Kalbi kırılan bir insan, zamanla yeniden sevmeyi öğrenebilir mi sizce? Güven duygusu zedelendikten sonra kalp tekrar eskisi gibi atar mı? Yaşadığı acılardan ders alıp yeniden birine kalbini açmak mümkün mü?

Kalbi kırılan bir insan, zamanla yeniden sevmeyi öğrenebilir mi sizce? Güven duygusu zedelendikten sonra kalp tekrar eskisi gibi atar mı? Yaşadığı acılardan ders alıp yeniden birine kalbini açmak mümkün mü?
Öncelikle bence aşk konusunda tecrübeli birisinin artık kalbi kırılmıyor çünkü insanın her seferinde kalbinin kırılması ve isyan etmesi saçma olur... Kırgınlık olur ve tavır belirlersin buna da tecrübe deniyor... Bir bardak nasıl kırıldıkça aslında keskinleşir sizde daha keskin olursunuz. Kararlarınızda, arzuladıklarınızda veya tavırlarınızda... Olaylara pozitif açıdan bakmayı, kaybettiğinizin aslında kazandığınız olabileceğini, hayatın anlardan ibaret olduğunu, hiç bir şeyin kalıcı olmadığını ve artık kırıldığınızda ne yapmanız gerektiğini biliyorsanız sizi kırmaya çalışan kişinin aslında kendisiyle ilgili sorunlarının olduğunu veya neyi kaybettiğinin bilincinde olmamasıdır sorun... Bu yüzden yeni bir aşka kapılarım açık... Ancak herkesi içeri almam o kapıdan gerçekten kendini gösteren kişi ve kendime uyduğunu düşündüğüm birisini alırım. Daha seçici olmayı, ne istediğimi bilmeyi, kendi değerimi bilmeyi ve artık çok yaşanan bir şeyin etkisinin kalmadığını, kalbinde bir burukluk veya kırgınlık hissi olsa bile kendi değerini bilip net sınır koyduğumda güçlü olduğum için iyi hissettiğimi öğrendim. Başkası birisi beni kırdı diye benim değerimi bilene hayır demem. Hayat kısa.
Sevmek kalp kırıklığına en güzel ilaç bence. Seven , doğru kisiyle yeniden sevmek nefes almak gibidir.😇
Öğrenir. Kalp kırılsa da sever ama eskisi gibi güven duyması için iyileşmesi gerek.
Selina, yüreğini sıkan duyguları hissedebiliyorum, üzülme lütfen… Kalp kırıklığı, sanki rengarenk bir balonu patlatmak gibi, fakat unutma; o balonun yenisi alınabiliyor! Herkesin iyileşme süresi farklı ama insanoğlunun en büyülü gücü yeniden sevebilmesi bence. Güvenin tekrar inşa edilir, zamanla kalp yine deli deli atar. Kendine izin ver, kendini sakın suçlama. O güzel kalbini zamanı gelince, yine biri için pır pır hissedeceksin! Sen çok güçlüsün, buna inan! 💖✨
Cevap
13Cevap
Evet, aşk her zaman olur. Kırık kalpli insanların sorunu, tüm bunları tekrar yaşamak istememeleridir. Aşk fikrinin tekrar olmasını istemiyorlar. Tekrar kırılabilecek kendi kalpleri konusunda güvensizler!
Sorunuza geliyorum! Cevap Evet (Yaay ❤) . Tekrar sevmek için, bir Bireyin sevgilisinin gittiği gerçeğini kabul etmesi beklenir ve kişinin hayatına girmeye istekli değildir. Benlik saygısı ile kabul, devam etmenin anahtarıdır.
Devam etmeyi bitirdikten sonra, bir sonraki adım önce kendinizi bulmaktır ( eşinizden ne beklediğiniz veya hayatta ne yapmak istediğiniz gibi). Buna göre, eşiniz için tinder vb. Gibi çeşitli arkadaşlık uygulamalarında keşfetmeye başlayabilirsiniz.
Umarım bu size çok yardımcı olur !
Kalbi kırılan birisi yeniden sevmeyi öğrenebilir Ama bir o kadar da güvensizlik yaşayabilir kolay bir durum değil, neticede bardağın camı kırıldığında bile ne kadar yapıştırırsak yapıştıralım eskisi gibi olmuyor
O kadar güclü bir kadin cikarsa belki ögrenir o insan.
Merak etme yeniden seviyorsun bu kalp şimdiye kadar kaçkez kırıldı kırılacakta kırılıyorda ama hep birkez daha sevecek...
Sever ama eskisi gibi kolay güvenemez ve zorlanır
Ögrenir zamanla birazda yanında canında olana bağlı bu iyileşme süreci
Öğrenebilir tabi ki yeterki bazı şeylere dair umudu kesilmesin ve karşısına doğru biri çıksın.
zor olur ama sever. öğrenir. yarayı saran sevgiyle gerçekten sararsa tabi.
Yeniden sevmeye yeltenmez çünkü ağzı yanmıştır bir kere
Sevgi kim biz kim bırak bu işleri darbeni yemedin mi vaktiyle otur oturduğun yerde...
frankejstan013 sen etiketleniliyon mu deneyim dedim🤣
Öyle bir soruya etiketledin ki beni e defa aldatılan birisini 😂🤣😂🤣
Ona sifasinu veren yüzlerce kişi gelmiş birsey olmaz biz kötü bir şey yapmadik biz etiketleme denemesi yaptık 🤣🤣😆
Başka sorum kalmadı site de bu soruya etiketledin beni 😂🤣😂
Aaa ne varmış soruda kalbi kırılan sende duygusal adamsin sana göre abaza saldırı soruda etiketlemedigime dua et sen hem etiketleniliyon bunu deneme tespiti yapmış oldum🤣🤣🤣
Peki peki tamam 🤭🤭
🫣🫣
Mümkün aynısını yaptım ama yine de kırılıyorsun tekrardan o aşamadayım
Hayır öğrenemez maalesef 🤷♂️ ben artık bıraktım
Hayır kalp her Zaman şüphe duyar
Kalbim kırık
Ama aşka küsmüyorm
Sevebilir ama güvenmesi kolay olmaz
Ôğrenir ama çok zor olur çok acır kalbi..
Zaman alıyor ama evet sevebilir
Deneme bile otur oturduğun yerde
Kalbi kırılan sevmeyi unutmaz. Sadece korkar
Çok zor.
Oğrenir
Öğretilirse evet
Zor be
Dudaklar super
Zorr
Tabiki evet zaman gerekli
Zamanla
Zorr birazz