1 yıla yakın ilişkimiz var. O asistan doktor ben de evde KPSS çalışıyorum. Aramızda ki iletişimden memnun değilim. Güniçinde yazmaz aramaz yoğun ve iş odaklı bir insan. akşam da yemeğini yer bi kendine gelir ondan sonra akşam yazar iki kuru mesaj bana göre. O kadar az konuşuyoruz ki. Bende inat ediyorum mesaj atmıyorum aramıyorum. Kaç kere telefonda ona ağlayarak iletişimsizlik istemiyorum ikinci plana atma dedim. Ama kendi hayatı kendisi sürekli önemli. Evet işi ağır ama ben kendimi bu ilişkide yalnız hissediyorum. Haftada 1 2 kez en fazla buluşuyoruz. Yaşlarımız küçük değil. Ben 25 o 26 yaşında. Gerçekten çok seviyorum. Ayrılmak istemiyorum. Ayrılırsam pişman olup kendimi suçlama ihtimalim çok yüksek. Ne yapabilirim? Yüz yüze mi karşıma alıp konuşmalıyım? Neler söylemeliyim? Ama artık sınırım olduğunu anlasın kaybetme korkusu yaşasın istiyorum. Nasıl konuşma yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yüz yüze konuşmalisin. Onun bu yoğunluğu çok normal.. onu bu konuda anlayışla karşıla. İlgi istiyor olman da çok normal. Herkesin ilişkide öncelikleri farklıdır çünkü. Sadece kalbini değil mantığını da dinle. O kişiyle evlenmek ileride seni mutlu ve huzurlu, tamamlanmış hissettirecek mi? Eğer olmayacaksa ayrılman mantıklı olur. Çünkü iki kişi sadece sevgi ve aşkla bir arada bulunamaz.. her bir birey su, yemek gibi bazı duygulara ihtiyaçtır. Bunlar anlaşılmak, ilgi görmek, bazen paranın verdiği mutluluk, bazen güvende hissetmek vs vs. İki tarafın veya birinin bunları hissedemiyor olması sevginin olmadığı anlamına gelmez ama sağlıklı bir ilişkiyi engeller.
011 Yorumla
Soran+1 yılNe diyebilirim peki? Ben onu gerçekten seviyorum. Ama bu şekilde de kalbim çok kırılıyor
Soran+1 yılRegli olucam ve aşırı hassas duygusalım. Az önce aradı ve soğuk soğuk konuştum sadece 2 dakika. Sesin yorgun geliyor kahve söyle istersen kendine falan dedi. ogece yatamadım ondandır dedim sesim sona doğru titredi. Ağlayacak gibi oldum neyse bölmeyeyim ders çalışmanı dedi kapattık..
Soran+1 yılTamam da kaç kefe telefonda söylemişim zaten kavga ettim çoğu zaman.. işler hep onun üstündeymiş çömezliği bitmiyormuş öyle dedi az önce... bir şey demediğim halde.. sence ses tonumdan anlamış olabilir mi?
Soran+1 yılBu dönemde konuşmayayım mi peki
Soran+1 yılİçimden ona bağırıp çağırıp kızmak geliyo
Soran+1 yılAynı zamanda ağlamakta.. sabahtan beri gözlerim doluyo kemdimi tutuyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de doktor sevgilim olmuştu ve aynı durumlar yüzünden beş sene sonrasında onun kararıyla ilişkimiz bitti. Doktorun doktor eşi olmalı gerçekten. Başka türlüsünu kafa kaldırmıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe dedi peki? Beni aşırı yoruyo üzüyo başka da bir şey yok
Soran+1 yılSürekli kendi işi kendi hayatı kendisi bıktım artık
- +1 yıl
E öyle zaten sonrasında kavgalar saygısızlık vs. Saygı bitince ortada ilişki de kalmıyor.
Soran+1 yılBen çok üzülüyorum yüz yüze konuşup ne söylemeliyim bir önerin var mı lütfen?
- +1 yıl
Önerim yok. Çünkü ne olursa olsun bitecek bir ilişki diye düşünüyorum. Üzgünüm...
Soran+1 yılNeden böyle söylüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKuyruk acısı yaşatmaya çalışmaktan vaz geç.. Bir ilişki seni mutlu ediyor ise vardır.. Belli ki sallamıyor.. Bir şeyi düzeltmek ise imkansıza yakındır. Düzelteceğim diye daha fazla mutsuzluğa batıyorsun farkında isen. çabaladıkça daha çok üzülüyorsun.. Kaç kurtar kendini.. Kendine bir iyilik yapmış olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılKuyruk acısı yaşatmaya çalışmıyorum ki sadece çıkar yolu aramaya çalışıyorum
- +1 yıl
Aradıkça da daha fazla çabalıtyorsun. Çabaldıkça da beklentin büyüyor ve karşılık göremeyince de daha çok üzülüyor ve içinde bulunduğun duruma daha fazla saplanıp kalıyorsun.. ve muhtemel o kadar çabaladım kazanacam bıdı bıdı deyip ayrılman da o kadar zorlaşıyor.. Tam bir çıkmaz içerisindesin farklında bile değilsin..
İnsan da ağaca benzer, ne kadar yükseğe ve ışığa çıkmak isterse, o kadar yaman kök salar yere, aşağılara, karanlıklara, derinliğe, kötülüğe.
Friedrich Nietzsche
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılGüzelce anlatmışsın her şeyi ama eğer o da seviyorsa (Yani sevdiğinden eminsen) çok zorlamamanı öneririm. Belki işi ve kafası senin bildiğinden/düşündüğünden çooook daha ağırdır.
Ayrıca kaybetme korkusu yaşatmak istemen de çok saçma bence.045 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama ben yanında olmak istiyorum. Bazen keyfi kaçık olunca kimseyle konuşmak istemiyormuş. Ben onun sevgilisi değil miyim? Kimseyle görüşmek konuşmayı istememek ne demek? Bunu bana söylemekte ayrı bir olay
- +1 yıl
Şöyle ciddice bi oturtup konuşma yapmayı denedin mi? Ama hani baya baya çooook üzüldüğünü filan bu konu yüzünden?
Soran+1 yılTelefonda bir iki kez ağladım. İletişimsizlik istemiyorum dedim. Hastane ortamıymış aklı çok yoğunmuş falan filan bir eksik olunca ona kızılıyormuş.. herkese karşı sorumlu hissediyor kendini hocalara hastalara bile. Ama bana karşı özensiz üzüldüğümü bilmesine rağmen. Az önce de aradı 2 dakika buz gibi konuştum biraz da moralim sıkkın konuştum. Hemen çömezliğim bitmedi dedi. Hastane de her şey bende falan dedi. Napıyorsun dediğinde de ders çalışıyorum demiştim. Bu da sesin yorgun geliyor kahve söylesene kendine Nasıl çalışıyorsun dedi. Bende gece uyuyamadım dedim sesim titredi ağlayacak gibi oldum. Sonra da kapattık telefonu çalış sen çalışmanı bölmeyeyim dedi. Sence sinirlendiğimi anladı mı? Neden bunları söyledi? Yüz yüze hiç konuşmadım bu konuyu ciddi ciddi. Ama sürekli gel gitli halleri beni de yordu gözlerim dopdolu şu an
- +1 yıl
Öncelikle hastalara sorumlu zaten bile ne demek 😅
Bak bazı insanlar rahat gibi gözükse bile çevresinin yanında sevgilisiyle konuşurken garip bi hisse bürünürler (çok yakın çevreden bahsetmiyorum) o yüzden tam olarak konsantre bile olamamış olabilir. En iyisi sen yüz yüze konuş onunla belki çözersiniz, telefonda sesimin titremesini anlamış mıdır acaba diye düşünerek vakit kaybetme bence arkadaşım :)
Soran+1 yılHayır hastaneden çıkmıştı arabadaydı... kimse yoktu yanında.. hastane de beni zaten aramaz
- +1 yıl
Bak çocuğu tanımam etmem sürekli bi şey buluyormuş gibi gözükmek istemiyorum ama o da evine hemen gitmek isteyen birisi, arkadaşım da doktor gerrrrçekten de inanılmaz yoruluyorlar, herkesten daha fazla.
Soran+1 yılTamam da ben ne olacağım? Kaç kez bu durumu konuştum. Ayrılıkla mu tehdit etmek lazım illa? Gerçekten seviyorum ve gözlerim çok şiş ağlamaktan
- +1 yıl
Ayrılıkla tehdit etmek ne demek ya :/
İlişki demek biraz da karşındakini tolere etmek demektir, lütfen aklından kötü şeyleri çıkar
Soran+1 yılTamam da ben onu uzun süredir tolere ediyorum dün 10 dakika konuştuk sadece ve birçok gün böyle oluyor... ben yoruldum artık
Soran+1 yılÖzensizlşk değil mi bu kalbim kırılıyor. Günaydın yok iyi geceler yok... bir sürü stres ve korkum var hiçbirini anlatamıyorum...
- +1 yıl
Bu durum yüzünden ayrılırsan ben senin onu sevdiğine inanmam açıkçası, aklın karışıktır diyebilirim. Eğer ayrılırsan ve cidden de seviyorsan emin ol pişman olursun. Dediğin problemi küçümsemiyorum lütfen yanlış anlama (ya da dediklerim ona çıkıyorsa özür dilerim) ama ayrılma nedeni olarak da çözülemeyecek/tolere edilemeyecek bir şey gibi gelmiyor...
Soran+1 yılBen onu çok seviyorum. Sorun onun kendini bu kadar sevip beni sürekli beni ikinci hatta beşinci plana atması. Beni bu durum üzüyor. İletişimsizlik var ve gücüme gidiyor. Sürekli aklında iş y da farklı şeyler var. Madem bu kadar yoğun neden her defasında arama geçmişinde ınstahramds hep bir sürü farklı farklı kız görüyorum?
- +1 yıl
Bunu bana değil ona sorma cesaretini göstermen lazım
Soran+1 yılNe diyebilirim ki? Gördüğümi bildiği halde bakmaya devam ediyor demek ki. Bu konu yüzünden tartıştım onunla.
- +1 yıl
Bazıları şöyle düşünüyor : Benim sevgilim beni kısıtlamamalı yoksa ben bu ilişkide mutlu olamam. Ben ondan önce de Instagram'dan karıya kıza bakıyordum şimdi de bakabilmeliyim.
Ha ben bu düşünceye katılmıyorum orası ayrı ama belki sevgilin böyle düşünenlerdendir. Git ve bana burada yazdıklarını ona söyle. Ayrılsanız da devam etseniz de bir şeyler çözülmüş olacak. Ama bence sen birazcık bekle sonra konuş çünkü senin kafanı çok iyi görmüyorum açık olmak gerekirse (Yani her zaman öyle demiyorum umarım ifade edebilmişimdir), birazcık fevri kararlar verebilirsin gibi bi enerji yayıyorsun bu aralar.
Soran+1 yılNeden bakabilmeli? Hayatında gerçekten sevdiği biri varsa bir insan neden buna gerek duyar? Rahatsız olduğumu sinir olduğumu bile bile hemde. 3 ay önce bizzat kendi elimle sildiğim doktor bir kıza arama motorunda tekrar bakmış. Sence ne düşünmeliyim?
- +1 yıl
Bence de bakmamalı zaten, bazı insanlar böyle düşünebiliyor diyorum sadece.
Bak burada bana ya da başka insanlara (ben ve başka insanlar ne sizi biliyoruz ne tanıyoruz... Hiçbir şeyinizi bilmiyoruz o yüzden sağlıklı yorum yapamayız ve bu önemli bir konu) sorma. Bunların hepsini sevgiline sor, oturup düzgünce konuşun işte
Soran+1 yılAyrıldık galiba dün ona ihtiyacım olduğunu söyledim gel dedim gelemem yorgunum keyfim yok iş çıkışı aradığımda iyiyim diye
Geçiştirdin bence beni denemek için yapıyorsun bende keyifsizim gelemem dedi
Soran+1 yılÇok ağladım neden seni denemek için yapayım iyi hissetmiyorum kendimi sana ihtiyacım var dedim ağladım telefonda sonra da bu ilişki böyle yürümez ihtiyacım olduğunu söylüyorum bence biz bir süre görüşmeyelim dedim nasıl soğukkanlısın bu kadar dedim o da soğukkanlı olmasan başkası olsa sen bilirsin der geçer dedi
- +1 yıl
E sana dün dedim fevri karar verme diye ama :/
Soran+1 yılNe yapayım ben şimdi suratına kapattım
- +1 yıl
Önce bi sakinleş sen, sonra kendini anlat.
Ya bu arada yanlış anlama ama cidden garipsin. Sana fevri davranma, biraz bekle ondan sonra düşünüp karar ver dedim dün 50 saat, gittin dediğimin tersini yaptın. Telefonda bi şey deme yüz yüze konuş dedim yine tersini yaptın. O yüzden birazcık boşa konuşuyorum gibi hissediyorum...
Neyse... biraz sakinleş bekle, ararsın buluşmak istediğini söylersin yüz yüze konuşursun, hissetiklerini güzelce anlatırsın buluşmada
Soran+1 yılAma o da aramadı üstelik bir sürü laf saydı bana kalbimi kırdı ağlattı. Sadece tek istediğim kahve içelim dedim bencil bencil geldi gelemem keyfim yok dedi. Yalvardım resmen sana ihtiyacım var diye bu mu sevgi? Kendini düşündü
- +1 yıl
Haksızsın demiyorum ki zaten, sen haklısın. Ama yine de olayı toparlamak da senin elinde.
Her zaman haksız olan adım atıp ilişkiyi toparlamak zorunda değil ki, bazen de haklı olan bunu yapar. Ki zaten ilişkiyi ilişki yapan şey de budur, en azından ben böyle düşünüyorum.
Soran+1 yılNeden olayı toparlamak benim elimde o da önemsese araması gerekmez mi? Ben ona dün İlk defa sana ihtiyacım var dedim. Kendini düşündü. Keyfim yok gelemem yorgunum yarın iş var dedi. Sonra da açıkçası beni denemek için yapıyorsun biliyorum dedi suçladı. Telefonda ağladım aşırı. Merhametli olsa bir kez arardı. Ne kadar üzüldüğümü az çok tahmin ediyordur. Ben mi arayayım bir de bu durumda?
- +1 yıl
Tekrar diyorum, dediklerinin hepsinde haklısın ama mantık arama bence ilişki içinde, ne hissediyorsan planlı bir şekilde yap.
Evet arayabilirsin ama acele etme
Soran+1 yılBen onun aramasını istiyorum sence arar mı?
- +1 yıl
Bilemiyorum, buradan yanlış yönlendirmek istemem
Soran+1 yılNeden peki bana ara diyorsun o hatalıyken? Kendisinin hatalı olduğunu düşünmüyor ayrıca bu arada...
- +1 yıl
Bak, ben eğer ki seviyorsam arardım, bu iş biterse de biter, bitmezse de toparlarım, o kadar emek vermişim, sevmişim, belki karşımdakinin bilmediğim bir şeyi vardır. Neden aramayayım?
Soran+1 yılBen ağladım telefonda hassas bir insan olduğumu bildiği halde madem seviyor neden aramıyor
- +1 yıl
Bilmiyorum :(
Soran+1 yılDün defalarca ihtiyacım var sana dedim üstüne de ağladım bir sürü
- +1 yıl
İşte diyorum, biraz zaman ver, sonra yüz yüze konuşmak için ara eğer o aramazsa
Soran+1 yılDüşünmesi için mi zaman vereyim? Ne kadar süre sonra arayayım aramazsa dün akşam 8 den beri hiç konuşmadık
- +1 yıl
Bak ben de müneccim değilim ki yanlış yönlendirmek istemiyorum seni, biraz bekle 1-2 gün bence
Soran+1 yılYa aradığımda bitti bu ilişki falan derse
- +1 yıl
O zaman bitmiştir? Farkındayım zor ama böyle diyen birine ne diyebilirsin ki
Soran+1 yılSence biraz bekleyeyim mi
Soran+1 yılOnun aramasını mi bekleyeyim
- +1 yıl
Bence evet ama bilemem, hislerini dinle
Soran+1 yılBeklemeye çalışıcam ama mahvolucam o süreçte
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok, emin ol bunu yaşayan ilk sen değilsin, son da olmayacaksın, birazcık sabır göstermen lazım
Soran+1 yılSence bu kavga mi yoksa ayrılık mı
- +1 yıl
Bilemem ki
+1 yılcinsellik var mı aranızda bu çok önemli çoğu ilşki bu rutinden bozulur
013 Yorumla
Soran+1 yılSeks hayatımız yok ama ufak tefek şeyler yaşanıyor her ilişkide ki gibi.. ben yapmak istemiyorum
- +1 yıl
işte o rutinliklte ilşkiyi bozar ama uzaklaşma var bitmesi gayet makul
Soran+1 yılBizim ilişkimizin mi bitmesi? Ne yani ayrılmayı mi düşünüyor
- +1 yıl
evet usulca bitior ilşki sessizce
Soran+1 yılBende trip atıyorum yoruldum artık her şeyden
Soran+1 yılTrip atmak soğuk davranmak istemiyorum ama elli kere söyledim ona böyle böyle diye
Soran+1 yılTelefonda söyledim yüz yüze mi konuşmalıyım
- +1 yıl
kesinlikle yüzyüze
Soran+1 yılNe diyeyim peki
- +1 yıl
ilgisizlikten sıkıldığını söyle
Soran+1 yılBaşka? Onu zaten söylüyorum telefonda söyledim sürekli ama o da sende arayıp sormuyorsun diyo devamlı
- +1 yıl
ilgisizlik herşeyi bitirir
Soran+1 yılBende arayıp sormuyorum o öyle yaptığı için
+1 yılBuluşunca neler yapıyorsunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılBiraz sohbet çok olmasa da yemek yiyoruz kahve içiyoruz öyle geçiyor
- +1 yıl
Başka neler yapıyorsunuz
- +1 yıl
Bunlar normal şeyler
Soran+1 yılNe yapıcaz başka
- +1 yıl
Peki cinsellik olmuyor mu
Soran+1 yılSeks yapmıyoruz
- +1 yıl
Ne yapıyorsunuz
- +1 yıl
Hic sevismediniz mi
+1 yılKanka ayrıl bilirim hastane ortamını
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki? Ne var hastane ortamında
- +1 yıl
Genel ev bildiğin orası kimin eli kimin cebinde bilemezsin
+1 yılMutsuzsan kendini zorlamana değmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen mutluyum bazen mutsuzum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyamam
03 Yorumla
Soran+1 yılLütfen bir fikir verir misin erkek olarak
Cevap sahibi+1 yılErkek ne olursa olsun seviyorsa arayıp sorar yazar fırsat bulur seninki ilgisini kaybetmiş gibi sanki
Soran+1 yılNe yapabilirim peki
+1 yılAyrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılSonrasında yaşayacağım acı peki?
- +1 yıl
Ne acısı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim halde sevgilimden ayrılmayı düşünmeye başladım lütfen yardımcı olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım