Yoksa o mutlu olsun diye anlayış gösterir mi?
Sevgilimden ayrılıp ayrılmamakta kararsızım, bana yardım eder misiniz?
Yoksa o mutlu olsun diye anlayış gösterir mi?
Sevgilimle çok fazla tartışıyoruz. O kıyafet konusunda beni çok darlıyor. En basit yönden kısa kıyafetimin içine bir şey giymemi yoksa her yerimin açılacağı gibi şeyler söylüyor. Ben de çok açık giyinen biri değişim ama istediğimi giymek istiyorum onun rahatsız olmayacağı şekilde ailesi de muhafazakar bir aile değil benim ailem daha muhafazakar olmasına rağmen ben istediğimi giyebiliyorum. Sorun sadece kıyafet değil tabi. O gece 12’ye kadar isterse gezebilirmiş ama ben kız olduğum için başıma bir şey gelirmiş. Şu an üniversite okuduğum için 5 gün görüşemiyoruz memlekete git gel yapıyorum hafta sonları. Bana memnun değilsen gidebilirsin dedi sinirliydi ama ben de ona dedim zamanında. Çok kararsızım bir yandan bana yaptıklarını düşünce bitirmek istiyorum bir yandan kıyamıyorum belki de sorun benimdir. lütfen yardım edin.
Ayrıl, çünkü kimse kimsenin ne giydiğine, nereye gittiğine karışamaz. Sevgilin diye üzerinde böyle bir hakkı yok, çünkü evli değilsiniz. Giyimini değiştirmeye çalıştığı bir kızla sevgili olan erkek hanzodur, ayıdır. Gitsin onun istediği gibi giyinen bir kız bulsun. Benim kızım olsan giyimine karışılmasına göz yumduğun için önce sana kızarım.
Bunun adı "o mutlu olsun diye anlayış göstermek" değil. Bu ifade bile sorunlu, erkeğin aslında karışmaya hakkı varmış da, sevdiği için tahammül edip, "eh hadi giy bari" diye izin veriyormuş gibi. Sevgilisiniz diye senin tapunu mu almış? Haddini bilecek, işine gelmiyorsa yallah.
Ne ala memleket ağa. Sen her boku ye ama sevgilin yapamaz... Tamam evet bu ülkede kadın olmak geceleri özellikle daha zor oluyor ama mesele bu değil. Mesele sana güvenmemesi gibi geldi bana. Eğer ortada güven yoksa bence daha da sürdürnemelisin. Tabi ilişkinizi detaylı bilmediğim için çoğu şeyi bilemem.
Çok tartışıyorsan ayrıl, bir şey nasıl başlarsa öyle devam eder, evlensen yine devam eder, çocuk yapsan yine devam eder o yüzden kendini o bitikpikten kurtar. Can talıdır, 1 tanedir onuda hiç etmeye gerek yok.
Cevap
4Cevap
Ben esime karısamam o giyecegini bilir senin canın sıkkın ayıp etmis cok baskı iyi degil
Valla bnmde böyle bi ilişkim vardı çok kötüydü yani 2 sene giyiniş kavgası ettik en son bitti 😂
Gereğinden fazla dayanmışsın.
Okurken ben dayanamadım ayrıl
Ayrılmalısın
ayrıl rahat ol
Ayrılmalısın
Başkasını bil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?