeniz gerekiyor
Evet ya valla planlarımıza göre aşağı yukarı 2 ay var tabi eğer görüşebilirsek
Biraz acele edin böyle olmaz çünkü benden bir yabancı tavsiyesi
İmkanımız olsa keşke :( yine de çok teşekkür ederim çok sağ olun
Anladım rica ederim umarım faydam dokunmuştur
4 yılda hala neden evlenemediniz bide bence bize sorma yaşayacak olan sensin biz değil ama görünüşe göre çok doğru biri değil sanki
İkimiz de öğrenciydik, 2020 de mezun oldu kendisi
Öğrenci de olsan bı nişan olurdu aile arasında ama siz zaman geçirmeyi uygun görmüşsünuz şu an bak gözünü KAP'a ben bunu istiyor muyum de bikerede düşün bikerede cevap ver
Ne alakası var? Siz nerden biliyorsunuz sadece zaman geçirmek istediğimizi? Ailem beni işi olmayan öğrenci bi adama niye versin?
Nişan yok birşey yok ne yapmış oluyorsun zaman geçirmiş oluyorsun yani bir eylem yapmamissiniz azcik mantıklı ol ayrıca aile vermek istemiyorsa birakicaksin sevgi herşeyi çözmez
Sizde anlayamama sorunu var sanırım. Ailem öğrenci iken sıcak bakmazdı ama eğer şimdi işi gücü olursa bişeyler yapabiliriz inşallah.
Senin gibi kızı ben o çocuğun yerinde olsam istemem sorunlu sun
Seviyorsan böyle bir durumda bitirmeyi düşünmezsin zaten 4 yıldada sevip sevmediğini biz anlayamayız
Ama çok kızdım, doğru düzgün konuşmuyor. 1 hafta önce az bi tartışmıştık ondan sonra böyle oldu
Erkekler böyledir bunalıma girebilirler benim sevgilimde böyle 2 aydır konuşmuyoruz doğru düzgün hatta ayrıyız 1 haftadır tamamen ayrıldık her yerden engelledi ben hala yazmasını bekliyorum yani kişilikle alakalı olabilir ben kendi düşüncemi söyledim aslında sende haklısın ben kendi düşüncelerimle bir yere varamadım sonuçta doğru düzgün konuş oda seni seviyorsa düzelmek vs düzeltmek için bikaç adım atacaktır yani bilmiyorum gerçekten zor dönemler bunlar bende bilmiyorum napacağımı ama seviyosan bitirmek ayrılmak felan bunları hiç dememeni tavsiye ederim
Şu an öfkelisin.4 yılı bir anda heba etme. Bekle, zamana yay. Paraya değer verme.
Ben paraya değer veren en son kişilerden olabilirim
İşi olmadığıdan dolayı nişan yapamıyor diye ayrılmayı düşünen kim?
Ondan değil, bu iş daha fazla uzarsa tadı kaçar diye korkuyorum. Bir an önce onunla evlenmek mutlu olmak istiyorum bide uzak mesafeden yürütüyoruz şu an, inanın çok zor
Tadı falan kaçmaz. Bazı şeyler bekledikçe tatlanır. Öyle değilse bırak gitsin. Sevginiz yetersiz.
Böyle diyorsunuz ama uzak mesafe ilişkisi çok zor, onu neredeyse 8 aydır görmüyorum dile kolay. Artık hep yan yana olalım istiyorum, gerekirse 1+1 bi eve cıkalım evlenelim dedim ama o önce iyi bir işi olsun güzel bi evimiz olsun istiyor. Buda şu anki şartlarda oldukça zor. Gerçekten zor durumdayım.
4 yıl az değil. Bir haftalık ayrılma bence biraz daha bekle devam ederse onu uyar. Ters cevap alirsan ayrilirsin
Ya aslında bir tartışma yaşamıştık kpssye tekrar girmek istemiyordu bende kızdım işin yok gücün yok nasıl evlencez diye bağırdım ben ondan sonra böyle oldu
Gönlünü almaya çalış
Ama haklıyım bence, yani nerde iş bulcak tekrar gir işte sınava neyine zorluyosun... gerçekten anlamak güç, güya bu yıl nişan yapcaktık ama nerdeee daha iş yok
Öyle ama alınmıştır
Bilmiyorum ya aslında olaydan sonra güzelce konuşmaya çalıştım ama yine aynı olunca bende saldım.. şu an o kadar öfkeliyim ki gerçekten ayrılmayı düşünüyorum
bi erkeğin trip atması en çekilmez şey
Hiç sormayın asla çekilmiyor gerçekten