Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Öncelikle benim 1,5 yıllık çok güzel giden bir ilişkim var. Sevgilimden çok uzun süredir şüpheleniyordum, çünkü onunla yemeğe çıktığımızda şakasına bir muhabbet döndü ve ben de dedim ki beni aldatıyo musun yoksaa? falan yaptım ama o zamanlarda asla şüphelenmiyordum. Çocuk bir anda boğa gibi oldu herkesin içinde bağırmaya başladı ne demek aldatmak, sen bana neyi ima ediyosun ilayda bilmem ne saydırdı milletin içinde bana herkes bize bakıyor rezil olduk kes sesini artık dedim. Ardından naptım ettim sakinleştirdim o o an içime şüphe düşmüştü zaten sakinleştikten biraz sonra telefonunu versene sen bi ya dedim niye seni mi aldatıyorum ki yaptı. dedim ki kutay saçma sapan hareketler yapma milletin içinde ne yaptığını sanıyorsun sen diye çıkıştım. bunları ben ona söylerken telefonundan bir şeyler sildiğini yüzde bir milyon eminim. al bak dedi. aldım baktım harbiden bir şey yok (sildiği için olduğunu düşünüyorum). o gün eve gittikten sonra vurdum kafayı yattım dedim ki sen misin beni aldatan. farklı internet sitelerinden erkeklerle konuşmaya başladım bir sürü sanal ilişkiye yaptım. bir gün bizde uyurken saat sabah 5 civarı uyandım kalktım aldım telefonunu baktım rehberine, aybüke diye bir kız var whatsapp'tan kıza baktım. ortak bir arkadaşımız değil ailesini de tanıyorum çocuğun böyle birisini de tanımıyorum. böyle bir 10 dakika falan whatsapptan kızın profil fotoğrafına baktım ama bir taraftan telaştan ağlamaya başladım ya uyanırsa bu sefer tüm apartmanı ayağa kaldırana kadar bağırırsa bana diye bir taraftan da aldatılıyormuş hissine kapıldığım için. Teleofnunu koydum komodinin üstüne uyumaya çalıştım uyku tutmadı 1-2 aydır kafam patlıyor bu olaylardan dolayı, aybüke isimli o kızla beni aldattığını düşünüyorum kız da hiç fena bir kız değil gayet güzel, güzellik algılarına tık tık uyan bir kız. hala içimde bir şüphe var. aklıma her geldğinde de sinirleniyorum. kızın instagramını da bulamadım niyeyse siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ben aldatıldığımı düşünüyorum ama aldatılmadıysam ben sanaldan biraz aldatmış oluyorum ama hepsini açıklarım ona.

Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?