Bazen düşünüyorum da, sevgilim gerçekten beni seviyor mu? Yani, sevdiğini söylüyor ama... Hep aynı laflar, hep aynı bahaneler... “Param yok” diyor ama ben ne bekliyorum ki? Birazcık şımartılmak, bir tatil, güzel bir akşam yemeği… Kötü bir şey istemiyorum ki, o kadar büyük şeyler değil. Ama hiçbir şey yapmıyor.
Bana her zaman “Bir gün her şey yoluna girecek” diyor ama ben sabrettikçe yine bir şey değişmiyor. Benim de bazı ihtiyaçlarım var. Yani, gerçekten çok şey istemiyorum. Hadi, bir çiçek al, tatilde güzel bir yerlere gidelim. Ama yok, sürekli “Bunu yapamam, bunu alamam, buna param yetmez” falan… Yani ben her seferinde bunları dinlemekten sıkıldım.
Bazen diyorum ki, belki ben fazla şey bekliyorum, ama öyle de değil. Yani, başkalarının hayatına bakınca, hep bir şeyler görüyorum. Diğer kızlar sevgilileriyle hep mutlu... Onlar sevgililerine güzel hediyeler alıyorlar, gösterişli bir hayat yaşıyorlar. Benim de birazcık o hayatı istemem çok mu abartı? Benim sevgilim ne yapıyor? Bir çiçek, bir akşam yemeği bile yok...
Ben de istiyorum, yani... çok mu şey istiyorum? Bıktım... Haksız mıyım?
Bana her zaman “Bir gün her şey yoluna girecek” diyor ama ben sabrettikçe yine bir şey değişmiyor. Benim de bazı ihtiyaçlarım var. Yani, gerçekten çok şey istemiyorum. Hadi, bir çiçek al, tatilde güzel bir yerlere gidelim. Ama yok, sürekli “Bunu yapamam, bunu alamam, buna param yetmez” falan… Yani ben her seferinde bunları dinlemekten sıkıldım.
Bazen diyorum ki, belki ben fazla şey bekliyorum, ama öyle de değil. Yani, başkalarının hayatına bakınca, hep bir şeyler görüyorum. Diğer kızlar sevgilileriyle hep mutlu... Onlar sevgililerine güzel hediyeler alıyorlar, gösterişli bir hayat yaşıyorlar. Benim de birazcık o hayatı istemem çok mu abartı? Benim sevgilim ne yapıyor? Bir çiçek, bir akşam yemeği bile yok...
Ben de istiyorum, yani... çok mu şey istiyorum? Bıktım... Haksız mıyım?
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
Şu siteyi düzeltin. Aşk ilişkileri konu etiketini seçiyorum hâlâ yeme içme konu etiketine atıyorsunuz. Mal mısınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer