Sevgilimden ayrılmak ve ayrılmamak arasındayım yardım edin nolur ya ne yapmalıyım?

Uzak ilişkimiz var. Ocaktan beri çıkıyoruz. İki gün önce yaşadığımız şehre arkadasıyla geldi. İki gündür beraberiz. Ben biraz bulusma öncesi uzaklaşmıştım bazı nedenlerden dolayı. Ama biletleri çok önceden aldığı için gelme demedim. Dün bulustuk tabi bugünde. Daha iki gün var ama ben artık hiç heyecanlı hissetmiyorum. İki gün daha burda zaten ayrılamam ama döndüğü günde ayrılmam aşırı saçma olur. Aslında kararsızım çok sevdiğimi hissetmiyorum ama bugün çok yoruldum 5 dk otel odasına çıktık yanında arkadası da var bu arada neyse biz gelince çocuk çıktı gitti basta anlamadm ama sonra anladım. Sonra öptü baya yanağımdan falan gidicem bırakmıyor trip atıyor neyse kaldım biraz daha dudağımdan öpmek istedi izin vermedim sonra kalktım işte geçirdi beni. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdi diyeceksiniz sevgiliyle bunlar yapılır ama ben daha 2 ay çıkıyorken bi otel odasında bunları yapmak saçma geliyor. Ya da ben çok baskın duygular hissetmediğim için böyleyim bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce fikir verir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bide bana hiç ciddi gelmiyor artık. Gelerisine bakıyorum eski sevgilisiyle resimleri duruyordu sevmiyorum demisti kız için zaten kendi ayrılmıs diyorum bu niye duruyor ben hiç silmem resim öyle kalmıs diyor? Yani ciddi gelmiyor artık ama daha iki gün var.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sevgilimden ayrılmak ve ayrılmamak arasındayım yardım edin nolur ya ne yapmalıyım?