Sevgilimden ayrılmalı mıyım sizce?

Erkek arkadaşım bir süredir. Bana sert davranıyordu bu aralar günaydın bile yazmıyor uyuyorum bile demiyor ve gece bazen kötü hissettiğim de onu aradığımda çalışan adamı uyandırıyorsun yüzsüz müsün falan gibi laflar etti çok zoruma gitti ama sevdiğim için gözardı ettim hepsini Tatlı dil diye bir şey var sonuçta kibarca uyarabilirdi Ve çok yorulmuştum artık sürekli onu uyarıyordum ne olur bana insan gibi davran davranmayacaksan da bitir diye bugün yine bu konuyu açtım çünkü davranışların hala devam etti daha sonra onu takip eden bir kızı ben de takip ediyor Muşum oda bana mesaj attı beni takip eden kızı niye takip ediyorsun diye ben de ne alaka olamaz mı dedim sonra bana ben o kızı takip etmiyorum sen niye diyorsun yazmış ondan sonra kıza mesaj attım erkek arkadaşımı takipten çıkar mısın diye yapmamam gerekirdi ama yaptım var bunda da bir hikmet sonra kız gidiyor benim mesaj attım erkek arkadaşıma söylüyor bu bana defol çık git hayatımdan falan yazmış sonra kız bana mesaj atıp Birine bu şekilde kontrol edemezsin erkek arkadaşına sahip çık her beğeni attım da bana geri dönüp beğeni atmasın o zaman yazmış aşırı kendimi kötü hissettim ve şu an bir boşlukta buluyorum kendime bir ilişki içindeyken takip etmediğim bir insanın fotoğrafını beğenmek doğrum ya buna ne gerek var sizce
Sevgilimden ayrılmalı mıyım sizce?