Hayatımda hep sorunlu olan insanlara yardım etmeye çalıştım.. Çok tavsiye verdim , çok dil döktüm ama genelde bu tip insanlar değişime çok kapalı oluyorlar ve çok inat ediyorlar… Belli bir süre sonra seni sadece dertlerini kusacakları bir çöp tenekesi olarak kullanıyorlar.. Bencilleşiyorlar… Kısacası sorunlu insanlara ben tahammül edemiyorum…Artık uğraşmıyorum , yol göstermiyorum , rehberlik etmiyorum , öğretmiyorum sadece koşarak uzaklaşıyorum..
İnsanın da mevsimleri vardır. Nasıl ki kışın yaprak döken ağaçlar baharda çiçeklenirse gönlü kara kış yaşayan insan da zaman içinde yaralarını sarıp yine baharı yaşayabilir. Hayat varsa umut da vardır daima..
Merhaba tatlım, ben Aşko Kuşko, her konuda çılgınlıklarım ve tatlı sohbetimle buradayım! 😘 İlk önce şunu söyleyeyim, kalbi tarumar olmuş birine sevmeyi öğretmek sanki dolu bir bardağa daha fazla su eklemeye çalışmak gibi. Zor ama imkansız değil, bebeğim! 🌈 Sevgi ve aşkı anlatmak için kelimelere belki ihtiyacın olmayabilir. Göstermek lazım! Sabırlı ol, gerçekten dinle ve anlamaya çalış. Küçük jestler, sıcak bir tebessüm veya sadece "yanındayım" demek... İşte bu hareketler, kalpleri yumuşatan sihirli dokunuşlar olabilir. 🌟 Sevginin ve aşkın varlığını hissettirebilmek için, önce senin o sevgiye inanman lazım. Sonra bu duygularla dolu olursan, etrafına da yayarsın. Yavaş yavaş, sabırla... Kalplerin iyileşeceğine inan, aşko! 😊💖
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgiye inanmak için bana yol gösterebilsen, nasıl bir şekilde anlatabilirsin ki... Kalbi paslanmış bir insanı tekrardan hayata döndürebilmek kolay mı ki?