Sevdiğim halde sevgilimden ayrılmayı düşünmeye başladım lütfen yardımcı olur musunuz?

1 yıla yakın ilişkimiz var. O asistan doktor ben de evde KPSS çalışıyorum. Aramızda ki iletişimden memnun değilim. Güniçinde yazmaz aramaz yoğun ve iş odaklı bir insan. akşam da yemeğini yer bi kendine gelir ondan sonra akşam yazar iki kuru mesaj bana göre. O kadar az konuşuyoruz ki. Bende inat ediyorum mesaj atmıyorum aramıyorum. Kaç kere telefonda ona ağlayarak iletişimsizlik istemiyorum ikinci plana atma dedim. Ama kendi hayatı kendisi sürekli önemli. Evet işi ağır ama ben kendimi bu ilişkide yalnız hissediyorum. Haftada 1 2 kez en fazla buluşuyoruz. Yaşlarımız küçük değil. Ben 25 o 26 yaşında. Gerçekten çok seviyorum. Ayrılmak istemiyorum. Ayrılırsam pişman olup kendimi suçlama ihtimalim çok yüksek. Ne yapabilirim? Yüz yüze mi karşıma alıp konuşmalıyım? Neler söylemeliyim? Ama artık sınırım olduğunu anlasın kaybetme korkusu yaşasın istiyorum. Nasıl konuşma yapabilirim?
Sevdiğim halde sevgilimden ayrılmayı düşünmeye başladım lütfen yardımcı olur musunuz?